Cidden yaa bu kızlar nerde..En azından önceleri gelip bi ceee eee derlerdi...Şimdi hiç uğramıyorlar...
EE yaniiiGeldim geldim tamam
Regl ye rağmen çok güzel gitmiş bence...Kahvaltı simit ekmek
Birtane burgu peynir
Birazcık helva eşim aldiye ısrar etti
Çay
63 e düşmüşüm kızlar 65 i görmüştüm ama ödem demekki çok oluyor hala regliyim bitmedi
Korkuyorlar buraya gelip diyete başlayıp aç kalmaktanCidden yaa bu kızlar nerde..En azından önceleri gelip bi ceee eee derlerdi...Şimdi hiç uğramıyorlar...
KesinnnKorkuyorlar buraya gelip diyete başlayıp aç kalmaktan
Korkudan değil vakitsizlikten iki üniversite hiç vakit kalmıyorKorkuyorlar buraya gelip diyete başlayıp aç kalmaktan
Gelirsin gelirsin sen herşeye yetişirsin..Korkudan değil vakitsizlikten iki üniversite hiç vakit kalmıyor
Olur tabi canim.Bu arada kızlar..Eğer uyarsa size de bildirimleri cumartesi yapsak mı?Hem cumartesi pazar serbest günümüz olur ,cumartesi sabah tartılır haftayı kapatırız.Ne dersiniz...Bu gidişle üçümüz olacağız zaten.
canım yaaa. kuzum . benim bu hafta dersler başladı . her günüm dolu. git gel yapıyorum fakülteye.
çok iyi olur . zaten sabah koşturmasından ben tartılamıyorum hafta içi. mümkün olmuyor . çok yorucu şu an benim için yaşadığım süreç . şükür diyeyim yine. o güç var ama nereye kadar bakalım .Bu arada kızlar..Eğer uyarsa size de bildirimleri cumartesi yapsak mı?Hem cumartesi pazar serbest günümüz olur ,cumartesi sabah tartılır haftayı kapatırız.Ne dersiniz...Bu gidişle üçümüz olacağız zaten.
canım yaaa. kuzum . benim bu hafta dersler başladı . her günüm dolu. git gel yapıyorum fakülteye.
çok şükür diyelim.
haklısın ama.
Fırsatını bulursun sen canım..Atom karınca gibi hatunsun maşallah..Kolaylıklar diliyorum...çok iyi olur . zaten sabah koşturmasından ben tartılamıyorum hafta içi. mümkün olmuyor . çok yorucu şu an benim için yaşadığım süreç . şükür diyeyim yine. o güç var ama nereye kadar bakalım .
Nede kullanacaksınız canim ?Süt reçeli yapıyorum kızım için bakalım nasıl olacak....