- 31 Ağustos 2012
- 21.766
- 35.080
Tamam canim uğra sen yinede arada sohbeteSafransari canım ikimiz kendimiz çalıp oynuyoruza geldik ben de soğudum bu sebeple açıkcası. .Bir süre gelmiyeceğim topiğe..eski tadımız yok anlaşılan...Diyete devam ama kk ya ara veriyorum bir süre...Kendinize iyi bakın...
Sana yazıcam canım fikrini almam gerekiyor
Sağol canım sizin de 17. yılınız kutlu olsun.Biz de özledik sizleri...Gelmiyorsunuz biz deSelamlar kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim ama fırsatım olmuyor girmeye malum eşim evde çocukların okulu yemek, beslenme yoruluyorum
Mıhtarım 25.yılınız hayırlı uğurlu olsun darısı bize bizimde 17.yılımız oldu geçen ay.
Hemen geliyorum o zamanSağol canım sizin de 17. yılınız kutlu olsun.Biz de özledik sizleri...Gelmiyorsunuz biz deSafransari ile başbaşa kaldık tadımız tuzumuz kalmadı vazgeçtim ben de...arada bakıyorum sadece artık..Tam kadro olmadan da başlamam gariii
Canım günde 1 defa uğrasak bile yeter...Saat önemli değil..Tartıyı da cumartesi yaptık..E daha ne olsun...Hemen geliyorum o zaman
Eşimin işinin saati belli olmuyor düzenli olmazsam kusuruma bakmayın
Hadi bakalım hayırlı olsun...Kahvaltı 8.00
2 lokma yumurta, çeyrek dilim salam, peynir yani çocuklar ile atıştırdım
11 de çok acıkmıştım dolapta dünden kalan 3 dolu kaşık pilav 1kaşık patates yemeği 1 dilim kaşar peyniri
Şimdi fındıklı nescafe + çocukların yemediği yarım avuç çekirdek
Böyle menü yazmak istemezdim ama durum bu düzensiz beslenme dolabı açıp acil yiyeceğim şeyleri bulup yemek
Akşam tavuk yapıcam 1 tavuk pirzola yanında bulgur pilavı yapıcam ama yemem. Madem başlangıç yapıcam havuç- mor lahana salatası yapıp kombinlerim çay yeşilçay kahve ile bitiririm inşallah
Tartım yok yazın tadilat yaparken bozuk olan herşeyi attım onunda ayağı kırıktı çöpe gitti. En yakın zamanda tartılırım
Napalım bak hayal gelcem diyor..Başlayalım bari di mi...Bende dünü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
4 kare kızarmış pisi
Ara
Kahve, kuru incir, gün kurusu
Akşam
1 tavuk butu 1 patates ile haşlama
4 kaşık pirinç pilavı
Bir tabak yoğurtlu karnıbahar
Kahve 1 çikolata
Baslayalim canim.Napalım bak hayal gelcem diyor..Başlayalım bari di mi...
Açıklandı canimm
Çok sevindim canım..Hayırlısıyla istediğin gibi olsun ...Çok bekledin ama sonuca değecek inşallahAçıklandı canimm
Çok şükür atanacak bir puan aldım.
Bizim sınav 2 senede bir oluyor. 6 ayda bir de alim oluyor toplamda 4 kez.
Benim puanım 3. Yada 4. Alımda olacak gibi inşallah.
Yani 1.5 sene felan sürecek gibi.
İnsallah.Çok sevindim canım..Hayırlısıyla istediğin gibi olsun ...Çok bekledin ama sonuca değecek inşallah
Evet 1-1.5 sene de çok ama napıcan..En azından bu sefer sonuçlanacak...İnsallah.
1-1.5 sene beklemek çok uzun bir süreç olacak ama beklerim, yeterki olsun artık.