anlamıştım ki böyle kilo vereceğini . yediklerin hep kilo verdirecek cinsten. karbonhidrat yok. sebze ve protein ağırlıklıydı.Rumuz sersum
Geçen hafta:87.5 kg Tatilin nimeti
Bu hafta:85.3 kg
Fark :2.2 kg Balon kilo gitmiş şükür..
vallahi süper . ne desem bilemedim. 54 kilolara düşmüşsün . şok oldum.Kilom sabıt
54.2
Şükürler olsun.
Bir kaç gündür tartıya çıkmamıştım.
Sağol canım hafta sonu bozdum yine ama cumartesiye kadar toparlarım..anlamıştım ki böyle kilo vereceğini . yediklerin hep kilo verdirecek cinsten. karbonhidrat yok. sebze ve protein ağırlıklıydı.
öyle beslenirsen böyle sonuçlar alırsın . maşallah sanaaağğğğ.
Vermişsin canım 2 kilo çok iyi..Demek abur cuburu azaltınca gidiyor..Devam devam...Senin için 1.5 kg ne ki verirsin..ben de 59.5 kilodayım şimdi.
toplamda 2 kilodan biraz fazla vermiş oldum .
15 günde ya da 20 gün mu oldu bilmiyorum . ama ağır gidiyor.
58 e düşersem iyi olacak. .
1. 5 kilo kaldı önümde. kış da geliyor . umarım verebilirim. daha sağlıklı beslenirim.
Tamam canim bugün çekerim.vallahi süper . ne desem bilemedim. 54 kilolara düşmüşsün . şok oldum.
bi foto at bari . görelim seni. hep 59 larda 60 larda o aralarda olduğunu biliyorum.
Canim eşim Ankara'da eğitimde.AKŞAM
Eki Görüntüle 3135934 ortadaki patates püresi..
Mesaj yazdım canım...Canim eşim Ankara'da eğitimde.
Kızılay da.
Sizin gittiğiniz beğendiğiniz bilindik bir mekan vardı, neydi onun adı, eşime tavsiye edeyim de yemeğe gider.
Sende de benim gibi basen bacak..Üst beden maşallah incecik...Üst 38 beden
Kumaş pantolon 42 beden.
54 kiloyum ama 54 inceliğinde değilim. Hem boydan dolayı, hem üst bacaktaki yağ kütlelerinden dolayı
Ooo balık yapılmış
anladım canım . kumaş pantolon beden olarak 54 kilo için olan bi beden değil haklısınÜst 38 beden
Kumaş pantolon 42 beden.
54 kiloyum ama 54 inceliğinde değilim. Hem boydan dolayı, hem üst bacaktaki yağ kütlelerinden dolayı
Yok canım bu görüntüyü de sevdim.anladım canım . kumaş pantolon beden olarak 54 kilo için olan bi beden değil haklısın
şimdi o zaman yeni bir hedef belirlemişsindir belki.
51-52 kiloya düşme var mı hedefinde.