Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..büyüsünler çekicem resimlerini ..

en çok da menekşelerimi merak ediyorum zaten..

bizim hiç köy maceramız olmadı çok özenirim..bizim aile büyüklerimiz hep şehirdeydi..ama babam balık tutma macerasıyla dağ bayır gezdirirdi bizi..o sayede doğaya doydum denebilir..

güzel olmaz mı güveç miss gibi..

selamm mıllet nabersınız

Anaaaaammm... Hoşgeldin kızzz? Naber, nasılsın?

ahanda dondu :83::83::83::83:

He gı... Dondum. Sonra da oğlanı uyuttum, öyle geldim. Hemi de çayımı alıp geldim. Çayın içine ucundan acuk bergamut koydum, hiç sevmedim be... Mundar ettik çayı iyi mi...

yoğurt hem de ev yoğurdu ye bol bol ne zararı olur canım..şifa olur ye doya doya

Ben de bugün yoğurt yaptım. Yavaş yavaş öğreniyorum bu işi... Önceden çok sıcak süte mayalıyormuşum ve çok maya koyuyormuşum. O yüzden ekşi oluyormuş.

Ben geçen gün birşey okudum. Kafam karıştı çünkü doğruluğunu sorgulamanın bile aklıma gelmediği bir bilginin, yanlış olduğu yazıyordu. Diyor ki: Süt ve süt ürünleri asidiktir. Oysa vücudumuz alkalidir. Vücut, süt içtiğinizde, tekrar alkali hale gelebilmek için, vücuttaki kalsiyumu kullanır. Yani süt içmek kemiklerimiz için iyi değil, aksine kötüdür".

Şaşırdım kaldım yahu...:44::44:

Ben de hiç balık tutmadım, hep merak etmişimdir nasıl bir şey olduğunu. Doğada, ormanda, yeşillik içinde yapılan tatil gibisi yok. Bilhassa çocuklar için çok mühim bence bu tür tecrübeler edinmeleri. Muhakkak bir yerinden böyle şehirden uzak, doğal bir ortama bağlantılı olmalılar. İnşallah Allah nasip eder de biz de çocuklarımıza bunu verebiliriz.

sersumum ıyıyım bebeem takılıyorum ....kıs balkonunun fotosunumu koydun hangı sayfada:44:

iyi iyi bari arada birsürü iş yapmışsın..bergamutu ben de sevmiyorum..ben tomurcuk ekliyorum azcık onu seviyorum..

ben tuttururum da burada süt yok var da pisss

yaa bırak yaa insan çok kurcalayınca kafası karışıyor..şuan bildiğimiz yeter bize bence..

inşallah canım

datlummmm hosbuldum asıl sen hosgeldın naber nasılsın ıyıkı geldın senı ve avatarını ınan cok ozlemıstık

süt konusunda ahmet aydında canan hocada oyle dusunuyor sütü degıl ayran yogurt ve kefırı onerıyor canımm

Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))

ben tüm süt ürünleri anladıydım..neyse ben zayen daha çok ayran içiyorum

Canımsın. Sağol Çok özledim sizleri. Aslında 79 olunca gelmeyi, ödül olarak koymuştum ama baktım olamıyorum, başlarım sözüne de, sana da iğneoyası dedim, geldim:)))

Erkan Hoca da süt tavsiye etmiyor. Ev yoğurdu öneriyor. Ama sanırım Erkan Hoca, besi ineklerinin hormon yüklü olması yüzünden tavsiye etmiyor.

Son düzenleme:
Ben 14-15 yaşındayken babamla gece balığa çıkardık tekneyle. Lüfere çıktıysak habire teknenin kenarından fener sallandırırdım. Vazifem buydu:)))

güzel vazife ben de sepete balıkları toplardım.. bi de yolda dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar marşını söyleyerek yürürdük kardeşimle..

kendıne koydugun ödül bıze ceza mahıyetındeykı ıyıkı başlamıssın sözünede sanada:))))))

güzel vazife ben de sepete balıkları toplardım.. bi de yolda dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar marşını söyleyerek yürürdük kardeşimle..

sersum gııııııı ev sahıbısınya karatay dısı muhhabete laf edebılecek kımse yokya ohhhh sefan olsun valla

O günleri anımsamak ne güzel hissettiriyor insana değil mi?

Bugün annem sosyete pazarına gitmiş. Ordan beni aradı. 6 lı fincan takımı beğenmiş. Satan adam demiş ki, şansınıza bu hafta indirime girdik. 750 tl(yazıyla yediyüzelli türk lirası) oldu demiş. Annem de bana soruyor alayım mı(!) diye. Hemmen al. Kaçırma, kelepirmiş dedim:))) Şaka gibi...

hee ben de öte taraftan taciz edip durmayaydım geleceğin yoktu..

iyki geldin

kıss hatırlıyon mu bi ara yılbaşına 75 oluruz diye konuşuyorduk..ne çektik be oyam

Tükürdüğümü yaladım geldim. Oh ettim:)))

Ben de gelir gelmez bunu yazmıştım. Topik sahibi yakınım, gönlümce sululuk yapabilirim dedim:)

Bak ben sabah dışında menü yazmamıştım:

Öğle kıymalı böreğin içiarttı. Üstüne 2 yumurta kırıp yedim. Yanında yoğurt.

Akşam: Sac kebap.

Ayrıca 4km/45 dak yürüyüş.

canım alee girdim de 83 almıştım ondan da belki yükseltebilirim diye giriyorum:26:

he gıı laf edecek olursa ilk sayfayı oku da gel bacııı derüzzz

ben sözde hepimiz özde evsahibisiyiz kıss..onun için geldük bizzz

evet yaa..insan o günler dönüyor adeta..büyüdük bee

750 tl valla kelepirmişş..bize de alsaymış 3-5 tanee

hee ben de öte taraftan taciz edip durmayaydım geleceğin yoktu..

iyki geldin

kıss hatırlıyon mu bi ara yılbaşına 75 oluruz diye konuşuyorduk..ne çektik be oyam

Heee... Dediydik di mi? Olsun... Geç olsun, güç olmasın. Bak istikrarlı gidiyorsun sen. Ben de arkadan gelicem inş. Bekleme yapma devam et sen:)

Heee... Dediydik di mi? Olsun... Geç olsun, güç olmasın. Bak istikrarlı gidiyorsun sen. Ben de arkadan gelicem inş. Bekleme yapma devam et sen:)
inşallah
yok cicim bu defa bekleme yapmıycam lakin yaza az kaldı:18::18::18:

İyiniyetlim pek gelmiyor mu artık? Ben mi rastlamadım yoksa?

Birdy de yok bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…