Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydııınnnn

helloo

bu sabah 1 dilimcik karpuz . 2 kaşık patates püresi .2 ceviz

öğlen kabaklı bakla yemeği yiycem.

1 elma ve küçük domatesim var.

bilmiyorum ki akşam eve gidince salata yemeliyim bence. 2 yumurtadan omlet.
karışık oldu ama çalışınca böyle oluyorum. sabah kahvaltı beslenme vs hazırladığımdan ne bulursam atıyorum ağzıma.

kilom 56,6

Tamam canim yarın kilo bildirimi ile burdayım.
Hoşgeldik canım.....Kilomu ben cuma bildiricem..
günaydııınnnn

helloo

bu sabah 1 dilimcik karpuz . 2 kaşık patates püresi .2 ceviz

öğlen kabaklı bakla yemeği yiycem.

1 elma ve küçük domatesim var.

bilmiyorum ki akşam eve gidince salata yemeliyim bence. 2 yumurtadan omlet.
karışık oldu ama çalışınca böyle oluyorum. sabah kahvaltı beslenme vs hazırladığımdan ne bulursam atıyorum ağzıma.

kilom 56,6
Hoşgeldiniz efemm..

Günaydın
Dün öğlen ciğer şiş
yarım lavaş
bol salata ayran
Bu sabah
9b84c089-597f-4881-a776-efb4ffb9d3bd.jpg

Haftalık hedef koyalım mi ?
Yarışalım :KK66:
Kız ben senin kulvarında değilim ki,benle olsa olsa N nnnadal yarışır..Sen süper lig ben 3. lig :KK70:
Ama gaza getirir iyi olur ,sayısal olmasa da iddaalı olalım.oki doki varım..
cumaya hedef en az 89 olsun benimEn Büyük KKBiliyorsun ben accuk accuk veriyom:KK48:

Kız ben senin kulvarında değilim ki,benle olsa olsa N nnnadal yarışır..Sen süper lig ben 3. lig :KK70:
cumaya hedef en az 89 olsun benimEn Büyük KKBiliyorsun ben accuk accuk veriyom:KK48:
Bende tam onu diyecektim sana ben yakışır yarışa varım😘

Ben bu hafta kilo bildirimi yapmazsam olmaz 🤩🤩
23 Nisan 2023: 89,9
31 Nisan 2023: 89,6
5 Mayıs 2023: 88,2
Fark : 1,4 kilo

Çok düzenli olamasamda azcık dikkat etmek bile işe yaradı inşallah bu hızla devam edecek 🤩🤩
Bu gün cuma olduğunu unuttum ve tartılmadan önce kahvaltı yaptım çay kahve ve su içtim aklım başıma geldi ve tartıldım 88,5 çıktım net kilomu yarın sabah Allah nasip ederse yazacağım inşallah ama gittiğini düşünüyorum

Bu arada düzenli olarak günlük su içmeye başladım haftada 3 gün spora gidiyorum diğer günler yürüyüş yapıyorum günlük ortalama adım sayım 12000 oluyor bazı günler 16000lere çıkıyorum bazen 11000 de kaldığım oluyor

Ya sen 500 Gr hedeflersin ben 200 Gr haftada mesela :KK66:

X