- 31 Ağustos 2012
- 21.765
- 35.077
Cannimmmkızlar
işe geldim bugün bi ara işlerimi halledeyim diye
gece üzerime ütünün düşmesiyle uyandım.
duvarlar gardrop yatak her şey yatıp kalkıyordu. inanamadım gözlerime.
tamam dedim artık durmayacak.
her şey yıkıldı evde.
kırılan dökülen devrilen dolaplar
çok korktuk.
çocuklar uyuyamıyor artık geceleri. ben de sürekli sallantı hissi var . yatak odama giremiyorum . gardrop travma yaptı. kırılan şeylere basmışım . ipek bağırıyordu çok ona gideyim derken . ayağımı kestim . çok değil ama şükür
deprem durmadan kalkamadık bi yere. denge sağlamak imkansızdı. yer değiştirdi evde her şey . 4-5 saat dizlerimizin titremesi geçmedi inanınm . arabada kaldık .
kızlar
her şey yıkıldı evde.
çok korktuk.
çocuklar uyuyamıyor artık geceleri. ben de sürekli sallantı hissi var . yatak odama giremiyorum . gardrop travma yaptı. kırılan şeylere basmışım . ipek bağırıyordu çok ona gideyim derken . ayağımı kestim . çok değil ama şükür
deprem durmadan kalkamadık bi yere. denge sağlamak imkansızdı. yer değiştirdi evde her şey . 4-5 saat dizlerimizin titremesi geçmedi inanınm . arabada kaldık .
Çok geçmiş olsun canım seni merak ettik zaten biz de...Eltimler de arabada sabahladılar..Onların da sıva çatlağı varmış evde yeni binaları aslında..Çocukların kütüphanesi devrilmiş sizin gibi..Biz bile çok hissettik Allah korusun bir daha yaşatmasın inşallah....Eki Görüntüle 3166392
düşen dolapları kaldırdık vs . iş çok oldu evde. Eki Görüntüle 3166393 Eki Görüntüle 3166394
konsol devrilmedi ama duvara dayalı konsol deprem sallantı yönüne doğru ilerlemiş.Eki Görüntüle 3166397
mutfakta çok fazla şey yok. ocak üstündeki çaydanlık devrilmiş suları akmış etrafa ama cam önündeki tuzluk şekerlik sağlam kalmış.
4. kattayım daha fazla sallandı sanırım . ama alt kat komşularımın avizeleri bile kırılmış .
bir kaç foto çektim eve girince . sonra toplanmaya geçtik.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim beterinden korusun inşallahEki Görüntüle 3166392
düşen dolapları kaldırdık vs . iş çok oldu evde. Eki Görüntüle 3166393 Eki Görüntüle 3166394
konsol devrilmedi ama duvara dayalı konsol deprem sallantı yönüne doğru ilerlemiş.Eki Görüntüle 3166397
mutfakta çok fazla şey yok. ocak üstündeki çaydanlık devrilmiş suları akmış etrafa ama cam önündeki tuzluk şekerlik sağlam kalmış.
4. kattayım daha fazla sallandı sanırım . ama alt kat komşularımın avizeleri bile kırılmış .
Süperrrr canım ne ara 80 leri gördün maşallahKusura bakmayın kızlar yeni girebildim
Cook büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallahEki Görüntüle 3166392
Canım beniö çokkkkk geçmiş olsun çokkk şuanda çok üzüldüm böyle görünce şükür ki birşey olmamış şimdi nasılsınız çocuklar atlatabildi mi ayağın nasıl oldu cnmkızlar
her şey yıkıldı evde.
çok korktuk.
Safrancım ya hep çok az yiyorsun maşallah resmen azz bu menü ne güzelKahvalti
1 yumurtalı haşhaşlı krep
Köy peyniri
Ara
Türk kahvesi, bir kuru hurma, bir ceviz
Filtre kahve, 1 küçük muz, 1 kaşık tahin
Akşam
1 kase ayran aşı çorbası (çok şükür bitti)
1 sinitzel
Şimdi kahve + 1 kare bitter
Sabahtan beri kaç kere ağladım ..Sinirimi üzüntümü anlatamam ...Yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler inşallahKızlar az önce şu konyadaki barınaktaki olayı gördüm bakmaz olaydım mahvoldum içim erisi gördüğümden beri ağlıyorum
Çok az yiyorsun. Doyabiliyor musun ?Merhabalar kızlar menumu yazayım hemen sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve peynir
Öğlen yulafli yoğurt
Akşam haşlanmış tavuk göğsü
Su yum 2.5 litre
Bende çok çok üzüldüm.Kızlar az önce şu konyadaki barınaktaki olayı gördüm bakmaz olaydım mahvoldum içim erisi gördüğümden beri ağlıyorum
Kilo verme döneminde ara öğün yapmamaya çalışıyordum.Canım beniö çokkkkk geçmiş olsun çokkk şuanda çok üzüldüm böyle görünce şükür ki birşey olmamış şimdi nasılsınız çocuklar atlatabildi mi ayağın nasıl oldu cnm
Safrancım ya hep çok az yiyorsun maşallah resmen azz bu menü ne güzel
Aslinda doymuyorumÇok az yiyorsun. Doyabiliyor musun ?