Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 dilim ekmek ile tost
6 zeytin

Öğlen

1 yumurtalı salata
1 kuru hurma

Akşam
4 kaşık tavuklu pilav
1 kase ayran aşı çorbası

Kahve, 1 kare bitter

İnşallah canım

Iyi akşamlar kızlar ancak bakabildim telefona günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Menumu de yazayım
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen balıklı yeşillikler salata 1 elma
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık yesil fasulye salata ve yoğurt
Su 2.5 litre içtim birde yesil cay filan
Yarın tartı günümüz mu nasıl paylaşıyoruz peki

Geçen haftaki kilomuzu ve güncel kilomuzu paylaşıyoruz. Aradaki farkı birde.

Eskiden kilomuzun yüzde kaçını kaybetmişiz onu hesaplar listeye sıralardaki ama bu sıralar grup pek kalabalık değil

Öğlen

Ara

Ve haftanın son akşam yemeği

Yarın tartı günü kızlarrr...Gelsin eksi kilocuklar.....Eğer bir düzen tutturursak yine yarış moduna gireriz biz tonton hanımlarla..Onlar kendini biliyor...

İyi akşamlar kızlar, bizim tatil uzadı ufaklığın öğretmen ameliyat oldu bu hafta yok ufaklık ve eşim çok yoruyorlar sağolsunlar o yüzden gelemedim
Olsun canım sen yorulma yeter ki dinlen gellll

Öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler gününüz kutlu olsun

Evetttt öğretmenlerimizin gününü kutluyorum..
Canlarımm çokkkk teşekkür ederimmmmm
Canımcım o da kaçamak kaçamak mı ben böyle şeyleri çok destekliyoruö iyiki de ısırmışsın bşr ısırıl da benden sana böyle kaçamaklar diyete devamlılığı da sağlar
Canımız öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum iyiki varsınız çocukluk hayalimdi öğretmenlik nasip değilmiş olsun iyiki varsınız öğretmenlerimiz
Canım benim çok teşekkğrler pamuğumm inşallah tğm içinden geçenlerin çok daha güzelleri olur senin için cnım benim

Haklısın canım..Bu kadar kaçamaklara diyetisyen de göz yumuyor zaten..Nefsimi köreltmezsem hiç yapamıyorum zaten diyeti..
Günaydın kızlar ise gitmeden tartildim ama sabah uyanır uyanmaz oldu sanirim biraz şişliğim vardı. Güncel kilom 93.5 listeye ekleyebilirsiniz bu haliyle . Hedefim haftaya 92
Canım şimdilik liste yapmıyoruz..Başlangıç olsun bu hafta haftaya listeye de başlarız inşallah...Hadi başarılar..1.5 kilo güzel hedef..
O şişlik bende de var..

Günaydın güzeller...Aldığım 2.5 kilonun 1.450 gramı gitmiş az bile aslında ben 2 bekliyordum sanırım o da spor yapmadığım için oldu..
Rumuz:sersum
Geçen hafta:88.15 kg
bu hafta:86.7 kg
Fark:1450 gr
Haftaya regl var bu kadar da gitmez bakalım ne olacak...

Sersumcum seni önce yedilerde sonra altışarda göreceğime çok inanıyorum sonra boydan bir resim hayal ettim
Rumuz Safransari
Geçen haftada 54.2
Bu hafta 54.2

Reglin yoğun gunundeyim, biraz sislikte var sanırım.
Benimde hedefim haftaya 53.5 olmak.
Aaa safrancım 54 e düşmüşsün harikasın canım

Sersumcum seni önce yedilerde sonra altışarda göreceğime çok inanıyorum sonra boydan bir resim hayal ettim

Aaa safrancım 54 e düşmüşsün harikasın canım
Ahhh ağzın bal yesin canımmmmmHem de şöyle güzelll bir elbise giyip te çekilirim sizin için resim..
Ben de başlangıç bildireyim 57.9 iki gündür benim de iştah açık olsundu bakalım valla 55 olsam iyi tabii ki benim için ama şimdi de iyi hissediyorum
Bence bu da harika ama tabii sen kendini nasıl iyi hissedersen.

kızlar
işe geldim bugün bi ara işlerimi halledeyim diye

gece üzerime ütünün düşmesiyle uyandım.
duvarlar gardrop yatak her şey yatıp kalkıyordu. inanamadım gözlerime.
tamam dedim artık durmayacak.
her şey yıkıldı evde.
kırılan dökülen devrilen dolaplar
çok korktuk.
çocuklar uyuyamıyor artık geceleri. ben de sürekli sallantı hissi var . yatak odama giremiyorum . gardrop travma yaptı. kırılan şeylere basmışım . ipek bağırıyordu çok ona gideyim derken . ayağımı kestim . çok değil ama şükür
deprem durmadan kalkamadık bi yere. denge sağlamak imkansızdı. yer değiştirdi evde her şey . 4-5 saat dizlerimizin titremesi geçmedi inanınm . arabada kaldık .

düşen dolapları kaldırdık vs . iş çok oldu evde.

konsol devrilmedi ama duvara dayalı konsol deprem sallantı yönüne doğru ilerlemiş.
mutfakta çok fazla şey yok. ocak üstündeki çaydanlık devrilmiş suları akmış etrafa ama cam önündeki tuzluk şekerlik sağlam kalmış.

4. kattayım daha fazla sallandı sanırım . ama alt kat komşularımın avizeleri bile kırılmış .
bir kaç foto çektim eve girince . sonra toplanmaya geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…