- 31 Ağustos 2012
- 21.766
- 35.080
Sizde de nohut varmış
Nohut artı brokoli ev gaz bombasına dönecekSizde de nohut varmış
Harikasın ben bugün yapamadım yapıcam birazdan ama gün içinde aktiftimÖĞLEN
Eki Görüntüle 3155109
Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba toplam 4 gün 1mil leslie +2 km koşu bandı yaptım..3 gün spor yeterli dedi diyetisyen ben 1 gün artırdım..
Senin de adım sayılarının maşallahı var canım ben gün içinde evdeyim hep soğuktan çıkmıyorum..Leslie ve koşu bandıyla telafi ediyorum mecbur..Harikasın ben bugün yapamadım yapıcam birazdan ama gün içinde aktiftim
Çok iyi göl kenarında yürümek ne güzeldir..Bizim de hafta sonları göksu park var orada yürüyoruz göl kenarı ama uzak her gün gidilmez arabayla gidilebilir..Bizim evin yanı yürüyüş yolu ama çok tekdüze çorak hiç içimden gelmiyor evde yürürüm daha iyi..Bende kızı okula bırakıp burada küçük bir gol var, kenarı yürüyüş yolu, orada yürüyüş yapıyorum. Sanırım yarım saat 49 dk sürüyor. Havalar soğuyunca kadar yürüyecegum.
Ben yarın resim atayım yürüyüş yolumdan, yürüdükçe içim açılıyorÇok iyi göl kenarında yürümek ne güzeldir..Bizim de hafta sonları göksu park var orada yürüyoruz göl kenarı ama uzak her gün gidilmez arabayla gidilebilir..Bizim evin yanı yürüyüş yolu ama çok tekdüze çorak hiç içimden gelmiyor evde yürürüm daha iyi..
Bekliyoruzz...Ben yarın resim atayım yürüyüş yolumdan, yürüdükçe içim açılıyor
Sırt ağrılarım ve hantallığım artmıştı ufaktan başladım açıldım iyi oldu vallaSenin de adım sayılarının maşallahı var canım ben gün içinde evdeyim hep soğuktan çıkmıyorum..Leslie ve koşu bandıyla telafi ediyorum mecbur..
Bizim burasıda sabahları tenha oluyor arkadaş ile yürüyorumÇok iyi göl kenarında yürümek ne güzeldir..Bizim de hafta sonları göksu park var orada yürüyoruz göl kenarı ama uzak her gün gidilmez arabayla gidilebilir..Bizim evin yanı yürüyüş yolu ama çok tekdüze çorak hiç içimden gelmiyor evde yürürüm daha iyi..
Çok güzelmiş canım,anlaşılıyor göl bakınca..Bizde Ah nerede..Hafta sonu gidersem ben de çekerim bizim gölü...Yürüyüş yolum, gol pek çıkmamış, güneş gözünü aldı cekememisim
Ne zamandır benim de canım pişi istiyor..Bi hafta sonu yapacağım sıra gelirseKahvaltı
3 kare pişi
1 kk peynir
8 zeytin
Ara
1 dilim kek
1 kare çikolata
1 elma
Akşam
4 kaşık tavuklu pirinç pilavı
1 tabak nohut yemeği
Salata
Gözüküyor canım göl güzel bir yürüyüş yoluymuşYürüyüş yolum, gol pek çıkmamış, güneş gözünü aldı cekememisim
Afiyet olsun bende evde yapıyorum ama seninki sağlıklı olmuşAKŞAM
Eki Görüntüle 3156134 ev usulü kfc
Tavukları önce baharatlı tuzlu una sonra yumurtaya en son da rondodan çekilmiş tb ekmeğine buladım airfryer da pişirdim,diyetisyenimin
tarifi.