- 31 Ağustos 2012
- 21.765
- 35.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedefim şuan için 78 77 filan ilk başta da sonrasında 75 72 arası olsun istiyorumBoyunuz uzunmuş
Hedef kaç ?
Cok teşekkür ederim hosbuldum ingilizce öğretmeniyim
İnşallah canımMaşallah canım ne kadar dirayetlisin,hepimiz beraberce veririz yine
Oy oy oyyy o nasıl tatlı depolaması öyleeee
Oturtursuuuunnnn sen gel yeterki ....
Onların tatili bize yaramıyor haklısın ama bak ben 1 yıldır alıştım eşim hep evde bozma sen düzenini..Zor ama başarabilirsin
Geçen haftaki kilomuzu ve güncel kilomuzu paylaşıyoruz. Aradaki farkı birde.Iyi akşamlar kızlar ancak bakabildim telefona günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Menumu de yazayım
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen balıklı yeşillikler salata 1 elma
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık yesil fasulye salata ve yoğurt
Su 2.5 litre içtim birde yesil cay filan
Yarın tartı günümüz mu nasıl paylaşıyoruz peki
Tamam canım sabah tartilip yazarım inşallahGeçen haftaki kilomuzu ve güncel kilomuzu paylaşıyoruz. Aradaki farkı birde.
Eskiden kilomuzun yüzde kaçını kaybetmişiz onu hesaplar listeye sıralardaki ama bu sıralar grup pek kalabalık değil
Olsun canım sen yorulma yeter ki dinlen gellllİyi akşamlar kızlar, bizim tatil uzadı ufaklığın öğretmen ameliyat oldu bu hafta yok ufaklık ve eşim çok yoruyorlar sağolsunlar o yüzden gelemedim
Öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler gününüz kutlu olsun
Canlarımm çokkkk teşekkür ederimmmmmEvetttt öğretmenlerimizin gününü kutluyorum..
Canımcım o da kaçamak kaçamak mı ben böyle şeyleri çok destekliyoruö iyiki de ısırmışsın bşr ısırıl da benden sana böyle kaçamaklar diyete devamlılığı da sağlarEki Görüntüle 3165709
Menemen salata kızımla ve eşimle ortak öndeki tabak benim..1 dilim de sucuk...
Dün alışverişe gittik eşim karaköy böreği aldırdı ben de 3-4 lokma yedim
1 ısırık da halka tatlısı aldımBu kaaa kaçamağım oldu...
Bugün kaçamak yok sözz...Yarın tartı günü ,annemlerin geldiği haftadaki 2.5 kiloyu verdim mi bakalım
Canım benim çok teşekkğrler pamuğumm inşallah tğm içinden geçenlerin çok daha güzelleri olur senin için cnım benimCanımız öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum iyiki varsınız çocukluk hayalimdi öğretmenlik nasip değilmiş olsun iyiki varsınız öğretmenlerimiz
Haklısın canım..Bu kadar kaçamaklara diyetisyen de göz yumuyor zaten..Nefsimi köreltmezsem hiç yapamıyorum zaten diyeti..Olsun canım sen yorulma yeter ki dinlen gellll
Canlarımm çokkkk teşekkür ederimmmmm
Canımcım o da kaçamak kaçamak mı ben böyle şeyleri çok destekliyoruö iyiki de ısırmışsın bşr ısırıl da benden sana böyle kaçamaklar diyete devamlılığı da sağlar
Canım benim çok teşekkğrler pamuğumm inşallah tğm içinden geçenlerin çok daha güzelleri olur senin için cnım benim
Canım şimdilik liste yapmıyoruz..Başlangıç olsun bu hafta haftaya listeye de başlarız inşallah...Hadi başarılar..1.5 kilo güzel hedef..Günaydın kızlar ise gitmeden tartildim ama sabah uyanır uyanmaz oldu sanirim biraz şişliğim vardı. Güncel kilom 93.5 listeye ekleyebilirsiniz bu haliyle . Hedefim haftaya 92
Sersumcum seni önce yedilerde sonra altışarda göreceğime çok inanıyorum sonra boydan bir resim hayal ettimGünaydın güzeller...Aldığım 2.5 kilonun 1.450 gramı gitmiş az bile aslında ben 2 bekliyordum sanırım o da spor yapmadığım için oldu..
Rumuz:sersum
Geçen hafta:88.15 kg
bu hafta:86.7 kg
Fark:1450 gr
Haftaya regl var bu kadar da gitmez bakalım ne olacak...
Aaa safrancım 54 e düşmüşsün harikasın canımRumuz Safransari
Geçen haftada 54.2
Bu hafta 54.2
Reglin yoğun gunundeyim, biraz sislikte var sanırım.
Benimde hedefim haftaya 53.5 olmak.
Ahhh ağzın bal yesin canımmmmmHem de şöyle güzelll bir elbise giyip te çekilirim sizin için resim..Sersumcum seni önce yedilerde sonra altışarda göreceğime çok inanıyorum sonra boydan bir resim hayal ettim
Aaa safrancım 54 e düşmüşsün harikasın canım
Bence bu da harika ama tabii sen kendini nasıl iyi hissedersen.Ben de başlangıç bildireyim 57.9 iki gündür benim de iştah açık olsundu bakalım valla 55 olsam iyi tabii ki benim için ama şimdi de iyi hissediyorum
Yaklaşık 1 senedir bu civardayim canim şükürSersumcum seni önce yedilerde sonra altışarda göreceğime çok inanıyorum sonra boydan bir resim hayal ettim
Aaa safrancım 54 e düşmüşsün harikasın canım