Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnşallah canim

çok çok güzel mamalar bunlar . gördükçe kendime kızıyorum. ben bu kadar ayrıntılı tabaklar hazırlamıyorum
dün ne yedim.
kurufasülye ve az pilav. akşam

öğlen üzüm peynir ceviz

sabah ise 2 yumurta kırdım yedim.

ben de aburcuburu çıkardım hayatımdan 1 hafta oldu. başardım vallahi. kuru üzüm yiyorum böyle kriz vurunca.
bağımlılık yapmış resmen şeker . bisküvi . çikolat.

olsun canım . her işte bir hayır vardır . Ankara da çok iyi üni.
hayırlı olsun

köfte de sevmiyorum ya
yani bana et kokusu her türlü geliyor . ne kadar baharat da konsa içine
iskenderi severim ama onu da bitiremem . onda et kokusu gelmiyor bak .
yıllardır da yemedim gerçi iskender . et yiyim diye bir şeyim yok.
yazın kebapçıya gittik .
o kadar şeyden sadece salatayı ve ezmeyi gelen lavaşlarla bitirdim.
adana , urfa söyledik . ama ooyy anam o et nasıl buram buram kokuyor. ıhhh yiyemedim.
bende bi sıkıntı var .

Dünkü menüm
Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
Yarım krep
2 dilim kaşar

Ara
Kahve 1 kuru incir
1 kase aşure

Akşam
Yarım lahmacun
1 kase ayran aşı çorbası

Ara
Kahve 1 kare bitter

Canım beni de diyetisyen alıştırdı ona foto yolladığım için mecburen böyle hazırlıyorum..Ama motive de oluyor insan böyle olunca...
Bravo zoru başarmışsın..Abur cubur yerine fındık ,ceviz gün kurusu ye eskiden öyle yapardın sen...
Aynen gayet iyi okul daha ne olsun..Sen nasıl okuyacaksın merak ettim iş yeri tolerans gösterecek mi okula gitmene..
Et sever biri olarak hayretler içindeyim ama saygı da duyuyorum tabii ki..İnsanlar olarak çok caniyiz etobur olarak..Keşke bu kadar lezzetli olmasa

Canım tercihler açıklandı geldim istediğin yer

Kızlar uzun zaman oldu tercihler açıklandı birazcık rahatladım gibi ama şimdi de kayitti ıvır zıvır derdi harç ücretleri uçmuş 1585 TL dönemlik yandım kazandikya ona şükür artık napalm

Kızlar kilo aldm durduramiyorum bana yardım edin napayım detocla mı baslayim yemek yemeden durmak için napayım gerçi macun yüzünden öldü galiba ballı kür çocuk düşünüyorum biraz hormonel sorun avrs düzelsin diye aldm faydası oldu reglimi düzenledi eskisi gibi ağrı çekiyorum akintida eskisi gibi bakalım bir ay daha kullanıp birakicam inşallah daha fazla almam yürüyorum suda içiyorum ama yok

Macun almışsın tabii şeker yüklemesi olmuştur vücutta normal..İlk şekerli gıdaları bırak karbonhidretı da iyice azalt (o da şeker malum) protein ağırlıklı beslen bir süre bence...

Macun almışsın tabii şeker yüklemesi olmuştur vücutta normal..İlk şekerli gıdaları bırak karbonhidretı da iyice azalt (o da şeker malum) protein ağırlıklı beslen bir süre bence...
Regliden dolayı 65 i gördüm 63 e inerim hemen de gerisi kaldı sanki şekeri ekmeği içinde şeker olan herşeyi bırakmam lazm önce ki bu reset atayım dimi bir haftaya basliycam çünkü şuan regliyim başlarsam hemen bırakmak zorunda kalırım

Canim hayırlı olsun.
Açıköğretim mi geldi normal öğretim mi ?

Kahvaltı 10.00
1.5 dilim ekmek ile sucuklu tost
5 zeytin

Ara
Kahve incir
Sütlü kahve bitter çikolata

Akşam 17.30
Ton balıklı makarna
Salata
Kavun

Şimdi
Kahve 1 incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…