Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oturunca genelde rahim idrar yolları enfeksiyonu oluyor bele direk etkiliyor bu istersen dut kaynat bir barsak klorsuz suya 6 dk ılıyınca iç aç karnına sabah akşam içine birşey kıyma şeker falan

canım günaydın.
sayfayı bi kaybettim.
bulmaya çalışırken ise yoğunluk araya girdi.
iyi ki etiketledin
sağ ol sersum cum
okul başlamadı.
3 ekim derslerin başlaması
şimdilik muafiyet işlemlerini bekliyoruz .
en azından ortak dersler için
ders seçimleri başlayacak 27 sinde
işlerimiz ise çok çok yoğun
af çıktı. öğrenci başvuruları çok yoğun . onların muafiyetleri . evrak yüklemeleri . yazışma olayları.
öğrenci alımı da yapıldı. yine aynı rutin onlar için de geçerli.
sen nasılsın .
kızçen nasıl . o heyecanlı mı okula başlayacak. kayıt olayları çoktan bitti. dersler başladı mı peki.

bu mu sersum cum dediğin .aft için mi kullanıyorsun. uçuk mu. evdekilerde oluyor arada bu sıkıntı.

Kolay gelsin canım...Yoğunsundur tabiii..Halledersin sen atom karınca.
.Muafiyet bizimkide verdi kabul edildi..İyi oldu valla diğer okuldaki dersleri görmeyecek böylelikle ortalama için kasacak...
Kızçem bu pazartesi başladı heyecanlı tabii..Eşim götürüp getiriyor..Okul yakın servis de var aslında ama servisler dolu geliyormuş almıyormuş riske atmaya değmez..
Eki Görüntüle 3133521 bu mu sersum cum dediğin .aft için mi kullanıyorsun. uçuk mu. evdekilerde oluyor arada bu sıkıntı.
Evet canım bu hap aft için...Kesinlikle bulundurun evde..

Kahvaltı 9.00
Biberli soğanlı omlet
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 kuru incir
Kahve 2 kaşık irmik helvası

Akşam 19.30
Yağlama

Kaç tane yedim bilmiyorum. Mastersefte görünce eşim istedi. Bizde artık mastersefte ne yayınlanıyordu ertesi gün bizde pişer

Sen geç kalmışın ben senden önce yaptım.Ben 3 üçgenle zor durduydum valla...Bu haftanın kaçamağı.Bu akşamda Diyarbakırdalar yandık mı yandık

Sen geç kalmışın ben senden önce yaptım.Ben 3 üçgenle zor durduydum valla...Bu haftanın kaçamağı.Bu akşamda Diyarbakırdalar yandık mı yandık

Bugün maç varmış maça bakıyor, ordan yirttik

Dün

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek

Ara
Kahve bitter
Sütlü kahve

Akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorba
Babagannus 1 tabak
1-2 dilim karpuz

Biraz ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…