Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydınn...Dün 25. Evlilik yıl dönümümüzdü..Gümüş yılı devirdik Allahım sağlıkla Altın yılları nasip etsin..Dışarda yemek ve kutlama olayını hafta sonuna bıraktık malum diyet iyice elden gitmişti geçen hafta..Eşim dün mastershef yüzünden yağlama istedi 2 üçgen dilim yedim maalesef..O kadar da olur nefis bu
Safransari hani artık geliyordun kıss...
adilemir canım okul başladı mı gözükmüyorsun yine..E mevsim geldi toplaşın artık kızlar..
Aytanesii Z zeze_35 N nnnadal P Pamuk8680 nerelerdesiniz hayal_hatun A aaadddaaa ahh kızlar sizleri de çoook özledik ..

Kız çocuk gelişiminede kayıt oldum iki üniversite birden okuycam işlerim karıştı ama geleyim hattına kızlarda gelsin beraber tekrar başlayalım çok sevindim beni etiketlerigine

Kız çocuk gelişiminede kayıt oldum iki üniversite birden okuycam işlerim karıştı ama geleyim hattına kızlarda gelsin beraber tekrar başlayalım çok sevindim beni etiketlerigine
Aşkolsun kız etiketlememe gerek yok burası hepimizin sayfası..İki laklak yapıp stres atıyoruz gelin tabii ki......Off o ne hız maşallah Allah zihin açıklığı versin....

Canim bugün geliyirum inşallah akşam menü paylaşırım.

25 yıl
Maşallah
Rabbim bizlere de nasip etsin.
Bence altın yılları devirdiniz, elmas yılları başladı.

Allah razı olsun canım kızım iyi gayet yaramaz bende hep ağzımda yara çıkıyor çaydan galiba çayı burakmam lazım
Sen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canim bende çok şükür.
Temizliğe başladım bu ara.
Geçen komşularla bahvede oturduk, çimen üzerine oturmuştur, soğuk mu kaptım ne oldu bacaklarım belim ağrıyor.
Ondan temizliği yavaş yavaş yapıyorum.

Canim bugün geliyirum inşallah akşam menü paylaşırım.

25 yıl
Maşallah
Rabbim bizlere de nasip etsin.
Bence altın yılları devirdiniz, elmas yılları başladı.
Sağol canım Amiiiiinnn sizlere de nasip etsin inşallah....
Allah razı olsun canım kızım iyi gayet yaramaz bende hep ağzımda yara çıkıyor çaydan galiba çayı burakmam lazım
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım benim de o ağız yarası sorunum vardı BemixC ile çözdüm yıllardır bana çok iyi geldi hani o ilk başlangıç yaranın çıkmaya başladığını hissettiğin anda içmeye başla kesiyor hemen..Ben regl olmadan kesin başlıyorum içmeye çünkü regl de immün sistem iyice düşüyor ve ağız yaralarım çıkıyordu şimdi 1 hafta önceden başlıyorum hergün 1 adet içiyorum..Yıllardır hiç çıkmıyor..Ama çıktıktan sonra işe yaramıyor..Başlamadan hemen önce almaısın..Çok fenadır ağız yarası çok çektim iyi bilirim..

Geçmiş olsun canım..Aman bu haftadan sonra tam üşütme havaları başlıyor...

Kahvaltı 9.00
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 kare bitter
Kahve 1 dilim brownie

Aksam 17.30
5 kaşık etli bulgur pilavı
4 kaşık yeşil fasulye
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…