- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
işe geldim ben de .
dişim ile ilgili sıkıntı vardı pamuk
senin gibi
15 gün önce kırılan bir diş için gittim . çekilir sandım. hemen yanında bi diş için kanal başladı ama çok zorladı . geride bi dişti. kalın köklü. kanala ulaşmak için uğraştı . kanal farklı yönlere gittiğinden kendi yapamadı başka doktor çağırdı vs
antibiyotik yazdı . geçici doldurdu . 14 martta gel dedi.
kırık dişi de çekmedi. bi sonraki geldiğinde çekerim .
ama dün kanal yapılan diş kenardan kırıldı. bence öyle zorladı ki. matkap çalıştı sanki içinde. diş zaten hasar aldı . kırılması da kaçınılmazdı bana göre.
yarın gideceğim . sanırım o kırılan dişle birlikte diğer dişi de çeker.
onca ağrıyı boşa çektim . arkada olan dişlerde kanal çalışırken iğne çok da etkili olmuyo sanki. bazı işlemleri hissettim. ağrı olunca da endişelendim işlem boyu. daha fazla ağrı olursa diye. matkapvari şey zaten ürküttü. falan .
çok şikayet ettim . bu günümüze şükürler olsun . Allah bugünleri aratmasın .
güzel günler gelsin inşallah . umudumuz büyük .
dişim ile ilgili sıkıntı vardı pamuk
senin gibi
15 gün önce kırılan bir diş için gittim . çekilir sandım. hemen yanında bi diş için kanal başladı ama çok zorladı . geride bi dişti. kalın köklü. kanala ulaşmak için uğraştı . kanal farklı yönlere gittiğinden kendi yapamadı başka doktor çağırdı vs
antibiyotik yazdı . geçici doldurdu . 14 martta gel dedi.
kırık dişi de çekmedi. bi sonraki geldiğinde çekerim .
ama dün kanal yapılan diş kenardan kırıldı. bence öyle zorladı ki. matkap çalıştı sanki içinde. diş zaten hasar aldı . kırılması da kaçınılmazdı bana göre.
yarın gideceğim . sanırım o kırılan dişle birlikte diğer dişi de çeker.
onca ağrıyı boşa çektim . arkada olan dişlerde kanal çalışırken iğne çok da etkili olmuyo sanki. bazı işlemleri hissettim. ağrı olunca da endişelendim işlem boyu. daha fazla ağrı olursa diye. matkapvari şey zaten ürküttü. falan .
çok şikayet ettim . bu günümüze şükürler olsun . Allah bugünleri aratmasın .
güzel günler gelsin inşallah . umudumuz büyük .