- 29 Ekim 2022
- 8
- 11
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz başarılar..Biz bu sıralar çok düzenli ve kalabalık bir grup değiliz günlük bildirim yapıp cumartesileri tartılıyoruz..Elimizden geldiğince yardımcı oluruz..Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum 88kiloyum banada yardımcı olurmusunuz
Merhabalar.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum 88kiloyum banada yardımcı olurmusunuz
Sağol canımGeçmiş olsun canim sizinkilere de.
Benim kız da öksürüyor eşim de, hasta olduk evcek.
Vanilyalı olan tadını çok sevdim doyurucu değil evet ama alıştım gibiKız evet haklısın kaydettim ama evde haşhaş ezmesi yok ..En kısa sürede alıcam ve deniyecem söz..
Geçmiş olsun canım..Tam hastalık mevsimi geldi hem de uzun sürüyor bir türlü geçmiyor..Covid de olabilir dikkat edin..Griple karıştırılıyor hep...
Ayy ben o shake i hiiiiç sevmiyorum doymuyorum..Afiyet olsun sana da..
Geçen sene herba nın almıştım ya adet düzenimi bozmuştu tarihi geçmeden bitirmeye karar verdim tadını çok sevdim doyuruculuğu az ama yinede alıştımCanim neyin shakeni aldın ?
Hoşgeldin, bende eskiyim burda ama yeni başladım kilolarım alıp başını gidiyordu nasıl bir düzenin var anlatırsan yardımcı oluruz kilolarımız yakın sayılırMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum 88kiloyum banada yardımcı olurmusunuz
Hoşbuldum teşekkürler bence bi düzenim olmadığı için bu kadar kilo aldımHoşgeldin, bende eskiyim burda ama yeni başladım kilolarım alıp başını gidiyordu nasıl bir düzenin var anlatırsan yardımcı oluruz kilolarımız yakın sayılır
Karatay diyeti önerebilirim kalıcı ve düzenli oluyorHoşbuldum teşekkürler bence bi düzenim olmadığı için bu kadar kilo aldım
Afiyet olsun canım, yoğurtlu olan ne brokoli havuç karnabahar 3 lü süne benzettim ama
Sağol canım..Brokoli,havuç ve kabak üçlüsü yaklaştınAfiyet olsun canım, yoğurtlu olan ne brokoli havuç karnabahar 3 lü süne benzettim ama
Bendede bugün var oğlum çok seviyor ama yoğurtsuz olanıSağol canım..Brokoli,havuç ve kabak üçlüsü yaklaştın
Afiyet olsun canım kalın krep gibi gözüküyor,Günaydınnn
Safransari nın meşhur haşhaşlı tahinli yumurtasını yaptım..Eşim tatlı mı tuzlu mu bu dedi anlamadı ben beğendim çok doyurucu adeta ekmek yerine geçti ,ayrıca ekmeği yiyemedim ,diyetisyenim bikerelik olsun çok yağlı ve kalorili dedi
Eki Görüntüle 3154960
Canim ben tahini bim den alıyorum. Karbonhidrat 0Günaydınnn
Safransari nın meşhur haşhaşlı tahinli yumurtasını yaptım..Eşim tatlı mı tuzlu mu bu dedi anlamadı ben beğendim çok doyurucu adeta ekmek yerine geçti ,ayrıca ekmeği yiyemedim ,diyetisyenim bikerelik olsun çok yağlı ve kalorili dedi
Eki Görüntüle 3154960