Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

işe geldim ben de .
dişim ile ilgili sıkıntı vardı pamuk
senin gibi
15 gün önce kırılan bir diş için gittim . çekilir sandım. hemen yanında bi diş için kanal başladı ama çok zorladı . geride bi dişti. kalın köklü. kanala ulaşmak için uğraştı . kanal farklı yönlere gittiğinden kendi yapamadı başka doktor çağırdı vs
antibiyotik yazdı . geçici doldurdu . 14 martta gel dedi.
kırık dişi de çekmedi. bi sonraki geldiğinde çekerim .

ama dün kanal yapılan diş kenardan kırıldı. bence öyle zorladı ki. matkap çalıştı sanki içinde. diş zaten hasar aldı . kırılması da kaçınılmazdı bana göre.
yarın gideceğim . sanırım o kırılan dişle birlikte diğer dişi de çeker.
onca ağrıyı boşa çektim . arkada olan dişlerde kanal çalışırken iğne çok da etkili olmuyo sanki. bazı işlemleri hissettim. ağrı olunca da endişelendim işlem boyu. daha fazla ağrı olursa diye. matkapvari şey zaten ürküttü. falan .
çok şikayet ettim . bu günümüze şükürler olsun . Allah bugünleri aratmasın .
güzel günler gelsin inşallah . umudumuz büyük .

işe geldim ben de .
senin gibi
15 gün önce kırılan bir diş için gittim . çekilir sandım. hemen yanında bi diş için kanal başladı ama çok zorladı . geride bi dişti. kalın köklü. kanala ulaşmak için uğraştı . kanal farklı yönlere gittiğinden kendi yapamadı başka doktor çağırdı vs

ama dün kanal yapılan diş kenardan kırıldı. bence öyle zorladı ki. matkap çalıştı sanki içinde. diş zaten hasar aldı . kırılması da kaçınılmazdı bana göre.
onca ağrıyı boşa çektim . arkada olan dişlerde kanal çalışırken iğne çok da etkili olmuyo sanki. bazı işlemleri hissettim. ağrı olunca da endişelendim işlem boyu. daha fazla ağrı olursa diye. matkapvari şey zaten ürküttü. falan .
Canım geçmiş olsun fena olmuş dişin..Diş hekimine gitmek zaten korkunç bir de kanal tedavisi çok fena..Ben de 2 hafta önce tartar temizliği için gittim çay kahve çok leke yapmıştı iyi oldu temizlendi lekeler...Pandemiden dolayı hep ertelemiştim..
İnşallah yarın gittiğinde daha kolay olur tedavin..

işe geldim ben de .
senin gibi

Çok geçmiş olsun canim sanada.

Canım geçmiş olsun fena olmuş dişin..Diş hekimine gitmek zaten korkunç bir de kanal tedavisi çok fena..Ben de 2 hafta önce tartar temizliği için gittim çay kahve çok leke yapmıştı iyi oldu temizlendi lekeler...Pandemiden dolayı hep ertelemiştim..
İnşallah yarın gittiğinde daha kolay olur tedavin..
iki dişimi de çekti dün sersumcum. 4 saatte bi ağrı kesici kullandım . iki diş de yan yanaydı .

Hayirli rmazanlar cnim.
Adnaya geçtin mi ?
Sağol canım evet Adana dayız okullar açıldı kısmen hayat bizim için normale döndü ama içimdeki korku ve endişeyi atmak çok zor. Artık markete bile gitsem yüksek katlı binanın altındaysa girmek istemiyorum.
Çok şükür sende evine yerleşmişsin işe başlamışsın rabbim sağlıklı mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin ♥️♥️😘

Sağol canım evet Adana dayız okullar açıldı kısmen hayat bizim için normale döndü ama içimdeki korku ve endişeyi atmak çok zor. Artık markete bile gitsem yüksek katlı binanın altındaysa girmek istemiyorum.
Çok şükür sende evine yerleşmişsin işe başlamışsın rabbim sağlıklı mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin ♥️♥️😘
Teşekkürler canım.
İşe başlamak kısmet olmadı daha
1 hafta sonra başlarım belki.
Tasindigimiz ilçedeki okullar da önümüzdeki hafta açılıyor çok şükür.
Üzülüyorum kızım için 2 aydır çok asosyal bir hayat yaşıyor. Okula gitsin artık istiyorum

Ah canım Allah korusun hepimizi..Çok korktunuz haklısın..Senin evin çok katlı mı inşallah hepimizin evleri sağlamdır.İnsan korkuyor ..Allaha emanetiz.
Teşekkürler canım.
İşe başlamak kısmet olmadı daha
1 hafta sonra başlarım belki.
Tasindigimiz ilçedeki okullar da önümüzdeki hafta açılıyor çok şükür.
Üzülüyorum kızım için 2 aydır çok asosyal bir hayat yaşıyor. Okula gitsin artık istiyorum
Canım hayırlısıyla başla kızın da okuluna kavuşsun..Bizimkilerde başlar inşallah evde ders çok fena..Yavrum okulu kazandı kazanalı 1 dönem eğitimi okulda gördü ilk okulunda hiç gidememişti pandemiden dolayı bu sefer de yurtların kapatılması ..İnşallah Nisanda açılır..

Günaydın kızlar...Ben bugün başlıyorum bildirimlere
Ananas lahana çorbası kürü yapıyorum bu hafta

Dün başladım
Dün Sabah
Aç karına 1 dilim ananas keten tohumu ve maydanoz bızztt
Kahvaltı
2 tb dan krep arası peynir salata domates
Arada kaynamış ananas kabuğu ekşi elma maydanoz ve tarçınlı su(ödem suyu)
Öğlen
2 kepçe lahana çorbası
cacık 1 galeta

Ara
ödem suyu yarım çay bardağı leblebi
Akşam
tb unundan tavuklu hünkar beğendi
2 kepçe lahana çorbası

Bu sabah
ananas bızt
sabah

Dün başladım
Dün Sabah
Kahvaltı
Öğlen
2 kepçe lahana çorbası
cacık 1 galeta

Ara
Akşam
2 kepçe lahana çorbası

Bu sabah
ananas bızt
sabah
Afiyet olsun canim.
Bugün bende başlayacaktım ama akşama yağlama yiyecem 😊 bu akşam yetip yarın menü paylaşmaya başlarım.

Dün başladım
Dün Sabah
Kahvaltı
Öğlen
2 kepçe lahana çorbası
cacık 1 galeta

Ara
Akşam
2 kepçe lahana çorbası

Bu sabah
ananas bızt
sabah
Öğlen
2 kepçe lahana çorbası
Cacık ve 1 galeta
Arada yine ödem suyu ve leblebi
Akşam
Kuru fasulye
2 kepçe lahana çorbası
2 ısırık pizza
Salata yoğurt

Günaydın kızlar
iftarda yulaflı bir ekmek yaptım. sebzeleri robottan geçirip
bir kaç gün onu yiycem ekmek olarak .mücver gibi de diyebiliriz ekmeğime. kabartma tozu var içinde yalnız. ondan 2 adet yediğimde zaten doyuyorum. bir de yanına yoğurtlu köz patlıcan alıyorum . onu da bolca yaptım . akşamları 2 kaşık alıyorum tabağa.
çorba her zaman yapmıyorum. herkes hemen doyuyor .
bu akşam bundan var

8cw.jpg

sahurda 2 haşlanmış yumurta. 1 greyfurt suyu. 1 dilim ekmek.

selam kızlar
açken ananas maydanoz bızztt
sabahları bu hafta hep aynı aslında sadece akşam farklı
tb lı krep arası peynir zeytin
ara ödem atıcı su

Günaydın kızlar
iftarda yulaflı bir ekmek yaptım. sebzeleri robottan geçirip
bir kaç gün onu yiycem ekmek olarak .mücver gibi de diyebiliriz ekmeğime. kabartma tozu var içinde yalnız. ondan 2 adet yediğimde zaten doyuyorum. bir de yanına yoğurtlu köz patlıcan alıyorum . onu da bolca yaptım . akşamları 2 kaşık alıyorum tabağa.
çorba her zaman yapmıyorum. herkes hemen doyuyor .
bu akşam bundan var

8cw.jpg

sahurda 2 haşlanmış yumurta. 1 greyfurt suyu. 1 dilim ekmek.
Görsel harika olmuş ..

X