Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar,
Yediklerimi yazayım
Sabah shake içtim reklam olmasın üstüne 1 lt su
Ara
1 büyük armut
Çay, kahve, su
Akşam az önce içtim 1 büyük bardak shake
1 salatalık
Bolca su
5bin adım olmuş okula git gel oda.

Günayydınnnn.
Pazartesi
839565af-2587-49e9-9703-e0f54ca90970.jpg 8e4f958c-7214-411c-b073-5768599dcd7c.jpg c2fc2996-0c8c-4ef0-be4e-c2ac06f70ee0.jpg
Salı
c57ea748-8cca-4579-89cf-3e7fda2e7a1d.jpg b2d6360d-c926-41c7-9619-5e0dd065e2c6.jpg

İyi akşamlar,
Sabah shake su, çay
Ara elma, kahve
Ara domates
Akşam shake, su, 1 ısırık çiğ köfte

Dün leslie yaptım 3 mil adımlarımla 10bin oldu

Bu akşam yine yapıcam 10bine tamamlıcam bugün daha iradeli geçti dün yemek yoksulluğum olmuştu. Ben ayak üstü atıştırmaya çok alışmışım.

Yağ,kas,kemik ölçen tartı siparişi verdim kızım çok istedi kilo kontrolü yapamadığımız için 1, 2 güne elimize ulaşır inşallah

Dün akşam çiğ köfte yedim bşr kaç tane yarım dilimde bisküvi pastası sonra 40 dk leslie yaptım

Sabah shake su
Ara 12 de elma
Ara 16 da 1 kupa sulandırılmış mercimek çorbası
Çay, kahve, su
Bugün daha iyiydi diyet
Akşam 18 de shake ve 1 havuç ile kapanış ve 40 dk leslie yaparım inşallah

Bu akşam shake içmedim uyuyakalmışım geç oldu diye içemedim ama kola içtim 1 bardak alıştım bu rutine

Yağ,kas ölçen tartı aldım yarınki kilomu başlangıç sayarız
Güle güle kullan..Biz de yeni aldık yarın gelecek..Benim fakir de yağ su kas ölçüyordu ama bu aldığım daha iyi xiomi aldık bu sefer..Uygulmadan kayıt falan yapıyormuş kızım seçti..Tartı günü cumartesi bu arada canım değiştirdik.. :KK66:

Son düzenleme:
Güle güle kullan..Biz de yeni aldık yarın gelecek..Benim fakir de yağ su kas ölçüyordu ama bu aldığım daha iyi xiomi aldık bu sefer..Uygulmadan kayıt falan yapıyormuş kızım seçti..Tartı günü cumartesi bu arada canım değiştirdik.. :KK66:
Teşekkürler canım inşallah uzun ömürlü olur evet telefondan bağlandım sonuçları doğrumudur acaba kemik kilosu, kas, yağ, protein, vücut yaşına kadar gösteriyor nasıl ölçüyor acaba 🤔iç yağ oranım 13 müş fazla diyo normali kaçki kızımın 3.5 gibi
Afiyet olsun güzel mamalar yemişsin 😋

Teşekkürler canım inşallah uzun ömürlü olur evet telefondan bağlandım sonuçları doğrumudur acaba kemik kilosu, kas, yağ, protein, vücut yaşına kadar gösteriyor nasıl ölçüyor acaba 🤔iç yağ oranım 13 müş fazla diyo normali kaçki kızımın 3.5 gibi

Afiyet olsun güzel mamalar yemişsin 😋
Sağol canım..Tabii %100 doğru değildir ama sağlıklı olmak için fikir olur...Güle güle kullanalım...
Nickimi beğenmiyordum değiştirdim bilginiz olsun
Sana yakışan olmuş yine pambıkkk olmuşsun...:KK9::KK9:

Günaydın, hayırlı cumalar
Sabah shake, su, çay

Yemeklere o kadar bağımlı olmuşumki tuhaf hissediyorum kendimi yoksunluk ama dirayetliyim sanki hiç bu kadar iradeli olmamışım gibi akşam en sevdiğim menüm vardı ağzıma bile sürmedim tavuk şinitzel, salata, patates kızartmasıydı. Kendimi tebrik ediyorum
sersum sersum başlangıcı yapmasaydım gidişatım 100 e yakındı 96ydı.karar verirken çok zorlandım ama olacak inşallah

2 sütlü kahve, çay, su
1 elma
Akşam dizim var yalı çapkını abur cubur ile izliyordum havuç yerim artık

Günaydın, hayırlı cumalar
Sabah shake, su, çay

Yemeklere o kadar bağımlı olmuşumki tuhaf hissediyorum kendimi yoksunluk ama dirayetliyim sanki hiç bu kadar iradeli olmamışım gibi akşam en sevdiğim menüm vardı ağzıma bile sürmedim tavuk şinitzel, salata, patates kızartmasıydı. Kendimi tebrik ediyorum
sersum sersum başlangıcı yapmasaydım gidişatım 100 e yakındı 96ydı.karar verirken çok zorlandım ama olacak inşallah
Saldın mı gidiyor ve ipin ucu tamamen kaçıyor..Çok iyi yaptın yeniden başlayarak..Ben de uzun bir döneme yaydım..Süre kısıtlamam yok ya olacak ya olacak bu sefer...Menopoza girmeden vermem lazım ve ideal kiloma düşmem lazım..Sonrası felaket olur..Başaracağızz:KK19::KK19:
2 sütlü kahve, çay, su
1 elma
Akşam dizim var yalı çapkını abur cubur ile izliyordum havuç yerim artık
Aferin havuç tırtıkla yeme abur cubur.:KK9::KK9:.Benim de hafta sonu 1 günüm serbest diye fazla abartıyorum sanırım onu da dizginleyeceğim bu haftadan sonra..O da yavaşlatıyor olabilir...Sıkacağım biraz...:duduk::duduk:

Saldın mı gidiyor ve ipin ucu tamamen kaçıyor..Çok iyi yaptın yeniden başlayarak..Ben de uzun bir döneme yaydım..Süre kısıtlamam yok ya olacak ya olacak bu sefer...Menopoza girmeden vermem lazım ve ideal kiloma düşmem lazım..Sonrası felaket olur..Başaracağızz:KK19::KK19:

Aferin havuç tırtıkla yeme abur cubur.:KK9::KK9:.Benim de hafta sonu 1 günüm serbest diye fazla abartıyorum sanırım onu da dizginleyeceğim bu haftadan sonra..O da yavaşlatıyor olabilir...Sıkacağım biraz...:duduk::duduk:
Bende 1 gün izin vericem kendime vücudu şaşırtmak lazım

X