Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar,
nasılsınız. ramazanda yemek görselleri gelmiyor. Ramazan sonrası yine bekliyorum sersum. safran.
benim de 2 gündür adet başladı
tutamıyorum oruç
bu sabah 56.5 çıktım.
59.9 ile başlamıştım ramazana

Merhaba kızlar,
nasılsınız. ramazanda yemek görselleri gelmiyor. Ramazan sonrası yine bekliyorum sersum. safran.
tutamıyorum oruç
bu sabah 56.5 çıktım.
OO ooo maşallah iyi vermişsin ..Bayramdan sonra tam gaz başlıyoruz hepimiz....

OO ooo maşallah iyi vermişsin ..Bayramdan sonra tam gaz başlıyoruz hepimiz....
günaydın
bayrama kadar 56.3 oldum ramazan sonu işte
şimdi 57 yim. spora başladım. evde plates , basit yoga karışık .
müzik açıyorum .
baya sıkılaştım. benim vucut yağlanıyor . lıkır lıkır oluyorum. karın, yanlar. toparladım biraz

Sınavlar nasıl geçti canim ?
sınavlar iyi geliyor safrancım. . dinamik, mühendislik matematiği ve fizik 2 . bunlar çok ağır geldi bana bu dönem. uzaktan daha sıkıntılı. diğerleri açıklandı da bu üç tane açıklanmadı. bunları geçersem gerisi hallolur inşallah.

Selamlar kızlar.
Yedik içtik eğlendik artık verelim kilolarimizi.
Benim tartı tasinmada ne kadar sağlam kaldı bilmiyrum ama 56.5 gösterdi.
Hedef haftada 500 Gr 😁
Evet evet başlayalım yoksa fena durumlar bende de..Ama bugün donmuş kokoreç almıştım annemin oradan yolda erimiş mecbur yapıcam akşama ama ekmeğin içini iyice alırım da yerim mecburrr...Öğleni yemiyecem yarından itibaren tam gaz devam...Kocişinin gelmesine de 3 hafta kaldı hadi canım az kaldı..
.Nasıl gidiyor iş her gün gidiyor musun yoksa arada mı yine ..
günaydın
bayrama kadar 56.3 oldum ramazan sonu işte
şimdi 57 yim. spora başladım. evde plates , basit yoga karışık .
müzik açıyorum .
baya sıkılaştım. benim vucut yağlanıyor . lıkır lıkır oluyorum. karın, yanlar. toparladım biraz
Bravoss kızım da plates yapıyor ama ben belimden yapamam yürüyüşe devam...
sınavlar iyi geliyor safrancım. . dinamik, mühendislik matematiği ve fizik 2 . bunlar çok ağır geldi bana bu dönem. uzaktan daha sıkıntılı. diğerleri açıklandı da bu üç tane açıklanmadı. bunları geçersem gerisi hallolur inşallah.
:KK9::KK9:

Canım bayramdan sonra başlayalım bence..hepimiz bozacağız...Bayram sonu artılarla buluşuruz..:KK53:

Canım işe gitmen daha iyi kafan da dağılır zaman da daha çabuk geçer...
Ben başlamaya geldim😌
Kızlar biz evi taşıdık dün.
Çok zor koşullarda bir taşıma oldu.
Taşıma şirketi bulamadık.
Çünkü hasarlı ev çok fazla Elbistan'da, herkes hasarlı evlerinden eşyaları taşıyorlar. Ondan nakliye bulamadık.
Kayseri'den kamyonlar getirip kendimiz taşıdık. Kısa sürede ev toplayıp taşımak çok zor oldu, ama taşındı şükür.
Artık alışmışsındır canım kızın naptın okula alıştı mı yeni öğretmen yeni arkadaşlar sorun oldu mu
14 ünde sigorta başlangıcı oldu.
Çoğu ilcelerin kaymakamlık binası hasarlı olduğu için başlangıçlar sonraya kaldı.
Bu hafta başlangıç istediler.
Bende bir hafta müsade istedim.
Pazartesi başlayacağım inşallah.
Malatya'da evler ya yıkık ya ağır hasarlı.
Benle birlikte atanan 14 arkadaşın 10 bu başka şehirden geldi, ev yok tutacakları.
Kimi camide kalıyor şu an, kimi yurtlarda.
Ben 2 ay önce ev tuttuğum için şanslıyım.
Evde hasar olmadığı için de şanslıyım tasinabildim şükür.
Bugün ev yerlestirmeye başladım.
Sorunsuz herşeyin yoluna girmesine sevindim canım
Merhaba kızlar,
tutamıyorum oruç
bu sabah 56.5 çıktım.
Off harikasın ramazanda kilo verebilen insanlara hep içten hayranlık beslerim🤫

Evet kızlar artık bende varım ramazana başlarken 89 küsürlerle başladım biterken de aynıydım kilo veremedim ama benim için almamak ta başarı oldu heryıl 3-4 kilo alıyordum bana sahur işi pek iyi gelmiyor
Bugün de tartıldım 89,8 gördüm 90 ı görmeden dizinleri ele almak lazım

Ben başlamaya geldim😌

Artık alışmışsındır canım kızın naptın okula alıştı mı yeni öğretmen yeni arkadaşlar sorun oldu mu

Sorunsuz herşeyin yoluna girmesine sevindim canım

Off harikasın ramazanda kilo verebilen insanlara hep içten hayranlık beslerim🤫
Arkadaşlarına alıştı canim. Ama yeni ogretmene benim içim pek sinmedi 😔

Evet kızlar artık bende varım ramazana başlarken 89 küsürlerle başladım biterken de aynıydım kilo veremedim ama benim için almamak ta başarı oldu heryıl 3-4 kilo alıyordum bana sahur işi pek iyi gelmiyor
Bugün de tartıldım 89,8 gördüm 90 ı görmeden dizinleri ele almak lazım
Çocuklar nasıl canim, okulları nasıl gidiyor, ev boşalıyor mu hiç ?

Çocuklar nasıl canim, okulları nasıl gidiyor, ev boşalıyor mu hiç ?
Çok şükür hepsi iyi canım okullarına gidiyorlar gün içinde 13 ile 16:30 arası evde yalnız kalıyorum bu dönem. Spora başladım dün ilk günümdü. Kendime de zaman ayırmaya karar verdim çocuklar büyüdükçe adilemir adilemir sözleri aklıma geliyor♥️♥️

Çok şükür hepsi iyi canım okullarına gidiyorlar gün içinde 13 ile 16:30 arası evde yalnız kalıyorum bu dönem. Spora başladım dün ilk günümdü. Kendime de zaman ayırmaya karar verdim çocuklar büyüdükçe adilemir adilemir sözleri aklıma geliyor♥️♥️
çok iyi yapmışsın canım benim.
kendine özen gösterirsen herkes sana özen gösterir . aile anlamında yani.
çocukların eşin annen baban .
çok etkileşimli birbirişle

spora nerede başladın. evde mi bi yerde mi. evde isen de kararlı, disiplinli, istikrarlı olmak şart. unutma bunu da.

spora nerede başladın. evde mi bi yerde mi. evde isen de kararlı, disiplinli, istikrarlı olmak şart. unutma bunu da.
Canim maşallah sanada 🧿🧿🧿
8-5 mesai
Mühendislik gibi zor bir bölüm
3 çocuk anneliği
Hepsinin üstesinden geliyorsun.
Kadının gücü işte 💪🏻

Kesinlikle katılıyorum ne kadar fedakarlık yaparsan kendinden geçip saçını süpürge edersen o kadar süpürge oluyorsun. Kendine önce sen değer vereceksin ki değer göresin akıllanmaya başladım galiba. Spor salonuna yazıldım haftada 3 gün çocuklar okuldayken gideceğim canım evde defalarca denedim arkasını getiremedim yarın tekrar gideceğim vucudum fena hamladı bugün heryerim ağrıyordu.

X