- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
O günleri anımsamak ne güzel hissettiriyor insana değil mi?
Bugün annem sosyete pazarına gitmiş. Ordan beni aradı. 6 lı fincan takımı beğenmiş. Satan adam demiş ki, şansınıza bu hafta indirime girdik. 750 tl(yazıyla yediyüzelli türk lirası) oldu demiş. Annem de bana soruyor alayım mı(!) diye. Hemmen al. Kaçırma, kelepirmiş dedim:))) Şaka gibi...
Yapmayalım arkadaşım. Bak ben de dişimi sıkıp oturuyorum.
Çok yemişim ya, oruç gibi bazen saldırıyom yemeklere, bilhassa yoğurt yaptıysam evde, yiyorum da yiyorum. Nolcek bu halim :/ Çiğdem kız gittim buldum kabuklu fıstık, dayanamadım 2. öğünümde yedim biraz. Valla az buz da yemedim heralde
geçecek inşallah canım sabır sabır..
Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))
hee ben de öte taraftan taciz edip durmayaydım geleceğin yoktu..
iyki geldin
kıss hatırlıyon mu bi ara yılbaşına 75 oluruz diye konuşuyorduk..ne çektik be oyam
güzel vazife ben de sepete balıkları toplardım.. bi de yolda dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar marşını söyleyerek yürürdük kardeşimle..
canım alee girdim de 83 almıştım ondan da belki yükseltebilirim diye giriyorum:26:
olur canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versinValla şuan kendime şaşırıyorum. Elinde bi torba dolusu antep fıstığıyla gelmiş bizimki yiyip duruyo en son kızdım yeter yeme ya yanımda çıt çıt dedim. Bıraktı bende kaçamaktan kurtuldum
Azaltmazsan kilo veremicen canım ona göreAyyyy canım istedi de ben söylemeyi unuttum ya Yarına kısmetmiş Afiyet olsun
Evet evet alıştım tek duyan kulakla dönen başla yaşamaya
Ayyy hiç böyle bi anım olmadı vallaBabamla balığa giderdik ama tutamadım hiç korkuyorudum canlı balıktan Bide ağlıyodum ağzı acıyo diye
Marşa bayıldım ve bende bi çok yerde kullanırdım nostalji oldu
Anlaşıldı sende bendensin.Bende sonbaharda girdim 86 aldım. Mayıstakine tekrar giricem. Başvurdum işte yükseltirsem en azından dilden 50 alsam yeter diye hesapladım. Gerçi bana 65 lazımmış. :44: Barajı yükseltmişler ya
kız bende ordaydım ve o takımın pembelısını aldımınsallah teyzem baska rengını almıstır sana kacırmadıgı ıyı olmus o fıyata bulamazdın bır daha
bugün bi uğradı..ama yazmadı..:44:iyi olduğunu yazdı bana..İyiniyetlim pek gelmiyor mu artık? Ben mi rastlamadım yoksa?
Birdy de yok bu akşam.
afiyet olsun..sabah klasik karatay kahvaltı
öğlen 1 tabak börülce çilekli yoğurt
çay erik hepsi karıştı anlıcanız gibi
akşam 2 dolma yoğurt bir parça helva
çay
kız bende ordaydım ve o takımın pembelısını aldımınsallah teyzem baska rengını almıstır sana kacırmadıgı ıyı olmus o fıyata bulamazdın bır daha
olur canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin
ben çok gaddardım o vakit..hem denizde hem derede tutardım balığı..Valla şuan kendime şaşırıyorum. Elinde bi torba dolusu antep fıstığıyla gelmiş bizimki yiyip duruyo en son kızdım yeter yeme ya yanımda çıt çıt dedim. Bıraktı bende kaçamaktan kurtuldum
Azaltmazsan kilo veremicen canım ona göreAyyyy canım istedi de ben söylemeyi unuttum ya Yarına kısmetmiş Afiyet olsun
Evet evet alıştım tek duyan kulakla dönen başla yaşamaya
Ayyy hiç böyle bi anım olmadı vallaBabamla balığa giderdik ama tutamadım hiç korkuyorudum canlı balıktan Bide ağlıyodum ağzı acıyo diye
Marşa bayıldım ve bende bi çok yerde kullanırdım nostalji oldu
Anlaşıldı sende bendensin.Bende sonbaharda girdim 86 aldım. Mayıstakine tekrar giricem. Başvurdum işte yükseltirsem en azından dilden 50 alsam yeter diye hesapladım. Gerçi bana 65 lazımmış. :44: Barajı yükseltmişler ya
Bana değil, kendine alacaktı. Bana, babam tarafından Paşa Dedemden kalmıştı zati... Onu kullanıyoruz biz.
ben çok gaddardım o vakit..hem denizde hem derede tutardım balığı..
bayılırım o marşa ben de
amaaannn sınav mınav göresim yookkk
Heeeeeeee bu arada unutmadan hatırlatayım. Yarın 100. sayfanın hatrına party veriyoruz herkes 5 mil borçlu ona göreBitirmeyen gelmesin Ve 100 oldu bitti maşallahh Nice yüzlere hep birlikte incecik bellerle
Ben kaçıyorum herkes 100 sayfamızın hatrına sözünde dursun ben bilmemBide ayran şeysi mi yapsam ki :18::18:
100.sahifemiz hayırlı ugurlu olsun kızlar
Vay be demek böyle raconları da varmış bu işin, hiç bilemedim anam. Hiiç paramız yok bizim amca, hiiiç. Sivilcem bile yok benim..Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))
merhaba herkeseyeni birine yer var mi???