- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Yok canım eski listelerimi yapıyorum malum her hafta mevcut elimde..Canim diyetisyenle devam etmiyorsun değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım eski listelerimi yapıyorum malum her hafta mevcut elimde..Canim diyetisyenle devam etmiyorsun değil mi ?
Çok iyi ediyorsun canim. Kontrol sende.Yok canım eski listelerimi yapıyorum malum her hafta mevcut elimde..
Canım zor bir dönem yaşıyorsun hele kaynananla yaşaman..Allah sabır versin..Zaten senle benden başka kimse gelmiyordu..Düzene girince başlarız yeniden ...Üzülmemeye çalış..Ne diyeyim zorSelam kızlar
Canım sıkkın diye menü paylasasim gelmiyor içimden
İlk önce eşimin tayini çıkmadı yanıma, herkesinki çıkarken, dün de tayini çıktı, bu kez de seçimden sonra ilişki kesilecek demişler.
Tam sevindim demisken canim bu kez de buna sıkıldı.
Kaynanamla kalıyorum, beni yıpratan konu eşimin gelmesi ertelendikce, kaynanamın gitmesi erteleniyor
Canım benim mutlaka bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut işe başlamışmıydınSelam kızlar
İlk önce eşimin tayini çıkmadı yanıma, herkesinki çıkarken, dün de tayini çıktı, bu kez de seçimden sonra ilişki kesilecek demişler.
Kaynanamla kalıyorum, beni yıpratan konu eşimin gelmesi ertelendikce, kaynanamın gitmesi erteleniyor
İdari izinliyim hala canim.Canım benim mutlaka bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut işe başlamışmıydın
Canım bayramdan sonra başlayalım bence..hepimiz bozacağız...Bayram sonu artılarla buluşuruz..Kızlaaarrr hiç bildirim gelmiyor bana ya tesadüfen farkettim menüler başlamış bende yazmak istiyorum ama tam olarak ramazanda düzen olmuyor 1 haftadır ara vermiştim oruca yarın tekrar başlayacağım
Canım işe gitmen daha iyi kafan da dağılır zaman da daha çabuk geçer...İdari izinliyim hala canim.
Ama 2 haftadır haftada 2 gün gittim.
Önümüzdeki hafta basliyorum. Normalde hala izinli olmam gerek ama hasar tespit itirazları için görevlendirme yazmislar 1 ay. Onun için gideceğim ise.
Çok sağol canım.Selam kızlar ben de saldım iyice ,ramazanda da düzen kalmıyor,3 gündür izinliyim bi 3-4 güne tekrar başlarım oruca..
Safransari canım hayırlısı olsun bir an önce eşinde senin yanına gelir inşallah
2 hafta belimden fizik tedavi gördüm bu arada,hem oruç hem hastane,öğleden sonra da kursa git gel düzenli paylaşım da yapamadım sersum ,zaten ipin ucu kaçtı,düzeliriz hep birlikte inşallah ..
Çok sağol canım.
Sana da çok geçmiş olsun.
Bayramdan sonra sahalara dönelim
Hepimiz saldık canım..Hallederiz beraberce..Geçmiş olsun fizikten sonra beline daha da dikkat et canım kaslar iyice gevşemiş oluyor..Kolla kendini..Selam kızlar ben de saldım iyice ,ramazanda da düzen kalmıyor,3 gündür izinliyim bi 3-4 güne tekrar başlarım oruca..
Safransari canım hayırlısı olsun bir an önce eşinde senin yanına gelir inşallah
2 hafta belimden fizik tedavi gördüm bu arada,hem oruç hem hastane,öğleden sonra da kursa git gel düzenli paylaşım da yapamadım sersum ,zaten ipin ucu kaçtı,düzeliriz hep birlikte inşallah ..
Dönelim dönelim..Çok sağol canım.
Sana da çok geçmiş olsun.
Bayramdan sonra sahalara dönelim
canım ya .Selam kızlar