Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy doydun mu bunlarla canım afiyet olsun
Canım akşam yemeği tabağımda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav ve yeşil salata da vardı ama çorbadan sonra yemekten 1 çatal almama birlikte afedersin midem bulandı istifra ettim çorbayı bile yazmasam olurdu. Hala midem çok fena çayla bastırmaya çalışıyorum eşim kuruyemiş ye tuzlu tuzlu diyor ama midem kabul etmiyor şuan

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canim.
Mideni mi usuttun acaba ,?

Geçmiş olsun canım ..Yeme birşey bence dinlendir mideni..Su iç sadece

Bende çok çok üzüldüm.
Ki videoyu izlemek istemedim, yazılanları okumam yetti
Görevden alinmislat, mahkemeye sevk etmişler.
İnşallah caydiri bir ceza verirler.
Tutuklanmışlar canım
Bu arada möenülerin çok güzel safrancım
Menülerinize inceliyorum da ben tok karnına bunları mutfak toplarken ayak üstü götürüyorum. Allah gözümü doyursun karnım zaten doymak bilmiyor. İştah belasıyla ve iradesizlikle başım fena dertte
Canım sarfanın dediği gibi sen bir başla inşallah öncelikle devamı gelecek bu arada miden bulanmış çok çok geçmiş olsun halsizlik gibi bir belirti var mı cnm

Günaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Canim sen daha önce de iyi kilo vermişsin biliyorsun.
Bu işler sabır gerekiyor.
2 hafta kilo oynamıyor, sonra birden dusus oluyor bazen.

Ben daha önce şok diyetler çok yaptım. Vücudu şaşırtmıyor verilenler de geçici oluyir.

Normal diyetini yap, akşam 6 dan sonra birşey yememege çalış, yavaş gitsin akalici olsun.

Yok canım önce sen
Benimki 19 Ocak
Ha evet hatırladım
Ayy maşallah baya büyümüşlerr Allah bağışlasın
Amin canım cümlesini inşallah
Ne güzel oğlak kadınısın
Benim oğlanı anlatayım dediğim dedik, başladığı işi sonuçlandırmadan rahat etmez,inatçı, azimli, bana karşı çok saygılı ve itaatkar, aile de herkesi düşünür, paylaşmayı mutlu etmeyi öok sever en önemli özelliği kimsenin hakkını yemez acından ölse el sürmez övmüş gibi oldum ama çok çok ısrarcı
Günaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Bendede tutukluk yapıyor bazen inatçı kilolar
Veremediğim haftanın sonrası diyet yapmasamda gidiyor bende anlamıyorum

Sabır canım sabır moral bozmak yok....
Ben de kızım da hiiç itaatkar değiliz inatçı doğru bildiğinden asla vazgeçmeyen ve senin dediğin gibi hak yememek en belirgin özelliğimdir..Haksızlığa asla tahammül edemem,kim olursa olsun savunurum..Bu konuyla ilgili işyerinde çok sorun yaşamışlığım vardır..Başkalarının haklarını savunurken bazen de değmeyen insanlar için hak savunup hayal kırıklığına çok uğramışımdır..Evde iki inatçı oğlak olunca eşime Allah sabır veriyor çok şükür..Kızım da tıpkı ben onun için toslaşıyoruz çoğu kez

Ben ve kızım da oğlak
Ama hiç inatçı değiliz.
Ben burçlardan çok anlamam, ama çevremdeki herkes oğlak gibi oğlak olmadığımı soyluyorlar bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum

Nasıl oldu miden canim ?
Çok sağlam değil ama akşam ki gibi de değil bende kendilerini pek yormuyorum, kendimde de halsizlik var sabah boğazlarımda acıyordu. Sanırım ayaküstü grip soğuk algınlığı gibi birşey geçiriyorum canım bir saat kadar uyumuşum biraz önce kalktım şimdi fena bir başarısı da eklenmiş inşallah daha kötü olmam.

Ben ve kızım da oğlak
Ama hiç inatçı değiliz.
Ben burçlardan çok anlamam, ama çevremdeki herkes oğlak gibi oğlak olmadığımı soyluyorlar bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum
Bazen çekilmez oluruz canım...Bence yükseleniniz farklıdır..Benim yükselenim bile oğlak
Canım covid olmayasın...Yine hortladı vakalar...Dikkat et kendine ,kusma ağrı belirtile arasında hep ..Griple çok karışıyor..Koku alman giderse geçici de olsa şüphelen bence...

Geçmiş olsun canim, ilaç başla hemen
Benimde kız hasta gece ateşlendi, bugün boğazı ağrıyor.

Kahvaltı 11.00
Bol tereyağlı kuymak
1 dilim ekmek (kızım hasta seviyor diye yaptım az yedi, ben yemek zorunda kaldım?

Ara
Kahve 1 hurma, 1 kare bitter

Akşam 16.30
Az ekmekli tavuk döner (yine kızım için istedim ama ben yedim?

Bugünüm bol kacamakliydi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…