Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün akşam kuru fasulye pilav yedim ama az yedim😌
Sabahta telefon ile konuşuyordum fotoğraf çekemem
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1tk acuka
2 kare dilim tb ekmeği

Arada kahve içtim ama yine acıktım dün öğle menüsünün aynını yiyeceğim
1 karnıyarık
2 kaşık pilav
Yoğurt

3ac9956e-16cc-4048-a7a5-50ef105ee74b.jpg

Öğlen ekmeğin içi alınmış peynirli sebzeli sandviç yedim
3.5 km yürüdüm pazar günü de 3 km yürümüştüm .Diyetisyenim bu hafta 3 gün yürüyüş verdi 2 si bitti 1 kaldı...

Eki Görüntüle 3168349

Öğlen ekmeğin içi alınmış peynirli sebzeli sandviç yedim
3.5 km yürüdüm pazar günü de 3 km yürümüştüm .Diyetisyenim bu hafta 3 gün yürüyüş verdi 2 si bitti 1 kaldı...
Afiyet olsun.
Bende bu hafta hiç yurumedim, kızım hasta evde, eşim şehir dışında çıkamadım. Yarın kızı okula bırakınca yağmur yagmazsa yürüyecegim

Merhabalar bayanlar bugün menum Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ogle 7 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık yoğurt
Akşam 1 kade sulu köfte 2 3 kaşık barbunya salata
Ay bide cennet hurması Almış esim yarim ondan yedim dayanamadım
Su 2.5 lt
😘😘

Merhabalar bayanlar bugün menum Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin
Ogle 7 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık yoğurt
Akşam 1 kade sulu köfte 2 3 kaşık barbunya salata
Ay bide cennet hurması Almış esim yarim ondan yedim dayanamadım
Su 2.5 lt
😘😘
Benim de canım Cennet hurması istiyor, üstüne tahin dokup yemek 😋
Kız hasta diye evden çıkıp alamadım.

Ayy canını mı çektirdim yoksa canım kusura bakma nolur . Kızın nasil oldu neyi var soğuk algınlığı mi
Kızımın boğazi enfeksiyonu rahatsızlığı.
Gece zor geçti, çok oksurdu, o oksurdukce benim ciğerlerim acıdı 😔
Bugün buhar da vermeye başladım, inşallah gece daha rahat geçer.
2 gün okula gitmedi, önümüzdeki 2 gün de öğretmenin semineri varmış gitmeyecek, cumaya kadar toparlar inşallah.

Canim kaç gündür çekiyordu zaten canım. Bir de eşim bir kaç gündür yok diye dikkat ediyorum yediklerime, aç geziyorum. Herşey canim cekiyor 😊

1 haftalık tatilde ailem gelmişti, onlarla ipin ucunu iyice kaçırdım, toparlamaya çalışıyorum hemen.

2 gün okula gitmedi, önümüzdeki 2 gün de öğretmenin semineri varmış gitmeyecek, cumaya kadar toparlar inşallah.

Canim kaç gündür çekiyordu zaten canım. Bir de eşim bir kaç gündür yok diye dikkat ediyorum yediklerime, aç geziyorum. Herşey canim cekiyor 😊

1 haftalık tatilde ailem gelmişti, onlarla ipin ucunu iyice kaçırdım, toparlamaya çalışıyorum hemen.
Cok geçmiş olsun canim benim oglanda aynı durumda yaa öksürük bir geçiyor gibi oluyor geri geliyor çok üzülüyorum bende buhar makinesi aldım inşallah geçer diye umuyorum onunla.
Yanında birileri olunca diyet filan hak getire malesef bende öyleyim ama olsun toparlamak önemli olan ki sen zaten zayıfsın kiz ne diyeti yapıyorsun 😄

Cok geçmiş olsun canim benim oglanda aynı durumda yaa öksürük bir geçiyor gibi oluyor geri geliyor çok üzülüyorum bende buhar makinesi aldım inşallah geçer diye umuyorum onunla.
Yanında birileri olunca diyet filan hak getire malesef bende öyleyim ama olsun toparlamak önemli olan ki sen zaten zayıfsın kiz ne diyeti yapıyorsun 😄
Canim kızım 8 yaşında olacak yakında, 8 senedir diyetteyim 😊 bu hale kolay gelmedim. 1 senedir korumadayim ama diyette gibi hareket ediyorum, yoksa hemen alan bir yapim var.

Artık yaşam şeklim oldu diyet. Sağlıklı olanı bu diye avutuyorum kendimi 😁

Birde benim boy kısa 1.60 vücut tipim de 54 kilonun 34 kilosu popoda gibi düşün 🥴 bu kiloda 40-42 beden pantolon giyiyorum. Üst beden ise 36

Oglusuna da çok geçmiş olsun. Kuru öksürük çok yaygın bu sıra. İnşallah iyi gelir buhar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-29-21-19-41-036_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-11-29-21-19-41-036_com.instagram.android.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 20
Canim kızım 8 yaşında olacak yakında, 8 senedir diyetteyim 😊 bu hale kolay gelmedim. 1 senedir korumadayim ama diyette gibi hareket ediyorum, yoksa hemen alan bir yapim var.

Artık yaşam şeklim oldu diyet. Sağlıklı olanı bu diye avutuyorum kendimi 😁

Birde benim boy kısa 1.60 vücut tipim de 54 kilonun 34 kilosu popoda gibi düşün 🥴 bu kiloda 40-42 beden pantolon giyiyorum. Üst beden ise 36

Oglusuna da çok geçmiş olsun. Kuru öksürük çok yaygın bu sıra. İnşallah iyi gelir buhar.
Darısı bizim koruma ya gecmemize inşallah.
Cok sagol canım inşallah ya herkse salgın varmış malesef

Günaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Canım şok diyetler safranın dediği gibi versen bile sonrasında fazlasını geri alıyorsun ğstelik belki de protein diyeti senin bedenine uygun değildir
Sabır canım sabır moral bozmak yok....

Ben de kızım da hiiç itaatkar değiliz inatçı doğru bildiğinden asla vazgeçmeyen ve senin dediğin gibi hak yememek en belirgin özelliğimdir..Haksızlığa asla tahammül edemem,kim olursa olsun savunurum..Bu konuyla ilgili işyerinde çok sorun yaşamışlığım vardır..Başkalarının haklarını savunurken bazen de değmeyen insanlar için hak savunup hayal kırıklığına çok uğramışımdır..Evde iki inatçı oğlak olunca eşime Allah sabır veriyor çok şükür..Kızım da tıpkı ben onun için toslaşıyoruz çoğu kez :confused: :confused: :confused:
Ahhh sersumcum beni anlattın özellikle bu aralar okulda tam dediğini yaşıyorum ben koç burcuyuö ve ölümüne haksızlığa karşı duruyorum ama dediğin gibi o kişiler haksız olumca veya kendini savunmayınca ben ortada kaldım müdür iki ay az uğraşmadı benimle üstelik adam diyor ki bu olay seninle alaka bile değil ve ben senin çalışmanı çok beğeniyorum neyse o da ben de pes ettik valla ama baya zor zamanlar geçirdim okulda şimdilerde ders aldım artık
Kahvaltı 11.00
Bol tereyağlı kuymak
1 dilim ekmek (kızım hasta seviyor diye yaptım az yedi, ben yemek zorunda kaldım?

Ara
Kahve 1 hurma, 1 kare bitter

Akşam 16.30
Az ekmekli tavuk döner (yine kızım için istedim ama ben yedim?

Bugünüm bol kacamakliydi yani
Canım kaçamaklı halim bile güzel bence kendine strst yapma kızına çok geçmiş olsun safrancıö kime sorsam ben dahil inanılmaz boğaz ağrısı var dediğin gibi bir çeşit virüs var çok kötü
Ben korumada biri için hiç kaçamak göremedim o kadar da olsun yani sen ayarını bilirsin
Canım benim sana da çok geçmiş olsun daha iyi misin
Canım içecektim soda ama tansiyonum yüksek olunca vazgeçtim çünkü o da sodyumlu ve tansiyonu yükseltir..Limonlu su içtim ..En koorkulan kronik hastalık bence tansiyon..İnşallah hiç olmaz bizde..
Annemde yeni çıktı tansiyon çok üzülüyorum sersumcum şimdi dikkat ediyor çok
kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle güzel mesajlarınız için

ayağımda bi şey yok kuzum . kabuk oldu artık
çocuklar ilk geceler fırlıyordu yataktan . sanıyorum 2 . gecenin sabaha karşı yine bi artçı oldu. 4.6
o toparlanmakta olan herkesi başa döndürdü.
büyük oğlan benim çok korktu. 16 yaşındaki uyumuyor pek . hala endişeli. bina sağlam . müstakil eve geçmeyi düşündük ama müstakil olanlarda ve bi çok evde çatlaklar . yarıklar var. vazgeçtik.
binamız perde beton. o nedenle çok sağlam deniliyor. bu depremde de bunu kanıtladı bina. daha büyük olandan korusun Rabbim inşallah .hepimizi.
çocukları evde babaanne dede ile bırakıp işe geliyoruz . okulları tatil oldu çocukların bu hafta da.
bazı okullar yıkılmak üzere. yıkılacak olan binalardaki okullar geçiçi bir yere taşınmak durumunda. yer ayarlarlarsa geçerler .
özel okullardan bazıları uzaktan eğitime geçiyor . onu duyduk.
bizimkiler ne olur bilmiyorum . veliler de okula çocuk göndermeye çekiniyor. yani öyle bi şey olursa 1200 kişilik ilkokulda izdiham olur. ezilenler olur . o kontrolu oluşturabilirler mi.
orta okul da 1200 kişilik . o da aynı ama bı tık büyük çocuklar var orada.
oğlanın fen lilesi zaten güçlendirme çalışması amacıyla kapalıydı. geçeci olarak başka bir okuldalardı.
tam artık kendi okullarına geçiyorlar derken depremde güçlendirilen kolonlar da gitmiş . yine geçiçi olarak gittikleri okula devam . eğer açılırsa okul.

üni de yine öğrenciler şehri terk etti. özellikle yurtların durumu kötü. çatlaklar çok fazla. öğrenci yurda girmeye korkuyor .
uzaktan olsun diyorlar vizeler için . hatta eğitim öğretim uzaktana dönsün baskısı yapıyor veliler de öğrenciler de . kimse çocuğunu çatlamış çatırdamış yurda geri sokmak istemiyor .
haklılar da . yani biz bile evimizde çatlak vs olmamasına rağmen endişeli yatıyoruz yataklarımıza. onlar çok genç ve daha endişeli.
Ah canım haklı veliler çovuklar insan korkuyor babannler mi var sizde şimdi

Bahaneyle iyice dinlenip öyle gitmiş olur okula..adaçayı içirbilirsen içine karanfil de at uyuşturur boğazını rahat da eder...

Sağol canım benim hastalıkların uzun sürme lüksü yok 3 çocuğun derdi hiç bitmiyor sağolsunlar 2 günde hastalığı atlattırdılar bana Hamdolsun iyiyim sabahları uyanınca boğazda çatallanma oluyor çabuk geçiyor sen nasılsın😘

Canım şok diyetler safranın dediği gibi versen bile sonrasında fazlasını geri alıyorsun ğstelik belki de protein diyeti senin bedenine uygun değildir

Ahhh sersumcum beni anlattın özellikle bu aralar okulda tam dediğini yaşıyorum ben koç burcuyuö ve ölümüne haksızlığa karşı duruyorum ama dediğin gibi o kişiler haksız olumca veya kendini savunmayınca ben ortada kaldım müdür iki ay az uğraşmadı benimle üstelik adam diyor ki bu olay seninle alaka bile değil ve ben senin çalışmanı çok beğeniyorum neyse o da ben de pes ettik valla ama baya zor zamanlar geçirdim okulda şimdilerde ders aldım artık

Canım kaçamaklı halim bile güzel bence kendine strst yapma kızına çok geçmiş olsun safrancıö kime sorsam ben dahil inanılmaz boğaz ağrısı var dediğin gibi bir çeşit virüs var çok kötü

Annemde yeni çıktı tansiyon çok üzülüyorum sersumcum şimdi dikkat ediyor çok

Ah canım haklı veliler çovuklar insan korkuyor babannler mi var sizde şimdi
Ahh adacım ahh ne çektim iş yerimde yıllarca ama akıllanmadım, yine olsa yine yapar mıydım bilemiyorum ama görmezden gelemiyorum, çünkü benim adalet anlayışım vicdanım bu.. Değmeyen insanlar için yaptıklarıma pişmanım sadece,kırılıyor insan..Sen de bundan sonra çok hırpalama kendini üzüldüğünle kalıyorsun, yaşadığın gibi..
Anneciğine de geçmiş olsun ..Tansiyornla yaşamak zor..Dün sonradan aklıma geldi hamam sonrası çorbacıya gittik ve ben çorbanın yanında çokça turşu yedim o yükseltti hamamla birleşince tansiyonumu..Çözdüm olayı :confused: :confused:

Benimkiler olsa hiç içmiyorlar öyle şeyler
Zor tabii tadını beğenmezler..Ah benim kızım küçücükkken bile içerdi yavrum boğazı o kadar acıyordu ki yeter ki geçsin diye hem ağlar hem içerdi:cry:..Şanslıydım o konuda..Onlar yapmasa d a sen yap canım çok rahatlatır çabuk geçirir yaraları..

X