Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK23::KK23::KK23::KK23: Bencede öyle yap oh :KK23::KK23::KK23:

Vandan dolayı az vermişsin şeker. Olsun bence hiç üzülünecek bir tarafı yok :KK52: Hem keyif hem kilo vermek oh mis :KK12::KK12: Haftaya regl şişliğin de gider tadından yenmez :KK16::KK16:

Offf sorma koornettooo koornetttoooo aşşşkımlaaaa eriirmisiiinnn :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: :KK53::KK53:

:KK22::KK22::KK22: Bizden gelmeyecek sanma :KK19: Görüşürüz canım yap sporlarını madem gelecek hafta :KK3:

:KK52::KK52::KK52::KK52: Tam benlik işte. Artık makyaj yapmak istemiyorum ya sıkıldım :KK37: Sende diğer kullanıcılar gbi çok memnunsun aliciiim bende eczaneden aldım heralde sen. Fiyat göremedim nette yav. Ne kaaa fiyatı var :89:

eczaneden aldım fiyatı 50 tl aşağı yukarı:KK16:

:nazar::nazar::nazar: :KK52::KK52::KK52::KK52: Teşekkürler canım. Valla çok sevindim bende minnacık bide yeni doğmuş bebek gibi :KK60:

Regl 7. günmüü maşallah kale duvarı örmüş östrojene bak sen :KK60:

Yanılsama olsa da dalsam böreklere çöreklere :KK60:

Makbuşun koltuğu sallantıda :KK52::KK52:

Doktor arkadaşa bi sorim canım ya da reçeteye bakıyım metabolize olma, emilim şekline falan. Belki fikir verrir. Kimin kocası aile hekimiydi yaa bide o soruverse ya eşcaaazına :KK52::KK52::KK52::KK52: Kafama takıldı şimdi :44: İyiki söyledin :KK53:

sor canım ilacın etkisini tam al çabuk iyileş:KK16:

Rasta gibi :KK60: Eyü işte accık da öyle gez :KK52: Nolcek yani :89:

Sen bence küllü sarıya boya kendin canım. Rahatlayınca saçların doresiz renklere boyat. Çünkü içinde dore bulunanlar sarı yapar saçını. Küllü renkler de daha dediğin renge yakın yapar. İçinde mavi ve yeşiller var çünkü :KK31:
şu an yeşiller yok canım kuaför iyiydi tam kapattı pilatin sarı şu an aynı kuaföre gidicem artık çok iyi anladı istediğimi 3 ay sonrakoyu kumral boyatıp sarıları kapatıcak akan akacak sonra tekrar kumralı biraz açacak pilatin az miktarda 10tane paket atacak zaten ne olduysa paketten oldu ben balyaj dedim kaybettim olay bu canım :KK16:

Tüm Karatay güzellerine günaydınlar olsun , güzel&güneşli Cumalar olsun :KK16::KK16::KK16:
Makbuşum , rakibem , durumum aşağıdaki gibidir :

rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.8 kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: - 0.9 kg (kızlar dün bahsettiğim Çin Seddinden mütevellit reglimin 7. zafer gününü kutluyorum :KK53::KK53::KK53: )
yüzde: - %2 (OEEHHHH)
toplam fark: + 0.9 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga

Bu arada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kilo vermeme yardımcı olan Muratlara , Annemlere ve de hafta boyunca yaptığım pırasalı börek , un kurabiyesi ve ebegümeceli gözlemeler nedeniyle kendime teşekkürü bir borç bilirim.Kafama takıldı ; Yoksa hamurişi zayıflatıyor mu ? Yoksa tüm dünya bir yanılsama içinde mi :KK53::KK53::KK53:
:KK60: :KK60::KK60: sabah sabah kopardın yine beni var yaaaa.Tebrik ederim bu arada.Şimdi sen o 900 gr verdin ya.Kesin yok olmuşsundur.Ya ben seni anlamıyorum.Birdyim sende kilo mu var kızım.Göbeğin bile içine kaçmış Hint fakiri gibisin :KK9: Yapma Allah aşkına beni delirtme :KK37: Sen Kilonu koru yeter

Son düzenleme:
:KK60: :KK60::KK60: sabah sabah kopardın yine beni var yaaaa.Tebrik ederim bu arada.Şimdi sen o 900 gr verdin ya.Kesin yok olmuşsundur.Ya ben seni anlamıyorum.Birdyim sende kilo mu var kızım.Göbeğin bile içine kaçmış Hint fakiri gibisin :KK9: Yapma Allah aşkına beni delirtme :KK37: Sen Kilonu koru yeter
katılıyorum :KK9::KK9::KK9:ve evet itiraf edeyim kıskanıyorum :KK23::KK23:kız birdy sen benim o arkasından bakıp da of hatuna bak bu da kızsa ben neyim dediğim hatunlardansın anlaşılan :KK19:

canım % deyi doğru hesapladığına emin misin 3.6 kg vermişsin 1 haftada :KK30::KK30:benim hesaplarımca 4.69 oluyor kız nasıl verdin bu kadar kiloyu maaşşalllaaahh :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende öle hesapladım yazılışı küsüratlı çıktı kısaltmamıştım
bu hafta iştahım azdı karatay diyetinde gün geçtikçe iştahım azalıyo niyeki acaba

bildirim

rumuz:habercice (Regl ilk gün)
başlangıç tarihi 27 subat 2013
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:77.6 kg
bu hafta kilo: 77.0 kg
haftalık yüzde:
fark:- 600
toplam fark:10.0
beden:42-44
spor: yok

canim cok acelem var yuzde hesaplayamadim. misafirim gelecek
kolay gelsin

Güzel arkadaşlarıma Günaydınlar dilerim :KK54::KK54::KK54:Ben bu hafta kilo almış gözükmekteyim.Amma velakin bende anlamadım. Karatayıma ihanet etmedim.Tam tersine annemin sayesinde halis muhlis köy kahvaltısı , köy tavukları ve yumurtalarıyla beslendim.Omega 3 ve E vitaminimi hiç aksatmadım.Son 3 gündür akşam yemeği yiyemedim (çok yoğundum.Yorgunluktan ve de vakitsizlikten yemek yemeği ya unuttum :KK52:yada vakit bulamadım)Sebebi ya regl olmam veya tartımın pilleri bitmişti onu değiştirdim; o sebepten olabilir.Birşeyi de itiraf edeyim ;6-7 kez tartıldım :KK50: en düşük bu çıktı :KK52:Cinlik yaptım bunu yazdım.Kendimi kandırayım biraz :KK37:Ne yapalım artıkın ;önümüzdeki maçlara bakacağız :KK52:
Evettt sırada benim yaptıklarım ve yapacaklarıma geçelim.Ben bu hafta proje koşuşturmacası içinde idim.Bu sabaha karşı 4 de Rus misafirlerimi karşıladım ( 23 Nisan için gelen misafir çocuklarım )Kızlar çok tatlılar.Kikir kikir kikirdiyorlar (leylakım gibi)1 hafta benim misafirim olacakları için topiğime yine gerekli özeni gösteremeyebilirim :KK43:
Şimdi sırada sizler varsınız.Sizler benim canım oldunuz.:KK54:Herbiriniz kızkardeşim ,ablam oldunuz.Sizin bıdığınızı yerim ben (o ne demek diye sormayın ama ben şu anlamda kullanıyorum :SİZİ ÇOKKK SEVİYORUM ):KK16::KK16::KK16:
Kilo verdiniz ,veremediniz,aldınız,satamadınız,tartı bozuldu,regl oldunuz, koştunuz,koşamadınız,terlediniz,yıkanamadınız.....vs; her ne yaptıysanız sonuçta bir çaba sarfettiniz ya işte ben onun için sizleri tebrik ediyorum.Önce kendinizi sevin.Siz özel ve de güzelsiniz.Sizden bir tane daha yok.Siz teksiniz.Ona bakacak olan sizsiniz.Sevgiyle bakın kendinize.Sağlıkla kalın :KK16::KK16:

dur senin için bi daha kikirdeyeyim melexinim:KK1::KK1::KK9::KK9:
sana işlerinde kolay gelsin canım,biz de seni çok çok çooook seviyoruz:KK19::KK19::KK16::KK16:

bıldırım

rumuz:papadıya
gecen hafta:72.2
bu hafta:71.2:nazar:
spor:yuruyus
beden:38-40

tebrikler papişim:KK9::KK9: :KK16::KK16:

kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadım:KK50:şimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında :KK50:

bende öle hesapladım yazılışı küsüratlı çıktı kısaltmamıştım
bu hafta iştahım azdı karatay diyetinde gün geçtikçe iştahım azalıyo niyeki acaba
canım ben iştahı azalanları hiç anlayamıyorum iştah nasıl azalır hiç onu da bilmiyorum millet sınava girer iştahı azalır stres yapar iştahı azalır hasta olur iştahı azalır diyet yapar iştahı azalır vs vs bende tüm bu saydıklarımda anca iştahım çoğalır :KK53::KK53::KK53::KK37:

rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5 kg
geçen hafta kilo:71.4
bu hafta kilo:71.1
fark:300 gr
yüzde:%0.42
toplam fark:20.4
spor:haftada 5-6 gün yürüyüş

kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadım:KK50:şimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında :KK50:
çok geçmiş olsun canım benim tez zamanda sağlığına ulaşır inşallah :KK16::KK16:

Bildirim:19.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:90.6
Bu hafta:88.9:21::21:
Fark:-1.700 gr
Fark yüzdesi:%1.876
Toplam fark:-4.100 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç spor yok

günaydınlar arkadaşlar kilo bildiricez diye sabah ilk iş gidip tartıldım..Umutluydum gerçi 1-2 kaçamak yaptığım oldu ama leslıe ile yürüyüşlere güveniyordum doğrusu ancak kilo filan vermemişim:KK43: maalesef. Kilo bildirimi yapan arkadaşlardan aklımda kalanları birdy,filiztoprak,özlemtoprak , çiğdemklcsn 'ı çok tebrik ediyorum.darısı veremeyenlere olsun dıyorum.
rumuz:fsevgi
baş.tarih:19.03.2013
baş.kilo: 65.5
geçen hafta kilo: 63.3
bu hafta kilo:63.3
fark: 0
yüzde: %0
toplam fark: 2.2kg
boy : 1.57
beden:40

spor: geçen hafta boyunca 4-5 gün leslıe ıle 5 mil

Son düzenleme:
Kızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :

- Pampişim okumana gerek yok.Genel olarak tüm sahifeler kimin ne kaçamaklar yediğinden bahsediyo :KK52::KK52::KK52:
- Melexin : Almış olmana imkan yok , regl şişkinliği o...Ayrıca , kendi çocuğuna baktığın yetmedi bi de elalemin 4 adet çocuğuna mı bakıcan :KK53::KK53::KK53:
- Makbuş ve Melexin : Kızlar geçen hafta reglden ötürü şiştim , bu hafta o şişlik gitmiş.Yoksa verilen kilo-milo yokkkk...
- Makbuş : Yanlış kızı kıskanmışın bacım.Kendine daha yüksek bi hedef belirle bence :KK52::KK52::KK52:
- Çiğdem : Senin kiloyu kulak iltihabın yapıyomuş.Kuruyunca kilolar da uçtu gitti.Kimi kalçadan kimi göbekten kilo alır , sense kulaktannnn :KK52::KK52::KK52:
- Ficans : Hala mı hala mı hala mı hastasın kısss..Bana gel , ben seni iyi edicem bacım , oralarda sana kimse sahip çıkıp da bakmadı ....
- Sersum : Regldendir Sersumum , bi kahvaltıyla o kadar kilo almak impossible....
- Başka ne vardı bakiiim ; ha benim yazılarımla eğlenen dostlar ; gülücükleriniz daim olsun.
- Başka da mevzu varsa bile ben bu kadar hatırladım.Unuttuklarım kusura bakmayın ...

Tüm Karatay güzellerine günaydınlar olsun , güzel&güneşli Cumalar olsun :KK16::KK16::KK16:
Makbuşum , rakibem , durumum aşağıdaki gibidir :

rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.8 kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: - 0.9 kg (kızlar dün bahsettiğim Çin Seddinden mütevellit reglimin 7. zafer gününü kutluyorum :KK53::KK53::KK53: )
yüzde: - %2 (OEEHHHH)
toplam fark: + 0.9 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga

Bu arada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kilo vermeme yardımcı olan Muratlara , Annemlere ve de hafta boyunca yaptığım pırasalı börek , un kurabiyesi ve ebegümeceli gözlemeler nedeniyle kendime teşekkürü bir borç bilirim.Kafama takıldı ; Yoksa hamurişi zayıflatıyor mu ? Yoksa tüm dünya bir yanılsama içinde mi :KK53::KK53::KK53:

bak yine dediğim oldu yediğin halde kilo veriyosun.biz de su içsek yarıyo.bende mi bıraksam kendimi acaba......

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:66.6
bu hafta kilo:65.9
fark:-700
yüzde:%1.051
toplam fark:15.7
beden:38-40
spor: 2 km yürüyüş
Yarım saat spor

günaydınlar arkadaşlar kilo bildiricez diye sabah ilk iş gidip tartıldım..Umutluydum gerçi 1-2 kaçamak yaptığım oldu ama leslıe ile yürüyüşlere güveniyordum doğrusu ancak kilo filan vermemişim:KK43: maalesef. Kilo bildirimi yapan arkadaşlardan aklımda kalanları birdy,filiztoprak,özlemtoprak , çiğdemklcsn 'ı çok tebrik ediyorum.darısı veremeyenlere olsun dıyorum.
rumuz:fsevgi
baş.tarih:19.03.2013
baş.kilo: 65.5
geçen hafta kilo: 63.3
bu hafta kilo:63.3
fark: 0
yüzde: %0
toplam fark: 2.2kg
boy : 1.57
beden:40

spor: geçen hafta boyunca 4-5 gün leslıe ıle 5 mil
arkadaşım o kadarda leslie yapmışsın üzülme canım hafta düzelir vericenden eminim sende bu gayret oldukça 5 mil süper ya gider gider haftaya:KK34::KK16:

Canımcım çok geçmiş olsun , ameliyat eminim çok başarılı geçecek ve o 6 yaşındaki küçük adamın ileride boy boy çocukları olacak.

X