Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi aksamlarrr kızlar nasılsınız ben bugün yediğim içtiğim şeyleri yazayım
Sabah kahvaltıda menemen 1 dilim ekmek peynir zeytin 1 cay kaşığı bal
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 2 3 kaşık nohut yemeği salata yedim bol bol
Akşam 1 tabak yesil fasulye salata bolca . Yoğurt bide ufak bi tadına baktım turta yapmıştım
Su 2.5 litre içtim
Bugun evdeydim okulda olduğum günler if yapmak istiyorum kahvaltıyı atlayip ama evde olunca uyamiyorum buna yarın if e devam inşallah. Optum sizi

Afiyet olsun beni harika.
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 yıldır yaşam şeklim oldu. Çok şükür 1 senedir korumadayim 1 alıp 1 veriyorum bu süreç içinde.

Afiyet olsun beni harika.
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 yıldır yaşam şeklim oldu. Çok şükür 1 senedir korumadayim 1 alıp 1 veriyorum bu süreç içinde.
Bende bir sene önce çok iyi gidiyordum aralıklı oruç ile 120 kilo dan 79 a düşmüştüm sonra geri aldım malesef 93 e çıktım geri

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
Köy peyniri
Yarım dilim ekmek

Ara
1 tulumba tatlı
1 elma
1 hurma

Akşam
1 kase ayran aşı çorbası
4 çatal karışık kızartma
Biraz ekmek
1 mandalina

Bugün reglimin sancılı günü. Meyveyi kaçırdım biraz

Valla canımcım çok çok iyi yapıyorsun bence bol bol takıl yeteri kadsr ders çalıştın
Depremi hissettim canım ben de gece çok şükür birşey olmadı çok teşekkğr ederim
Oooo mamalara bakın ne güzellll

Ben de sabah yeşiilik yedim zeytinyağlı bir buçuk dilim ekmek iki dilim oeynir
Ara iki oarça organik çikolta ve kahve
Ölen çorba salata bir buçuk dilim ekmek birkaç fıstık
İkindi bir tane profiterol
Somra akşam e minik poğaçalar olur ya dişarıdaydım iki çayal veya üç tatlı
Akşam iki kaşık avokadolu yogurt ve çerez ve iki parça çikolata ayy için kıyışdı tatlıdan bugün

Bende bir sene önce çok iyi gidiyordum aralıklı oruç ile 120 kilo dan 79 a düşmüştüm sonra geri aldım malesef 93 e çıktım geri
Maşallah canım ne kadar dirayetlisin,hepimiz beraberce veririz yine
Oy oy oyyy o nasıl tatlı depolaması öyleeee
sersum muhtarım menüler çok güzel maşallah bir türlü Beslenme düzeni oturtamayan benmiyim yavv
Oturtursuuuunnnn sen gel yeterki ....
İyi akşamlar kızlar, bizim tatil uzadı ufaklığın öğretmen ameliyat oldu bu hafta yok ufaklık ve eşim çok yoruyorlar sağolsunlar o yüzden gelemedim
Onların tatili bize yaramıyor haklısın ama bak ben 1 yıldır alıştım eşim hep evde bozma sen düzenini..Zor ama başarabilirsin

Menemen salata kızımla ve eşimle ortak öndeki tabak benim..1 dilim de sucuk...
Dün alışverişe gittik eşim karaköy böreği aldırdı ben de 3-4 lokma yedim
1 ısırık da halka tatlısı aldımBu kaaa kaçamağım oldu...
Bugün kaçamak yok sözz...Yarın tartı günü ,annemlerin geldiği haftadaki 2.5 kiloyu verdim mi bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…