Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin çocuk var mıAslinda doymuyorum acimm 3 günlük dukan atak yapayım dedim bakalım sanırım 2 günle kalacak
Canimmmmm başlamak bu işin yarışıSabah çocukları jimnastiğe götürmeden önce hızlıca tartılıp fotosunu attım ama cuma günü o ekranda 87 yi görmeyi hedefliyorum bismillah deyip tekrar yine yeniden bir diyet yolculuğuna giriyorum kendimi kararlı hissediyorum Allah daim etsin inşallah
İnşallah canım bende bu defa öyle düşünüyorumCanimmmmm başlamak bu işin yarışı
Sen başla yeterki
Sakın detoksla felan başlama.
Yavaş yavaş mideni küçült.
Sağol cnm bende şaşkınım herbadan sonra gitmeye devam ediyor kilo ve 1 gün öncede bir arkadaşıma canım sıkılmıştı iştahım kaçmıştı ondan olabilir göbüşüm midem küçülmüşSüperrrr canım ne ara 80 leri gördün maşallah
Günaydın Canım hoşgeldin tekrardanGünaydın kızlar
İnşallah canım bende inan umutsuz vakaydım irade sıfırdı başladım bir şekilde şuan yapmıyorum ama dikkat ediyorum pazartesi aralıklı oruç yapmaya çalışıcamSabah çocukları jimnastiğe götürmeden önce hızlıca tartılıp fotosunu attım ama cuma günü o ekranda 87 yi görmeyi hedefliyorum bismillah deyip tekrar yine yeniden bir diyet yolculuğuna giriyorum kendimi kararlı hissediyorum Allah daim etsin inşallah
Var canım 4 yaşında bir oğlum varCanım senin çocuk var mı
Allah bağışlasın. Benim de yakında 8 yaşında olacak kızım varVar canım 4 yaşında bir oğlum var
Aralıkta doğmuştu dimi safranAllah bağışlasın. Benim de yakında 8 yaşında olacak kızım var
Allah bağışlasın benimde 2 çocuk var hatta biri yetişkin sayılır kızım 16 oğlum 8 olacak inşallahVar canım 4 yaşında bir oğlum var
Yok canım önce senAralıkta doğmuştu dimi safran
Önce sen sonra ben doğum yaptım diye hatırlıyorum benimkide 10 ocaktı
Yaa maşallah Allah bağışlasın cumlemizinkiniAllah bağışlasın. Benim de yakında 8 yaşında olacak kızım var
Ayy maşallah baya büyümüşlerr Allah bağışlasınAllah bağışlasın benimde 2 çocuk var hatta biri yetişkin sayılır kızım 16 oğlum 8 olacak inşallah
Ben buna birşey eklemeyi unuttum.Kahvaltı
3 kaşık lor kavurma
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 1 kuru hurma, 1 kare bitter
Biraz alıç
Akşam
1 tavuk sinitzel
Salata
Canım sen başlayınca maşallah hızlı gidiyorsun ve hep beni geçiyorsun Gaza getiriyim seni kendi aleyhimeMenülerinize inceliyorum da ben tok karnına bunları mutfak toplarken ayak üstü götürüyorum. Allah gözümü doyursun karnım zaten doymak bilmiyor. İştah belasıyla ve iradesizlikle başım fena dertte
Günaydın kızlar
Seninki benden 2 gün sonra benim 8 ocakAralıkta doğmuştu dimi safran
Önce sen sonra ben doğum yaptım diye hatırlıyorum benimkide 10 ocaktı
Safranın kızı da kızımdan 1 gün önce bizimki 20 ocak..Yok canım önce sen
Benimki 19 Ocak
Hafta sonu için nekadar masum bir menüüüü..Ben kaçırdım geneKahvaltı
3 kaşık lor kavurma
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 1 kuru hurma, 1 kare bitter
Biraz alıç
Akşam
1 tavuk sinitzel
Salata
Yarım dilimdir o değil mi yarım ekmek değildirBen buna birşey eklemeyi unuttum.
Öğlen yarım ekmek üzeri, taze peynir çok az reçel yedim.
Allah bağışlasın 3 çocukla grubun lideri benim Hamdolsun 8-5-3 yaşındalarVar canım 4 yaşında bir oğlum var
Hayatta inanmam yarım ekmek senin midene sığmaz yarım dilimdir oBen buna birşey eklemeyi unuttum.
Öğlen yarım ekmek üzeri, taze peynir çok az reçel yedim.
Canim eşim şehir dışında, ondan kendi halimde takılabiliyorum bir kaç gündürCanım sen başlayınca maşallah hızlı gidiyorsun ve hep beni geçiyorsun Gaza getiriyim seni kendi aleyhime
Seninki benden 2 gün sonra benim 8 ocak
Safranın kızı da kızımdan 1 gün önce bizimki 20 ocak..
Hafta sonu için nekadar masum bir menüüüü..Ben kaçırdım gene
Yarım dilimdir o değil mi yarım ekmek değildir
Evet evet yarım dilim N nnnadalCanım sen başlayınca maşallah hızlı gidiyorsun ve hep beni geçiyorsun Gaza getiriyim seni kendi aleyhime
Seninki benden 2 gün sonra benim 8 ocak
Safranın kızı da kızımdan 1 gün önce bizimki 20 ocak..
Hafta sonu için nekadar masum bir menüüüü..Ben kaçırdım gene
Yarım dilimdir o değil mi yarım ekmek değildir