Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı 11.00
Bol tereyağlı kuymak
1 dilim ekmek (kızım hasta seviyor diye yaptım az yedi, ben yemek zorunda kaldım?

Ara
Kahve 1 hurma, 1 kare bitter

Akşam 16.30
Az ekmekli tavuk döner (yine kızım için istedim ama ben yedim?

Bugünüm bol kacamakliydi yani
Ben korumada biri için hiç kaçamak göremedim o kadar da olsun yani sen ayarını bilirsin

Kahvaltı 11.00
Bol tereyağlı kuymak
1 dilim ekmek (kızım hasta seviyor diye yaptım az yedi, ben yemek zorunda kaldım?

Ara
Kahve 1 hurma, 1 kare bitter

Akşam 16.30
Az ekmekli tavuk döner (yine kızım için istedim ama ben yedim?

Bugünüm bol kacamakliydi yani
Canım size de geçmiş olsun...Senin için kaçamak sayılmaz onlar canım,afiyet olsun
Iyi aksamlarr kızlar bugünn moral bozukluğu ile diyete uygun yemedim malesef yazacak bir menum yok ama yarindan itibaren yeniden basliyorum insallah bugunluk mazur gorun beni
Sen kendini iyi hissedince toparlarsın canım...

Aslinda bise yOk da iste 2 gündür açım ve değişen bise göremeyince tartıda canım sıkıldı ve kendimi yerken buldum ama yarın yine devam kaldığım yerden
Canim.vucut birden açlığa girince kendini korumaya alıyor.
Böyle birşey olmustur belki.
Hem 2 günde kilo verdiğimizi belli etse keşke ama uzun bir süreç bu.

Gofret harici sevdim menüyü :KK50:
Canım bizde her balıktan sonra helva yapardım balığın üstüne tatlı yemeğe alışmışım akşamda yememek için yapmadım ama fena bi tatlı isteği oldu. Çocuklarda gofret paketini açınca kendimi durduramadım. Zaten akşam yemeğinde de çok az yemiştim yiyip yememek arasında nefis mücadelesi verdim ve kaybettim 😔

IMG_20221128_091850.jpg sabah kahvaltım

Sabır canım sabır moral bozmak yok....

Ben de kızım da hiiç itaatkar değiliz inatçı doğru bildiğinden asla vazgeçmeyen ve senin dediğin gibi hak yememek en belirgin özelliğimdir..Haksızlığa asla tahammül edemem,kim olursa olsun savunurum..Bu konuyla ilgili işyerinde çok sorun yaşamışlığım vardır..Başkalarının haklarını savunurken bazen de değmeyen insanlar için hak savunup hayal kırıklığına çok uğramışımdır..Evde iki inatçı oğlak olunca eşime Allah sabır veriyor çok şükür..Kızım da tıpkı ben onun için toslaşıyoruz çoğu kez :confused: :confused: :confused:
Benim kızda yengeç çok zıtlaşıyoruz ben susmak zorunda kalıyorum ergenliktenmidir bilmiyorum hep şikayetçi herşey den. Bana düşkün ama belli etmiyor, nerden anlıyorum uykusunda korkunca anneeee diye bağırıyor 😁😁😁 kıskaçları var yengeçlerin çok cazgır oluyorlar, görümcemden biliyorum oda yengeç😉 İnşallah ergenlikse çabuk biter, değilse huysa vay halime ne desem tersini yapıyor çünkü
Ben ve kızım da oğlak
Ama hiç inatçı değiliz.
Ben burçlardan çok anlamam, ama çevremdeki herkes oğlak gibi oğlak olmadığımı soyluyorlar 😁 bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum 😊
Tabii iyi birşey maşallah ne güzel inatçı olmamak yanlız bende kızımı senin kızının yaşına kadar tek büyüttüm paylaşmayı sevmiyor o yüzden oğlan paylaşıyor ama ablası paylaşmıyor eskisi kadar olmasa da hala aynı
Çok sağlam değil ama akşam ki gibi de değil bende kendilerini pek yormuyorum, kendimde de halsizlik var sabah boğazlarımda acıyordu. Sanırım ayaküstü grip soğuk algınlığı gibi birşey geçiriyorum canım bir saat kadar uyumuşum biraz önce kalktım şimdi fena bir başarısı da eklenmiş inşallah daha kötü olmam.
Canım çok geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor, bu kaçıncı hemde bağışıklığım düştü sanırım
Geçmiş olsun canim, ilaç başla hemen
Benimde kız hasta gece ateşlendi, bugün boğazı ağrıyor.
Çok geçmiş olsun canım dünden beri benimde boğazım ağrıyor öksürüyorum

Canım bizde her balıktan sonra helva yapardım balığın üstüne tatlı yemeğe alışmışım akşamda yememek için yapmadım ama fena bi tatlı isteği oldu. Çocuklarda gofret paketini açınca kendimi durduramadım. Zaten akşam yemeğinde de çok az yemiştim yiyip yememek arasında nefis mücadelesi verdim ve kaybettim 😔
Yaaa bende öyle balık üzerine tatlı istiyor insanın cani.
Bizde geçen dışarıda balık yedik, eve dönüşte tulumba aldırdım, bugünlerde tulumba favorim üstüne tahin döküp yemek 😋

Benim kızda yengeç çok zıtlaşıyoruz ben susmak zorunda kalıyorum ergenliktenmidir bilmiyorum hep şikayetçi herşey den. Bana düşkün ama belli etmiyor, nerden anlıyorum uykusunda korkunca anneeee diye bağırıyor 😁😁😁 kıskaçları var yengeçlerin çok cazgır oluyorlar, görümcemden biliyorum oda yengeç😉 İnşallah ergenlikse çabuk biter, değilse huysa vay halime ne desem tersini yapıyor çünkü

Tabii iyi birşey maşallah ne güzel inatçı olmamak yanlız bende kızımı senin kızının yaşına kadar tek büyüttüm paylaşmayı sevmiyor o yüzden oğlan paylaşıyor ama ablası paylaşmıyor eskisi kadar olmasa da hala aynı

Canım çok geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor, bu kaçıncı hemde bağışıklığım düştü sanırım

Hafta sonu hep hafif ateşli geçti.
Bugün doktora götürdüm, doktor bana da gosterdi boğazı çok kötü beyazlamisti 😔
Çok ağrı yapar bu çocuğa dedi, 2 gün rapor verdi. Antibiyotik başladı.

Sanada çok geçmiş olsun canim.

Çok güzell....

Valla ne diyeyim bizim boynuzumuz onun kıskaçı:confused::KK8::KK8:..İnat çok fena ama var işte.:KK8:.Benim inatlaşmalarım genelde dediğim gibi haklıysam hiiççç dönmem yolumdan kızımda öyle siz de en azından sen pes ediyorsun bizde ikimizde de geri adım yok olan eşime oluyor.:cool:..Ama sinirimiz saman alevi gibi küs kalamayız neyseki ikimiz de .Ya o unutur bana kızgın olduğunu anneeee bişey diycem derrr ya da ben unutur ona bişey sorarım:confused::confused:..Sonra da ayy ben sana küsmüştüm deyip trip atar güleriz...:KK70::KK70:
Yaaa bende öyle balık üzerine tatlı istiyor insanın cani.
Bizde geçen dışarıda balık yedik, eve dönüşte tulumba aldırdım, bugünlerde tulumba favorim üstüne tahin döküp yemek 😋
Tahin de herşeye yakışıyor yaa....
Hafta sonu hep hafif ateşli geçti.
Bugün doktora götürdüm, doktor bana da gosterdi boğazı çok kötü beyazlamisti 😔
Çok ağrı yapar bu çocuğa dedi, 2 gün rapor verdi. Antibiyotik başladı.

Sanada çok geçmiş olsun canim.
Ahh kıyamam kriptik olmuş benim gibi..Yıllarca çektim..Allah şifa versin canım antibiyotiksiz hatta penisilinsiz geçmez onlar...

Kahvaltım
7766c8fc-9c9f-469f-b005-2fadc6a7a41c.jpg
Öğlen
kelle paça çorbası içtim...
Bugün 1 saatliğine hamama gittik gelince tansiyonum çıktı 12 ye 8.5 falan bana fazla geliyor normalde 10 a 7 olur benim .Baş ağrısı yaptı ...İnşallah annem gibi tansiyon hastası olmam..Babam gibi düşük tansiyon en iyisi ama kısmet:işsiz:

Kahvaltım
Eki Görüntüle 3167644
Öğlen
kelle paça çorbası içtim...
Bugün 1 saatliğine hamama gittik gelince tansiyonum çıktı 12 ye 8.5 falan bana fazla geliyor normalde 10 a 7 olur benim .Baş ağrısı yaptı ...İnşallah annem gibi tansiyon hastası olmam..Babam gibi düşük tansiyon en iyisi ama kısmet:işsiz:
Allah korusun canım kötüyü çağırma geçmiş olsun biraz yat uyu geçer inşallah

X