Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam menüm şaştı arkadaşa elmalı kurabiye yapmıştım okul için onu götürdük çocuklarla sarma ikram etti ısrarla yedim 7 tane çok güzel olmuştu
Çocuklar çiğ köfte dürüm almış yarısını yedim
Karnabahar haşlanmış yedim akşam üstü arada leblebi ve fıstık yedim 1 avuç yazınca anladım epey bir şey yemişim

Bende kızı okula bırakıp burada küçük bir gol var, kenarı yürüyüş yolu, orada yürüyüş yapıyorum. Sanırım yarım saat 49 dk sürüyor. Havalar soğuyunca kadar yürüyecegum.

Bende kızı okula bırakıp burada küçük bir gol var, kenarı yürüyüş yolu, orada yürüyüş yapıyorum. Sanırım yarım saat 49 dk sürüyor. Havalar soğuyunca kadar yürüyecegum.
Çok iyi göl kenarında yürümek ne güzeldir..Bizim de hafta sonları göksu park var orada yürüyoruz göl kenarı ama uzak her gün gidilmez arabayla gidilebilir..Bizim evin yanı yürüyüş yolu ama çok tekdüze çorak hiç içimden gelmiyor evde yürürüm daha iyi..

Ben yarın resim atayım yürüyüş yolumdan, yürüdükçe içim açılıyor

Senin de adım sayılarının maşallahı var canım ben gün içinde evdeyim hep soğuktan çıkmıyorum..Leslie ve koşu bandıyla telafi ediyorum mecbur..
Sırt ağrılarım ve hantallığım artmıştı ufaktan başladım açıldım iyi oldu valla
Bizim burasıda sabahları tenha oluyor arkadaş ile yürüyorum

Sabah sporu yaptım arkadaşla parktaki spor aletleri ile kilo veremiyorum ama dün fazla yediğim şeyleri hesapladım 800 kaloriydi.
Sabah shake, su
1 avuç beyaz leblebi ve fıstık

AKŞAM
ev usulü kfc
Tavukları önce baharatlı tuzlu una sonra yumurtaya en son da rondodan çekilmiş tb ekmeğine buladım airfryer da pişirdim,diyetisyenimin
tarifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…