Ayy doydun mu bunlarla canım afiyet olsunBende bugün yediklerimi yazayım
Saat 12
Eki Görüntüle 3166886
Saat 19:00
2 kepçe şehriye çorbası
Gün içinde 2 sade nescafe içtim şimdi de çay içiyorum
Canım akşam yemeği tabağımda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav ve yeşil salata da vardı ama çorbadan sonra yemekten 1 çatal almama birlikte afedersin midem bulandı istifra ettim çorbayı bile yazmasam olurdu. Hala midem çok fena çayla bastırmaya çalışıyorum eşim kuruyemiş ye tuzlu tuzlu diyor ama midem kabul etmiyor şuanAyy doydun mu bunlarla canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canımCanım akşam yemeği tabağımda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav ve yeşil salata da vardı ama çorbadan sonra yemekten 1 çatal almama birlikte afedersin midem bulandı istifra ettim çorbayı bile yazmasam olurdu. Hala midem çok fena çayla bastırmaya çalışıyorum eşim kuruyemiş ye tuzlu tuzlu diyor ama midem kabul etmiyor şuan
Çok geçmiş olsun canim.Canım akşam yemeği tabağımda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav ve yeşil salata da vardı ama çorbadan sonra yemekten 1 çatal almama birlikte afedersin midem bulandı istifra ettim çorbayı bile yazmasam olurdu. Hala midem çok fena çayla bastırmaya çalışıyorum eşim kuruyemiş ye tuzlu tuzlu diyor ama midem kabul etmiyor şuan
Bilmiyorum canım olabilir şuan iyiyim ama hala hiçbir şey yemek istemiyorum bu saatten sonra da yemem zaten sadece 1 tane ejder meyvesi vardı eşim onu kesicem diyordu keserse belki 1-2 dilim ondan yerimÇok geçmiş olsun canim.
Mideni mi usuttun acaba ,?
Geçmiş olsun canım ..Yeme birşey bence dinlendir mideni..Canım akşam yemeği tabağımda 1 karnıyarık, 2 kaşık pilav ve yeşil salata da vardı ama çorbadan sonra yemekten 1 çatal almama birlikte afedersin midem bulandı istifra ettim çorbayı bile yazmasam olurdu. Hala midem çok fena çayla bastırmaya çalışıyorum eşim kuruyemiş ye tuzlu tuzlu diyor ama midem kabul etmiyor şuan
Tutuklanmışlar canımBende çok çok üzüldüm.
Ki videoyu izlemek istemedim, yazılanları okumam yetti
Görevden alinmislat, mahkemeye sevk etmişler.
İnşallah caydiri bir ceza verirler.
Canım sarfanın dediği gibi sen bir başla inşallah öncelikle devamı gelecek bu arada miden bulanmış çok çok geçmiş olsun halsizlik gibi bir belirti var mı cnmMenülerinize inceliyorum da ben tok karnına bunları mutfak toplarken ayak üstü götürüyorum. Allah gözümü doyursun karnım zaten doymak bilmiyor. İştah belasıyla ve iradesizlikle başım fena dertte
Canim sen daha önce de iyi kilo vermişsin biliyorsun.Günaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Ha evet hatırladımYok canım önce sen
Benimki 19 Ocak
Amin canım cümlesini inşallahAyy maşallah baya büyümüşlerr Allah bağışlasın
Ne güzel oğlak kadınısınCanım sen başlayınca maşallah hızlı gidiyorsun ve hep beni geçiyorsunGaza getiriyim seni kendi aleyhime
Seninki benden 2 gün sonra benim 8 ocak
Safranın kızı da kızımdan 1 gün önce bizimki 20 ocak..
Hafta sonu için nekadar masum bir menüüüü..Ben kaçırdım gene
Yarım dilimdir o değil mi yarım ekmek değildir
Bendede tutukluk yapıyor bazen inatçı kilolarGünaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Nasıl oldu miden canim ?Unutmadan yazayım
Saat 12 kahvaltı
2 kare dilim tam buğday ekmeği
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tk kaymak
1 tk acuka
7 tane siyah zeytin
Sabır canım sabır moral bozmak yok....Günaydın kızlar iyi pazarlar . 2 günlük dukan yapim dedim kilo vereceğime almışım ne yapcam ben yaa olmuyo gitmiyo kaldı böyle
Ben de kızım da hiiç itaatkar değiliz inatçı doğru bildiğinden asla vazgeçmeyen ve senin dediğin gibi hak yememek en belirgin özelliğimdir..Haksızlığa asla tahammül edemem,kim olursa olsun savunurum..Bu konuyla ilgili işyerinde çok sorun yaşamışlığım vardır..Başkalarının haklarını savunurken bazen de değmeyen insanlar için hak savunup hayal kırıklığına çok uğramışımdır..Evde iki inatçı oğlak olunca eşime Allah sabır veriyor çok şükür..Kızım da tıpkı ben onun için toslaşıyoruz çoğu kezHa evet hatırladım
Amin canım cümlesini inşallah
Ne güzel oğlak kadınısın
Benim oğlanı anlatayım dediğim dedik, başladığı işi sonuçlandırmadan rahat etmez,inatçı, azimli, bana karşı çok saygılı ve itaatkar, aile de herkesi düşünür, paylaşmayı mutlu etmeyi öok sever en önemli özelliği kimsenin hakkını yemez acından ölse el sürmez övmüş gibi oldum ama çok çok ısrarcı
Bendede tutukluk yapıyor bazen inatçı kilolar
Veremediğim haftanın sonrası diyet yapmasamda gidiyor bende anlamıyorum
Ben ve kızım da oğlakSabır canım sabır moral bozmak yok....
Ben de kızım da hiiç itaatkar değiliz inatçı doğru bildiğinden asla vazgeçmeyen ve senin dediğin gibi hak yememek en belirgin özelliğimdir..Haksızlığa asla tahammül edemem,kim olursa olsun savunurum..Bu konuyla ilgili işyerinde çok sorun yaşamışlığım vardır..Başkalarının haklarını savunurken bazen de değmeyen insanlar için hak savunup hayal kırıklığına çok uğramışımdır..Evde iki inatçı oğlak olunca eşime Allah sabır veriyor çok şükür..Kızım da tıpkı ben onun için toslaşıyoruz çoğu kez
Çok sağlam değil ama akşam ki gibi de değil bende kendilerini pek yormuyorum, kendimde de halsizlik var sabah boğazlarımda acıyordu. Sanırım ayaküstü grip soğuk algınlığı gibi birşey geçiriyorum canım bir saat kadar uyumuşum biraz önce kalktım şimdi fena bir başarısı da eklenmiş inşallah daha kötü olmam.Nasıl oldu miden canim ?
Bazen çekilmez oluruz canımBen ve kızım da oğlak
Ama hiç inatçı değiliz.
Ben burçlardan çok anlamam, ama çevremdeki herkes oğlak gibi oğlak olmadığımı soyluyorlarbu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum
Canım covid olmayasın...Yine hortladı vakalar...Dikkat et kendine ,kusma ağrı belirtile arasında hep ..Griple çok karışıyor..Koku alman giderse geçici de olsa şüphelen bence...Çok sağlam değil ama akşam ki gibi de değil bende kendilerini pek yormuyorum, kendimde de halsizlik var sabah boğazlarımda acıyordu. Sanırım ayaküstü grip soğuk algınlığı gibi birşey geçiriyorum canım bir saat kadar uyumuşum biraz önce kalktım şimdi fena bir başarısı da eklenmiş inşallah daha kötü olmam.
Geçmiş olsun canim, ilaç başla hemenÇok sağlam değil ama akşam ki gibi de değil bende kendilerini pek yormuyorum, kendimde de halsizlik var sabah boğazlarımda acıyordu. Sanırım ayaküstü grip soğuk algınlığı gibi birşey geçiriyorum canım bir saat kadar uyumuşum biraz önce kalktım şimdi fena bir başarısı da eklenmiş inşallah daha kötü olmam.