Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturunca genelde rahim idrar yolları enfeksiyonu oluyor bele direk etkiliyor bu istersen dut kaynat bir barsak klorsuz suya 6 dk ılıyınca iç aç karnına sabah akşam içine birşey kıyma şeker falanİyiyim canim bende çok şükür.
Temizliğe başladım bu ara.
Geçen komşularla bahvede oturduk, çimen üzerine oturmuştur, soğuk mu kaptım ne oldu bacaklarım belim ağrıyor.
Ondan temizliği yavaş yavaş yapıyorum.
canım günaydın.Günaydınn...Dün 25. Evlilik yıl dönümümüzdü..Gümüş yılı devirdik Allahım sağlıkla Altın yılları nasip etsin..Dışarda yemek ve kutlama olayını hafta sonuna bıraktık malum diyet iyice elden gitmişti geçen hafta..Eşim dün mastershef yüzünden yağlama istedi 2 üçgen dilim yedim maalesef..O kadar da olur nefis bu
Safransari hani artık geliyordun kıss...
adilemir canım okul başladı mı gözükmüyorsun yine..E mevsim geldi toplaşın artık kızlar..
Aytanesii @zeze_35 @nnnadal @Hayalimsin65 nerelerdesiniz @hayal_hatun @aaadddaaa ahh kızlar sizleri de çoook özledik ..
Sağol canım Amiiiiinnn sizlere de nasip etsin inşallah....
Canım benim de o ağız yarası sorunum vardı BemixC ile çözdüm yıllardır bana çok iyi geldi hani o ilk başlangıç yaranın çıkmaya başladığını hissettiğin anda içmeye başla kesiyor hemen..Ben regl olmadan kesin başlıyorum içmeye çünkü regl de immün sistem iyice düşüyor ve ağız yaralarım çıkıyordu şimdi 1 hafta önceden başlıyorum hergün 1 adet içiyorum..Yıllardır hiç çıkmıyor..Ama çıktıktan sonra işe yaramıyor..Başlamadan hemen önce almaısın..Çok fenadır ağız yarası çok çektim iyi bilirim..
Kolay gelsin canım...Yoğunsundur tabiii..Halledersin sen atom karınca.canım günaydın.
sayfayı bi kaybettim.
bulmaya çalışırken ise yoğunluk araya girdi.
iyi ki etiketledin
sağ ol sersum cum
okul başlamadı.
3 ekim derslerin başlaması
şimdilik muafiyet işlemlerini bekliyoruz .
en azından ortak dersler için
ders seçimleri başlayacak 27 sinde
işlerimiz ise çok çok yoğun
af çıktı. öğrenci başvuruları çok yoğun . onların muafiyetleri . evrak yüklemeleri . yazışma olayları.
öğrenci alımı da yapıldı. yine aynı rutin onlar için de geçerli.
sen nasılsın .
kızçen nasıl . o heyecanlı mı okula başlayacak. kayıt olayları çoktan bitti. dersler başladı mı peki.
Evet canım bu hap aft için...Kesinlikle bulundurun evde..Eki Görüntüle 3133521 bu mu sersum cum dediğin .aft için mi kullanıyorsun. uçuk mu. evdekilerde oluyor arada bu sıkıntı.
Sen geç kalmışın ben senden önce yaptım.Ben 3 üçgenle zor durduydum valla...Bu haftanın kaçamağı.Bu akşamda Diyarbakırdalar yandık mı yandıkKahvaltı 9.00
Biberli soğanlı omlet
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 1 kuru incir
Kahve 2 kaşık irmik helvası
Akşam 19.30
Yağlama
Kaç tane yedim bilmiyorum. Mastersefte görünce eşim istedi. Bizde artık mastersefte ne yayınlanıyordu ertesi gün bizde pişer
Sen geç kalmışın ben senden önce yaptım.Ben 3 üçgenle zor durduydum valla...Bu haftanın kaçamağı.Bu akşamda Diyarbakırdalar yandık mı yandık
Bugün maç varmış maça bakıyor, ordan yirttikSen geç kalmışın ben senden önce yaptım.Ben 3 üçgenle zor durduydum valla...Bu haftanın kaçamağı.Bu akşamda Diyarbakırdalar yandık mı yandık
Çok iyi canim.Rumuz sersum
Geçen hafta:87.5 kg Tatilin nimeti
Bu hafta:85.3 kg
Fark :2.2 kg Balon kilo gitmiş şükür..
Yarın tartılırsın canım...Çok iyi canim.
Ben dün de bugün de tartilmayi unuttum
Bende bugün anne kız günü yaptık, çarşıda gezdik, kızımın en çok sevdiği şeyi tavuk döner yemeğe gittik. 3 te 2 sini yedim. Ama erken yemiş oldum 3 gibi.Misafirimiz vardı bende hafta sonu gitti...Pazartesi full devam....