- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
şu an yeşiller yok canım kuaför iyiydi tam kapattı pilatin sarı şu an aynı kuaföre gidicem artık çok iyi anladı istediğimi 3 ay sonrakoyu kumral boyatıp sarıları kapatıcak akan akacak sonra tekrar kumralı biraz açacak pilatin az miktarda 10tane paket atacak zaten ne olduysa paketten oldu ben balyaj dedim kaybettim olay bu canımBencede öyle yap oh
Vandan dolayı az vermişsin şeker. Olsun bence hiç üzülünecek bir tarafı yok Hem keyif hem kilo vermek oh mis Haftaya regl şişliğin de gider tadından yenmez
Offf sorma koornettooo koornetttoooo aşşşkımlaaaa eriirmisiiinnn
Bizden gelmeyecek sanma Görüşürüz canım yap sporlarını madem gelecek hafta
Tam benlik işte. Artık makyaj yapmak istemiyorum ya sıkıldım Sende diğer kullanıcılar gbi çok memnunsun aliciiim bende eczaneden aldım heralde sen. Fiyat göremedim nette yav. Ne kaaa fiyatı var :89:
eczaneden aldım fiyatı 50 tl aşağı yukarı
Teşekkürler canım. Valla çok sevindim bende minnacık bide yeni doğmuş bebek gibi
Regl 7. günmüü maşallah kale duvarı örmüş östrojene bak sen
Yanılsama olsa da dalsam böreklere çöreklere
Makbuşun koltuğu sallantıda
Doktor arkadaşa bi sorim canım ya da reçeteye bakıyım metabolize olma, emilim şekline falan. Belki fikir verrir. Kimin kocası aile hekimiydi yaa bide o soruverse ya eşcaaazına Kafama takıldı şimdi :44: İyiki söyledin
sor canım ilacın etkisini tam al çabuk iyileş
Rasta gibi Eyü işte accık da öyle gez Nolcek yani :89:
Sen bence küllü sarıya boya kendin canım. Rahatlayınca saçların doresiz renklere boyat. Çünkü içinde dore bulunanlar sarı yapar saçını. Küllü renkler de daha dediğin renge yakın yapar. İçinde mavi ve yeşiller var çünkü