Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah klasik karatay kahvaltı
öğlen 1 tabak börülce çilekli yoğurt
çay erik hepsi karıştı anlıcanız gibi
akşam 2 dolma yoğurt bir parça helva
çay

kız bende ordaydım ve o takımın pembelısını aldım ınsallah teyzem baska rengını almıstır sana kacırmadıgı ıyı olmus o fıyata bulamazdın bır daha

Yapmayalım arkadaşım. Bak ben de dişimi sıkıp oturuyorum.

Valla şuan kendime şaşırıyorum. Elinde bi torba dolusu antep fıstığıyla gelmiş bizimki yiyip duruyo en son kızdım yeter yeme ya yanımda çıt çıt dedim. Bıraktı bende kaçamaktan kurtuldum

Azaltmazsan kilo veremicen canım ona göre Ayyyy canım istedi de ben söylemeyi unuttum ya Yarına kısmetmiş Afiyet olsun

geçecek inşallah canım sabır sabır..

Evet evet alıştım tek duyan kulakla dönen başla yaşamaya

Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))

Ayyy hiç böyle bi anım olmadı valla Babamla balığa giderdik ama tutamadım hiç korkuyorudum canlı balıktan Bide ağlıyodum ağzı acıyo diye

hee ben de öte taraftan taciz edip durmayaydım geleceğin yoktu..

iyki geldin

kıss hatırlıyon mu bi ara yılbaşına 75 oluruz diye konuşuyorduk..ne çektik be oyam

güzel vazife ben de sepete balıkları toplardım.. bi de yolda dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar marşını söyleyerek yürürdük kardeşimle..

Marşa bayıldım ve bende bi çok yerde kullanırdım nostalji oldu

canım alee girdim de 83 almıştım ondan da belki yükseltebilirim diye giriyorum:26:

Anlaşıldı sende bendensin. Bende sonbaharda girdim 86 aldım. Mayıstakine tekrar giricem. Başvurdum işte yükseltirsem en azından dilden 50 alsam yeter diye hesapladım. Gerçi bana 65 lazımmış. :44: Barajı yükseltmişler ya

olur canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

kız bende ordaydım ve o takımın pembelısını aldım ınsallah teyzem baska rengını almıstır sana kacırmadıgı ıyı olmus o fıyata bulamazdın bır daha

Bana değil, kendine alacaktı. Bana, babam tarafından Paşa Dedemden kalmıştı zati... Onu kullanıyoruz biz.

İyiniyetlim pek gelmiyor mu artık? Ben mi rastlamadım yoksa?

Birdy de yok bu akşam.
bugün bi uğradı..ama yazmadı..:44:iyi olduğunu yazdı bana..

birdy yürüyo ya da dujj da dır

sabah klasik karatay kahvaltı
öğlen 1 tabak börülce çilekli yoğurt
çay erik hepsi karıştı anlıcanız gibi
akşam 2 dolma yoğurt bir parça helva
çay
afiyet olsun..çilekli yoğurt işlenmiş gıda olduğu için yasak canım..tabii doğal yoğurda çilek eklediysen olur canım

Heeeeeeee bu arada unutmadan hatırlatayım. Yarın 100. sayfanın hatrına party veriyoruz herkes 5 mil borçlu ona göre Bitirmeyen gelmesin Ve 100 oldu bitti maşallahh Nice yüzlere hep birlikte incecik bellerle

ben çok gaddardım o vakit..hem denizde hem derede tutardım balığı..
bayılırım o marşa ben de
amaaannn sınav mınav göresim yookkk

Bana değil, kendine alacaktı. Bana, babam tarafından Paşa Dedemden kalmıştı zati... Onu kullanıyoruz biz.

Son düzenleme:
:92::92::92:

:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ben kaçıyorum herkes 100 sayfamızın hatrına sözünde dursun ben bilmem Bide ayran şeysi mi yapsam ki :18::18:

kızlarr ben de kaçıyom yarın sabahçıyım kalkamam sonra..öpüldünüzz..

Kız resmen 100 sayfa olmuş, çenelere sağlık, pardon ellere Hadi hayırlı olsun.

Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))
Vay be demek böyle raconları da varmış bu işin, hiç bilemedim anam. Hiiç paramız yok bizim amca, hiiiç. Sivilcem bile yok benim..

Azaltmazsan kilo veremicen canım ona göre Ayyyy canım istedi de ben söylemeyi unuttum ya Yarına kısmetmiş Afiyet olsun

Canım valla başladım başlıyalı ilk defa fıstık alıyorum. O kaa fıstık muhabbetinin üstüne yemiyeydim ayıp olurdu Sen de söyle sabah yerik. Akşamları fazla yememeye çalışıyorum kuruyemiş.
Bu arada Allah hepinize gönlünüzden geçeni hayırla versin, sınav sonuçları, işler güçler, çocuklar. süpaneke dinimiz amin.

Son düzenleme:
merhaba herkese yeni birine yer var mi???

Olma mıııı? Tabi var... Hoşgeldin. Karatay hakkında fikrin var mı? Yoksa eğer, ilk sayfaları okuyup başlayabilirsin. Bu arada kitaplardan birini okursun. Takıldığın yerlerde de biz elimizden geldiğince yardım ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…