Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamm..
Düz biraz kontrolü kaybettimo_O eşim oruçlu ben olmayınca iftar saati bana çok geç geliyor ve açlık krizine girdim resmen...Neyse bugün toparlarım yine
Dün Akşam 3 küçük puf börek ve airfryer de karışık kızartma
bu sabah normal kahvaltı yaptım
sucuklu omlet
yeşillik
peynir
1 dilim ekmek
zeytin

İftar
1 tabak eskili köfte
3/4 dilim yağlama
2 tane hurma
Biraz peynir

1 kuru incir
1 portakal

Sahur
1 dilim ekmek, tahin pekmez
1 kase yogurt

Selam
Dün öğlen
lahana çorbası cacık 2 galeta
Akşam
ızgara et soğan
yoğurt
1 dilim tb
Bu sabah
1 dilim tb
peynirli omlet
zeytin peynir
domates salatalık

İftar
Hurma
3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tavuk but
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Tahin-pekmez (bugünden itibaren bu tahin pekmezden kurtulmam gerek)

Sahur
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek

Selam
Dün öğlen
2 tb krep
Akşam
karışık yaprak sarma ve kuru dolma(bulgurlu kıymalı)
Azcık kaçırmış olabilirim:duduk:
salata yoğurt
Bu sabah
ananaslı maydanozlu bızzt
sabah 2 tb krep
peynir domates salatalık
öğlen
1 galeta ayran
Akşam
ciğer şiş ve yarım lahmacun yemeyi düşünüyorum...Dışarıdayız çünkü

İftar
1 kepçe ezogelin çorba
1 dilim somon caligi
4 halka patates
Salata
1 dilim ekmek
Tahin pekmez ( balığı bahane edip yedim bu kez)

Kahve
1 incir kurusu
1 portakal

Selam kızlar
Canım sıkkın diye menü paylasasim gelmiyor içimden
İlk önce eşimin tayini çıkmadı yanıma, herkesinki çıkarken, dün de tayini çıktı, bu kez de seçimden sonra ilişki kesilecek demişler.
Tam sevindim demisken canim bu kez de buna sıkıldı.
Kaynanamla kalıyorum, beni yıpratan konu eşimin gelmesi ertelendikce, kaynanamın gitmesi erteleniyor :KK43:

Selam kızlar
İlk önce eşimin tayini çıkmadı yanıma, herkesinki çıkarken, dün de tayini çıktı, bu kez de seçimden sonra ilişki kesilecek demişler.
Kaynanamla kalıyorum, beni yıpratan konu eşimin gelmesi ertelendikce, kaynanamın gitmesi erteleniyor :KK43:
Canım zor bir dönem yaşıyorsun hele kaynananla yaşaman..Allah sabır versin..Zaten senle benden başka kimse gelmiyordu..Düzene girince başlarız yeniden ...Üzülmemeye çalış..Ne diyeyim zor:cry::cry:

Kızlaaarrr hiç bildirim gelmiyor bana ya tesadüfen farkettim menüler başlamış bende yazmak istiyorum ama tam olarak ramazanda düzen olmuyor 1 haftadır ara vermiştim oruca yarın tekrar başlayacağım

Selam kızlar
Canım benim mutlaka bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut işe başlamışmıydın

Canım benim mutlaka bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut işe başlamışmıydın
İdari izinliyim hala canim.
Ama 2 haftadır haftada 2 gün gittim.
Önümüzdeki hafta basliyorum. Normalde hala izinli olmam gerek ama hasar tespit itirazları için görevlendirme yazmislar 1 ay. Onun için gideceğim ise.

Kızlaaarrr hiç bildirim gelmiyor bana ya tesadüfen farkettim menüler başlamış bende yazmak istiyorum ama tam olarak ramazanda düzen olmuyor 1 haftadır ara vermiştim oruca yarın tekrar başlayacağım
Canım bayramdan sonra başlayalım bence..hepimiz bozacağız...Bayram sonu artılarla buluşuruz..:KK53:
İdari izinliyim hala canim.
Ama 2 haftadır haftada 2 gün gittim.
Önümüzdeki hafta basliyorum. Normalde hala izinli olmam gerek ama hasar tespit itirazları için görevlendirme yazmislar 1 ay. Onun için gideceğim ise.
Canım işe gitmen daha iyi kafan da dağılır zaman da daha çabuk geçer...

Selam kızlar ben de saldım iyice ,ramazanda da düzen kalmıyor,3 gündür izinliyim bi 3-4 güne tekrar başlarım oruca..
Safransari Safransari canım hayırlısı olsun bir an önce eşinde senin yanına gelir inşallah
2 hafta belimden fizik tedavi gördüm bu arada,hem oruç hem hastane,öğleden sonra da kursa git gel düzenli paylaşım da yapamadım sersum sersum ,zaten ipin ucu kaçtı,düzeliriz hep birlikte inşallah ..

Selam kızlar ben de saldım iyice ,ramazanda da düzen kalmıyor,3 gündür izinliyim bi 3-4 güne tekrar başlarım oruca..
Safransari Safransari canım hayırlısı olsun bir an önce eşinde senin yanına gelir inşallah
2 hafta belimden fizik tedavi gördüm bu arada,hem oruç hem hastane,öğleden sonra da kursa git gel düzenli paylaşım da yapamadım sersum sersum ,zaten ipin ucu kaçtı,düzeliriz hep birlikte inşallah ..
Çok sağol canım.
Sana da çok geçmiş olsun.
Bayramdan sonra sahalara dönelim :KK55:

Hepimiz saldık canım..Hallederiz beraberce..Geçmiş olsun fizikten sonra beline daha da dikkat et canım kaslar iyice gevşemiş oluyor..Kolla kendini..
Çok sağol canım.
Sana da çok geçmiş olsun.
Bayramdan sonra sahalara dönelim :KK55:
Dönelim dönelim..:KK49:

Selam kızlar
canım ya .
haklısın. ama az kaldı. az daha sabır.
ramazan bayramından hemen sonra gelebilecek mi safran cım .
kaynana deyince benim de tüylerim diken diken oluyor

X