- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Geçti geçti sağol canım...Haklısın iyi düşün iyi olsunAllah korusun canım kötüyü çağırma geçmiş olsun biraz yat uyu geçer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti geçti sağol canım...Haklısın iyi düşün iyi olsunAllah korusun canım kötüyü çağırma geçmiş olsun biraz yat uyu geçer inşallah
Sağol cnm bende şuan itibariyle biraz daha iyiyim kızım gelsin pazara gidicemSanada geçmiş olsun canım ben 2 günde ayakta atlattım galiba bugün iyiyim enerjimde yüksek Hamdolsun darısı sana inşallah
Canım benim ya rabbim şifalar versin inşallah benimde öyle beyazlaşınca serumsuz iyileşemiyorumHafta sonu hep hafif ateşli geçti.
Bugün doktora götürdüm, doktor bana da gosterdi boğazı çok kötü beyazlamisti
Çok ağrı yapar bu çocuğa dedi, 2 gün rapor verdi. Antibiyotik başladı.
Sanada çok geçmiş olsun canim.
Ay aynen sesli güldüm bende kızdığımı unutup konuşuyorum aaa ben sana küsmüştüm diyorum demek herkeste oluyorÇok güzell....
Valla ne diyeyim bizim boynuzumuz onun kıskaçı..İnat çok fena ama var işte..Benim inatlaşmalarım genelde dediğim gibi haklıysam hiiççç dönmem yolumdan kızımda öyle siz de en azından sen pes ediyorsun bizde ikimizde de geri adım yok olan eşime oluyor...Ama sinirimiz saman alevi gibi küs kalamayız neyseki ikimiz de .Ya o unutur bana kızgın olduğunu anneeee bişey diycem derrr ya da ben unutur ona bişey sorarım..Sonra da ayy ben sana küsmüştüm deyip trip atar güleriz...
Tahin de herşeye yakışıyor yaa....
Ahh kıyamam kriptik olmuş benim gibi..Yıllarca çektim..Allah şifa versin canım antibiyotiksiz hatta penisilinsiz geçmez onlar...
Afiyet olsun canımKahvaltım
Eki Görüntüle 3167644
Öğlen
kelle paça çorbası içtim...
Bugün 1 saatliğine hamama gittik gelince tansiyonum çıktı 12 ye 8.5 falan bana fazla geliyor normalde 10 a 7 olur benim .Baş ağrısı yaptı ...İnşallah annem gibi tansiyon hastası olmam..Babam gibi düşük tansiyon en iyisi ama kısmet
Canım içecektim soda ama tansiyonum yüksek olunca vazgeçtim çünkü o da sodyumlu ve tansiyonu yükseltir..Limonlu su içtim ..En koorkulan kronik hastalık bence tansiyon..İnşallah hiç olmaz bizde..Sağol cnm bende şuan itibariyle biraz daha iyiyim kızım gelsin pazara gidicem
Canım benim ya rabbim şifalar versin inşallah benimde öyle beyazlaşınca serumsuz iyileşemiyorum
Ay aynen sesli güldüm bende kızdığımı unutup konuşuyorum aaa ben sana küsmüştüm diyorum demek herkeste oluyor
Afiyet olsun canım
Hamam sonrası soda içtinmi mineral kaybı oluyormuş ya
Bazen başım zonklayınca korkuyorum annem gibi tansiyon hastası olurum diye rabbim korusun hepimizi annem de 40 lı yaşta olmuş ama bilmemiş türlü hastalıklar peş peşe gelince ortaya çıkmıştı
Güzel menüler..Iyi akşamlar kizlarr nasılsınız ben çok yoruldum bugün ise git gel bide evin işi yemek derken bugün yediğim şeyleri yazayım
Sabah yumurta salatası ve biraz peynir
Ogle yoğurtlu mercimekli buğday salatası
Ara 1 elma
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 köfte biraz patlıcan salata
Su 2.5 lt olacak
Afiyet olsun canım
Haftada kaç gün dersin var canimIyi akşamlar kizlarr nasılsınız ben çok yoruldum bugün ise git gel bide evin işi yemek derken bugün yediğim şeyleri yazayım
Sabah yumurta salatası ve biraz peynir
Ogle yoğurtlu mercimekli buğday salatası
Ara 1 elma
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 köfte biraz patlıcan salata
Su 2.5 lt olacak
4 gün canım çarşamba boşumHaftada kaç gün dersin var canim
kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle güzel mesajlarınız içinCanım beniö çokkkkk geçmiş olsun çokkk şuanda çok üzüldüm böyle görünce şükür ki birşey olmamış şimdi nasılsınız çocuklar atlatabildi mi ayağın nasıl oldu cnm
Safrancım ya hep çok az yiyorsun maşallah resmen azz bu menü ne güzel
günaydın
kilom 59
güncel olarak böyle.
Günaydın Canım çok güzel gayet fit görünüyorsun. Biraz üst bacaktan almışsın gibi gözüküyor kilo ama hiç kötü durmuyor harikasın Maşallah
GünaydınGünaydınn kizlarr
Tekrar geçmiş olsun canım..Çocuklar tabii etkilenmiştir bizler bile çok korktuk..Evinizin sağlam olmasına sevindim eltimlerin de sağlam çok şükür ..Allah bir daha göstermesin..kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle güzel mesajlarınız için
ayağımda bi şey yok kuzum . kabuk oldu artık
çocuklar ilk geceler fırlıyordu yataktan . sanıyorum 2 . gecenin sabaha karşı yine bi artçı oldu. 4.6
o toparlanmakta olan herkesi başa döndürdü.
büyük oğlan benim çok korktu. 16 yaşındaki uyumuyor pek . hala endişeli. bina sağlam . müstakil eve geçmeyi düşündük ama müstakil olanlarda ve bi çok evde çatlaklar . yarıklar var. vazgeçtik.
binamız perde beton. o nedenle çok sağlam deniliyor. bu depremde de bunu kanıtladı bina. daha büyük olandan korusun Rabbim inşallah .hepimizi.
çocukları evde babaanne dede ile bırakıp işe geliyoruz . okulları tatil oldu çocukların bu hafta da.
bazı okullar yıkılmak üzere. yıkılacak olan binalardaki okullar geçiçi bir yere taşınmak durumunda. yer ayarlarlarsa geçerler .
özel okullardan bazıları uzaktan eğitime geçiyor . onu duyduk.
bizimkiler ne olur bilmiyorum . veliler de okula çocuk göndermeye çekiniyor. yani öyle bi şey olursa 1200 kişilik ilkokulda izdiham olur. ezilenler olur . o kontrolu oluşturabilirler mi.
orta okul da 1200 kişilik . o da aynı ama bı tık büyük çocuklar var orada.
oğlanın fen lilesi zaten güçlendirme çalışması amacıyla kapalıydı. geçeci olarak başka bir okuldalardı.
tam artık kendi okullarına geçiyorlar derken depremde güçlendirilen kolonlar da gitmiş . yine geçiçi olarak gittikleri okula devam . eğer açılırsa okul.
üni de yine öğrenciler şehri terk etti. özellikle yurtların durumu kötü. çatlaklar çok fazla. öğrenci yurda girmeye korkuyor .
uzaktan olsun diyorlar vizeler için . hatta eğitim öğretim uzaktana dönsün baskısı yapıyor veliler de öğrenciler de . kimse çocuğunu çatlamış çatırdamış yurda geri sokmak istemiyor .
haklılar da . yani biz bile evimizde çatlak vs olmamasına rağmen endişeli yatıyoruz yataklarımıza. onlar çok genç ve daha endişeli.