- 31 Ağustos 2012
- 21.766
- 35.080
Yaa çok güzelBunlar da bitti satışa sunacak son olan da bitince..Işıkları yanmıyor tabii ışıkları yanınca daha güzel gözüküyor..pil akmasın diye koymadı yakamadım..
Eki Görüntüle 3141099 Eki Görüntüle 3141100 Eki Görüntüle 3141101
sağ ol canım benim .Canim kolayliklar diliyorum. .
Çocuklar için de çok iyi bir orneksin.
muhteşem şeyler yaa. ne kadar güzel olmuş . bayıldım. eline emeğine sağlık eşinin.Bunu yapıyor bugün yarın bitecek..
Foulaut temalı yabancı bir oyun..
Evet canım satış yapacak yurtdışına..SağolasınYaa çok güzel
Satışını yapıyor değil mi ?
Gurur duyuyorlardır tabii..Bu yıl ben de düşünüyorum sınava girmeyi.Kızım oku anne diye destekliyor...bakalımgelecek günler neler getirecek..sağ ol canım benim .
çocuklar da çok mutlu neden bilmiyorum. bi farklılık hissiyatları var . onun farkındayım. gurur duyduklarını da görüyorum.
sanıyorum annem de aynı şeyi yapsaydı ben de öyle hissedecektim.
bir şeyler yapmak inana çok iyi geliyor . onun farkındayız şükür.
Sağol canımmuhteşem şeyler yaa. ne kadar güzel olmuş . bayıldım. eline emeğine sağlık eşinin.
Canim benim de Sinav sonucum ne olacak bilmiyorum ama iyiki hazirlanmisim.Gurur duyuyorlardır tabii..Bu yıl ben de düşünüyorum sınava girmeyi.Kızım oku anne diye destekliyor...bakalımgelecek günler neler getirecek..
Sağol canım
Sınav sonucun çok iyi gelir inşallah..Bence de sınava hazırlanmak güzel bir uğraş ..ben de yavaş yavaş ders çalışsam iyi olurCanim benim de Sinav sonucum ne olacak bilmiyorum ama iyiki hazirlanmisim.
5. Sınava girisimdi
Benim kafamı bir şekilde oyaladı.
Eğer hazirlanmasam başka yapacağım daha iyi birşey yoktu.
Ne ilginç şeyler varmışBunu yapıyor bugün yarın bitecek..
Foulaut temalı yabancı bir oyun..
Hep beraber okullu olalımGurur duyuyorlardır tabii..Bu yıl ben de düşünüyorum sınava girmeyi.Kızım oku anne diye destekliyor...bakalımgelecek günler neler getirecek..
Sağol canım
Ben de bugün eşimi yolluyorum pazara ..Dedim ara beni mutlaka fiyatları söyle ona göre al..Önüne gelenden almamayı öğrettim çok şükürKızlar dün ara öğünde biraz uzun ve erik yedim bir fincanda kahve içtim
Akşam 18:00 da sebze yogurtladm bir porsiyon
Bugün kahvaltı
İki dilim kepekli ekmek
Birtane burgu peynir
Yarım kase kahvaltılık sos yapmıştım ondan yedim
Çay
Az önce az biraz üzüm yedim erik te canım istedi onuda daha sonra yerim artık akşam ne giyim bilmiyorum
Patlıcan mı pişirsem acaba sebzem başka kalmadı dün pzarar da gidemedim eşime diyorum unutuyor ya
Olalım olalımHep beraber okullu olalım
Sağol canım..Ama sen de koy olsun kavanoz falan ..Eskden koyardın sen de..Ben de çok özenmiyorum..millet nasıl süslüyor...afiyet olsun görseller hakkında bi şey diycem... inanılmaz
bayıldım bayıldım bayıldım.
çekip koyamıyorum. kavanozdan yiyorum resmen iş yerinde.
Canim kuru incirleri 4 e bölüp, küçük bir kavanoza sıkıca yerleştirdim. Üstünü kaplayacak kadar has zeytinyağı ekledim. 1 hafta bekledim. 3 gündür yiyorum. Ve 3 gündür çok güzel bagirsak çalıştırıyor.