Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi sabrediyorsun.
Ben sabahları tartinin üstünde gözümü aciyorum.
Bağımlılık oldu 🥴
Ayy ben de öyleydim kıss.:KK48:..Ama diyetisyen dedi stresinizi artırır o da ödem yapar tartılmayın ben de zor da olsa kestim...Genelde hafta sonu serbest gibi olunca pazartesi birkez tartılıp bırakıyorum..
Ama senin verme gibi problemin yok nasılsa ..ben de ideal kiloma gelsem tartılırım hergün ki varsa bir durum önlem alayım diye..

Ayy ben de öyleydim kıss.:KK48:..Ama diyetisyen dedi stresinizi artırır o da ödem yapar tartılmayın ben de zor da olsa kestim...Genelde hafta sonu serbest gibi olunca pazartesi birkez tartılıp bırakıyorum..
Ama senin verme gibi problemin yok nasılsa ..ben de ideal kiloma gelsem tartılırım hergün ki varsa bir durum önlem alayım diye..
Ben ipin ucunu bıraktığım an aliyorum.
Görüyorsun menülerimi, koruma gibi değil, verme sürecinde gibi beslenip ancak koruyorum kilomu.
Ama 6 dan sonra birşey yememe alışkanlığı çok iyi oldu bana.
Sabahları, sabaha kadar dayak yemis gibi uyanmiyorum artik 😊
Belki bu sene kullandığım takviyelerin de etkisi vardır bilmiyorum.

Ben ipin ucunu bıraktığım an aliyorum.
Görüyorsun menülerimi, koruma gibi değil, verme sürecinde gibi beslenip ancak koruyorum kilomu.
Ama 6 dan sonra birşey yememe alışkanlığı çok iyi oldu bana.
Sabahları, sabaha kadar dayak yemis gibi uyanmiyorum artik 😊
Belki bu sene kullandığım takviyelerin de etkisi vardır bilmiyorum.
Dayanabiliyorsun ya ne mutlu sana bundan önce verdiğim kiloları hep bu hatadan aldım zaten saldın mı gidiyor bizim gibiler kontrolü ömür boyu sürdürecek maalesef

SABAH 10b1b4d1-1076-49c7-94f0-137f0cf11860.jpg

Canım beni de diyetisyen alıştırdı ona foto yolladığım için mecburen böyle hazırlıyorum..Ama motive de oluyor insan böyle olunca...
Bravo zoru başarmışsın..Abur cubur yerine fındık ,ceviz gün kurusu ye eskiden öyle yapardın sen...

Aynen gayet iyi okul daha ne olsun..Sen nasıl okuyacaksın merak ettim iş yeri tolerans gösterecek mi okula gitmene..
Et sever biri olarak hayretler içindeyim ama saygı da duyuyorum tabii ki..İnsanlar olarak çok caniyiz etobur olarak..Keşke bu kadar lezzetli olmasa :confused: :confused:
maşallah canım.
okula gitmeme tolorens göstereceğini söylediler

Diyetisyenim stres yapıyorsunuz bu da vücudu kilitliyor dedi..Salı günü 5-6 günlüğüne anneme gideceğiz bu arada serbest bıraktı az biraz rahatlayalım hep diyet düşünmeyelim dedi..Bakalım nasıl olacak...Ben yine kontrollü olacağım tabii ki..Hadi hayırlısı..:rapci:

X