Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok yok bence de ayran işe yaramıyor..en iyisi protein..

Bencede en iyisi protein

ohhh mis gibi olmuştur..

aslında hiçbir yemekte blender ı önermiyor hocam ama naparsın be çiğdemim..o kadar da olur diyorum ben

Blenderden geçirilecek gıda lifli ise lifler öğütüldüğü için hem besin değerini yitiriyor hemde sindirim sisteminden hızla kana geçtiği için GI yükseliyor o yüzden hocamız sebze ve meyvaları hatta eti bile blenderlemeyin der, ama yağ ve süt te lif yok ki

Tereyağında lif mi var kıss Çilo

cümleni yanlış yerden bölmüşüm o yüzden geri aldım bu yazımı

Yok kıs ilahi Ben diğer yiyecekleri de blanderdan geçirmemenin nedenini şettirmiştim. Yanlış ifade etmişim

Yakalamışken seni, kulağın daha iyimi ,tereyağı için tebriks ,ben seni hemşire sanıyordum yoksa ev hanımı yada öğrencimisin ? bide BKI normal sınırlarda o yüzden yavaş gider kilolar biliyosundur

ben de aynı şeyden şeettirmiştim..mercümek çorbası mesela..blenderden geçince çok bi güzel oluyo beyaa..

bugun yine karaty kahvaltisi 2 haslanmis yumurta 1cb ceviz,domates,salatalik,maydonoz,dere otu ,peynir ,zeytin

ara 200ml sut

aksam kasar peynirli omlet ,ayrann
leslie ile 5 mil yapmak istiyorum birazdan

Son düzenleme:

Kimse kendi kendine (kolayca) motive olamıyor canım yanında kendine eşlik edecek eş dost arkadaş olunca daha çok motive oluyor burasıda en azından o ihtiyacı gideriyor ,karatayı yapmasanda burayı takip et bence hele şu sıralar yaz öncesi son zamanlar, bak topikce nasıl hızlanacaklar sende etkilenirsin belki

valla benimde tatlıyı özellikle gözümün önündeyse zor tutuyorum kendimi ama son birkaç haftadır kahvaltıda kızarmış ekmek yediğim,diğer öğünleride fazla kaçırdığım ve hiç hareketde edemediğim için yine 65'e çıktım bakalım ne halt etcem, üstelik menopozda bonusu :18:

biz bu akşam full film izlemece yapıyozz..ilk jasuuss filmi izledik sonra kasırga şimdide dünyanın merkezine seyahat..sonunda sızarız heralde..

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5- bildirimler engeç saat 14.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

..

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

ben de aynı şeyden şeettirmiştim..mercümek çorbası mesela..blenderden geçince çok bi güzel oluyo beyaa..

Bide daha hoş kibar görünsün diye iyice öğütüyoduk, öğütemeyince ikram etmeye utanıyodum iyim

kızım aramızda 3-5 toplayalım da daha fazla kirala şu bilgisayarı sizinkilerden..bence seni kazıklıyo bu ev ahalisi..

burdan çıkınca geç saatte bidaha pc bende o zaman özeline yazcam hesap numaramı bide not yazcam bakiim ne olcek

19:30 itibarı ile leslie 5 mil bitirdim. hatta ustune de Jillian mekik hareketleri ekledim..
bravo bana
:
aksam da

mercimek corba
yogurt

amma velakin bayagı yoruldum.

Çiğdem ve Birdy ben de bayagıdır tereyagı için yogurt kaymagı topluyorum Bakalım deneyeceğim bu aksam tabi fırsat bulabilirsem :)
aktarımlarınız için sagolun..

yarın tartı günüüüüüü :)) ilk bildirim heyecanı sardı şimdidenn.
:26::26::26:

hee kıss tanesi kalmayana kadar

sana helal olsun bacım..Iban yaz ama hesaba gitmez falan boşa gitmesin

spor
bakalim noolucak

evet yaa düsünebilyior musun ilk defa öyle deli gibi acikmadan, canim cikolata vs cekmeden 1-2 kilo verdim bunu görünce hemencik olsun bitsin istiyorum dogal olarak ama dedigin gibi hizli verilen kilo hic iyi degil yine kendimden biliyorum, sonra geri aliyorsun ve kas dokusunu kaybediyorsun, yaglar kaliyor

ekmek konusuna artik cözüm buldum sayilir canim, isten cikiyorum o yüzden de evde olcam yani istedigim gibi ayarlayabilirim ögünlerimi.. o zamana kadar bi sekilde idare edecegim artik, senin ve cigdemcigin önerdigi gibi bir seyler yaparim, salatalik,domates,zeytin,kuruyemis götürürüm artik, yumurta kokar belki diye cesaret edemedim maalesef o bahsettigim ekmek de zaten, burda karataya cok benzeyen bi diyet var, o diyeti yapanlarin tükettigi ekmek yani epeyce cekirdekli.. susam keten tohumu,aycekirdegi gibi tanecikler cok icinde.. ama nasilsa isten cikiyorum, onu da yemeyivereyim nolcak zaten hepi topu 3 saat tok tutuyo, 4. saat bi sekilde geciyo ama 5.saate zorlaniyorum...

bilgi icin tesekkür ederim bu arada... ekmekle yenen kuruyemisin kilo yapacagini bilmiyordum :26:

oyyy sen de gurbettesin yani tamam memleketimizin her bi kösesi cok degerli ve hepsi bizim topragimiz ama aileden,dostlardan uzak oldugun her yer gurbet iste... yaaaa o soranlar varya gerizekaliiiiii sana neeeee demek geliyor icimden yaaa gecen burda bi tanesi sinirimi bozdu öyle, hani cok soguktu ya bi ara havalar, o zaman ise giderken, iki atlet bi kazak onun üstüne dügmeli kazak, üstüne büyük bi sal ve sisme mont giymistim.. haliyle 2 beden daha kalin duruyorum.. öküzün tekine denk geldim, sen kilo almissin, ay bdur söyleyim de moralini bozayim dedi tam tokatlamalik heee...

oyyy insallah ben de bir ayda 4 kilo veririm, hafta basina bir kilo cok iyi bi rakam.. fazlasi zaten cok da saglikli sayilmaz.. bir de benim vermek istedigim 5-6 kilo yyani, sonlara dogru diyet zorlasir, kilo verme yavaslar ya zaten.. esim keske yese müsli felan yemez o yaaa... tüh keske almasaydim, bagirsak calistirir diye aldim ben onu.. yani sonucta kabuguyla felan ezilmis bugday tanecigi ya neyse... kilo veridkten sonra yerim artik

yesil cay iciyorum, bir ya da en fazla iki fincan onun da fazlasi iyi degil maalesef.. evet yagli yiyince o dedigin gibi oluyor, cünkü bi ara bi bahceden ceviz toplayip getirmistim, böyle yesil kabuguyla offffffffffff citir citirdi o zaman hergün ondan yemistim, epeyce farketmistim faydasi oldugunu...

iste canim yukarda da dedim ya, isten cikiyorum zaten, istedigim gibi bi beslenme plani yaparim kendime.. gitsin vücüdumuzdaki pis toksinler kötü yaglar yok olsun

tesekkür ederim canim benim sagolasin... günkurusuna bakayim ben bi, burda bulabilirsem alayim, cünkü almanyada dogru dürüst günes olmadigi icin günkurusu da olmaz diye tahmin ediyorum benim biligim portakal suyu da cok iyi geliyor ama o da yasaklilar listesinde degil mi? artik cok kötü olursam arada bi icerim ac karnina kahvaltidan önce napayim benim kabizlik her zaman vardi bu diyette olmadi maalesef...

önerdiginiz seyleri götürürüm canim haftaya da, haslanmis yumurta bilmiyorum olur mu, kokudan dolayi, ama digerleri neden olmasin ki... hele yogurt zaten en tok tutan sey.. öglenleri yogur yiyeyim ben o zaman... cünkü aksama dogru aciktigimi hissediyorum, mesela kahvalti ve ögle arasi acligim olmuyor...

canim yaaa tereyagi nasil yapiliyorki bana da söyler misin??? :26::26::26:

hoşgeldin aramıza..bu diyette sağlıklı yağlardan korkma bol bol ye..herşeyin doğalı yağlısı daha ne olsun başarılar..

dimi yaa... böyle saglikli tok tutucu seler yiyip üstüne bir de kilo verince insan daha ne isterki tesekkür ederim, hosbuldum...

biz bu akşam full film izlemece yapıyozz..ilk jasuuss filmi izledik sonra kasırga şimdide dünyanın merkezine seyahat..sonunda sızarız heralde..

İyi seyirler size ben de ''yabancı dizi izle'' de birkaç dizi izliyom şu sıralar ''Shamaless, Person of interest,the Mentalist ve greysn anatomi, daha önce House m.d hastasıydım varmı aranızda izleyenler ?
Ya şu kurallar kısmına çizelge zorunluluğu da koysanız da kimler hedefine ne kadar yaklaşmış görsek olmazmı?

iyi akşamlar hatunlar bugün öğlen:ıspanak ve yoğurt,ayrıca antep fıstığı
akşam da:kahvaltılık yedik.yarım akşam memlekete gitcez ya yemek yapmadım kolayına kaçtım:)

Ufff kesinlikle çok lezzetli oluyii Blanderı da şeyyapalım ya napalım

Yakalamışken seni, kulağın daha iyimi ,tereyağı için tebriks ,ben seni hemşire sanıyordum yoksa ev hanımı yada öğrencimisin ? bide BKI normal sınırlarda o yüzden yavaş gider kilolar biliyosundur

Öğrenci de değilim ev hanımı da Doğru biliyorsun canım

kızım aramızda 3-5 toplayalım da daha fazla kirala şu bilgisayarı sizinkilerden..bence seni kazıklıyo bu ev ahalisi..

Ne halt etcen spor etcen :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…