Aynen öyle yaparsın canım farklı tartılarda tartılmamak lazımRumuz :sersum
Geçen hafta:84.4 kg
Bu hafta :85.7 kg
Fark :++1.3 kg
Tartının değişmesi böyle yansıdı..Neyse artık bu tartıma göre hedefler..Başlayalım bakalım...
Buralardayım canim.Safransari nerelerdesin cicim...
Nım nım nım lahana sarması...Afiyet olsun...1 mandalina
4 lahana sarması
Shake
Geçmiş olsun canım..Dinlen iyice acil şifalar dilerim..Tam hastalık havasıBuralardayım canim.
Hastayım biraz, boğaz ağrısı öksürüğe döndü.
Bugün doktora gittim ilaç kullanmaya başladım.
Şu oksurugum kesilince menü yazmaya başlayacağım buraya.
Şimdi sürekli pekmez felan içiyorum, pek dengeli olmuyor.
Sersum benim şu haşhaşlı omleti bir denemedim daha, çok lezzetli bir krep oluyorGünayyydııınnnn
Eki Görüntüle 3154262
Geçmiş olsun canım sıcak şeyler iç yumuşatır öksürük için birşey diyemem 1 aydır şiddetli olmasada hala var bende dünde kızım hastalandı ateş boğaz ağrısı rapor aldım 2 günlük, antibiyotik gargara vs yazmış oğlumda öksürüyor onada şurup aldımBuralardayım canim.
Hastayım biraz, boğaz ağrısı öksürüğe döndü.
Bugün doktora gittim ilaç kullanmaya başladım.
Şu oksurugum kesilince menü yazmaya başlayacağım buraya.
Şimdi sürekli pekmez felan içiyorum, pek dengeli olmuyor.
Afiyet olsun canım çok sağlıklı görünüyorGünayyydııınnnn
Eki Görüntüle 3154262
Geçmiş olsun canim sizinkilere de.Geçmiş olsun canım sıcak şeyler iç yumuşatır öksürük için birşey diyemem 1 aydır şiddetli olmasada hala var bende dünde kızım hastalandı ateş boğaz ağrısı rapor aldım 2 günlük, antibiyotik gargara vs yazmış oğlumda öksürüyor onada şurup aldım
Afiyet olsun canım çok sağlıklı görünüyor
Kız evet haklısın kaydettim ama evde haşhaş ezmesi yok ..En kısa sürede alıcam ve deniyecem söz..Sersum benim şu haşhaşlı omleti bir denemedim daha, çok lezzetli bir krep oluyor
1 yumurta , 1 kaşık haşhaş,1 kaşık tahin ile
Geçmiş olsun canım..Tam hastalık mevsimi geldi hem de uzun sürüyor bir türlü geçmiyor..Covid de olabilir dikkat edin..Griple karıştırılıyor hep...Geçmiş olsun canım sıcak şeyler iç yumuşatır öksürük için birşey diyemem 1 aydır şiddetli olmasada hala var bende dünde kızım hastalandı ateş boğaz ağrısı rapor aldım 2 günlük, antibiyotik gargara vs yazmış oğlumda öksürüyor onada şurup aldım
Afiyet olsun canım çok sağlıklı görünüyor
Ayy ben o shake i hiiiiç sevmiyorum doymuyorumKahvaltı
Sütlü Shake, su,
Ara çay 1 avuç fındık üzüm fıstık
Canim neyin shakeni aldın ?Kahvaltı
Sütlü Shake, su,
Ara çay 1 avuç fındık üzüm fıstık
Bimde satılıyor canim, gittiğinde alKız evet haklısın kaydettim ama evde haşhaş ezmesi yok ..En kısa sürede alıcam ve deniyecem söz..
Geçmiş olsun canım..Tam hastalık mevsimi geldi hem de uzun sürüyor bir türlü geçmiyor..Covid de olabilir dikkat edin..Griple karıştırılıyor hep...
Ayy ben o shake i hiiiiç sevmiyorum doymuyorum..Afiyet olsun sana da..