Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canim sizinkilere de.
Benim kız da öksürüyor eşim de, hasta olduk evcek.
Sağol canım
Kız evet haklısın kaydettim ama evde haşhaş ezmesi yok ..En kısa sürede alıcam ve deniyecem söz..

Geçmiş olsun canım..Tam hastalık mevsimi geldi hem de uzun sürüyor bir türlü geçmiyor..Covid de olabilir dikkat edin..Griple karıştırılıyor hep...

Ayy ben o shake i hiiiiç sevmiyorum doymuyorum:işsiz:..Afiyet olsun sana da..
Vanilyalı olan tadını çok sevdim doyurucu değil evet ama alıştım gibi
Canim neyin shakeni aldın ?
Geçen sene herba nın almıştım ya adet düzenimi bozmuştu tarihi geçmeden bitirmeye karar verdim tadını çok sevdim doyuruculuğu az ama yinede alıştım
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum 88kiloyum banada yardımcı olurmusunuz
Hoşgeldin, bende eskiyim burda ama yeni başladım kilolarım alıp başını gidiyordu nasıl bir düzenin var anlatırsan yardımcı oluruz kilolarımız yakın sayılır

ÖĞLEN 6270710c-08d1-46e2-aa32-4ec1b98fac85.jpg

Günaydınnn
Safransari Safransari nın meşhur haşhaşlı tahinli yumurtasını yaptım..:KK36:Eşim tatlı mı tuzlu mu bu dedi anlamadı:p ben beğendim çok doyurucu adeta ekmek yerine geçti ,ayrıca ekmeği yiyemedim:KK72: ,diyetisyenim bikerelik olsun çok yağlı ve kalorili dedi :confused::confused:
7cdda4cf-200d-4a9c-8840-216375204ad3.jpg

Sağol canım..Brokoli,havuç ve kabak üçlüsü yaklaştın :KK66: :KK48:
Bendede bugün var oğlum çok seviyor ama yoğurtsuz olanı😉
Günaydınnn
Safransari Safransari nın meşhur haşhaşlı tahinli yumurtasını yaptım..:KK36:Eşim tatlı mı tuzlu mu bu dedi anlamadı:p ben beğendim çok doyurucu adeta ekmek yerine geçti ,ayrıca ekmeği yiyemedim:KK72: ,diyetisyenim bikerelik olsun çok yağlı ve kalorili dedi :confused::confused:
Eki Görüntüle 3154960
Afiyet olsun canım kalın krep gibi gözüküyor,

Günaydınnn
Eki Görüntüle 3154960
Canim ben tahini bim den alıyorum. Karbonhidrat 0
Haşhaşın da proteyini yüksek.
Karataycilar ve if yapanlar bunu çok yapıyor. Gözünü korkutmasin.

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 dilim tavuk füme
1 dilim ekmek
5 zeytin

Ara
Biraz fıstık
1 kuru incir
1 dilim kek

Aksam
4 kaşık tavuklu pilav
1 tabak nohut yemeği