- 31 Ağustos 2012
- 22.144
- 35.319
- 798
Şükür iyi gidiyor canim.Kızlar
Ramazan rehaveti çökmüş üzerimize belli..
Ben de regl oldum 2 aydır 5-6 gün erken geliyor devam ederse dr a gideceğim. Gerçi eski takvimime baktım arada oluyormuş benim.
Bu hafta da fiyasko kilo olacak gibi..
Cuma yine ödem atıcı alacağım çaresiz..
Gelmişken menü de paylaşayım
Sabah,tb unundan krep arasında peynir ve yeşillik
Öğlen,yulaf süt meyve
Akşama da balık yapacağım
Sizler nasılsınız iyi gidiyordur umarım..
Canim oglusuna çok geçmiş olsun.Selamın aleyküm kızlar, hayırlı ramazanlar
İyiki ramazan geldi midemizi nasıl terbiye edecektik yoksa aç kalmayı özlemişim ya
92 oldum bende farkına varmadan evde kızımla ben tutuyoruz eşim 2 3 gün tuttu bıraktı
Oğlumun bugün sınavı vardı Bilsem zavallı sınavda istifra etmiş midesini üşüttü sanırım dondurma yemişti 1 gün önce yine de yapmış bütün soruları en son o çıktıeve gelince duş yaptırıp yatırdım çorba yaptım ama içermi çıkarırmı neyse eşimde evde hala boştayız öyleyiz yani sizleri okudum şükür hepiniz iyisiniz Nadal gelmene çok sevindim bol eksiler kızlar
Sağol cnm şükür ki 1 günlük hastalandı belkide heyecan yaptı annemlerden yeni geldik iyiydiCanim oglusuna çok geçmiş olsun.
Bu mübarek günde Rabbim eşime hayırlı kapılar açmayı nasip etsin inşallah.
Oglusuna da çok geçmiş olsun.
Benim kızın sınavı ayın 24 ünde.
Sizinki erken olmuş baya.
Geçmiş olsun canımSağol cnm şükür ki 1 günlük hastalandı belkide heyecan yaptı annemlerden yeni geldik iyiydi
Ay sersum ramazanda birşeyler oldu bana akşamları çok kaçıyorSelam kızlar
Geçen haftaki hayal kırıklığı bu hafta silkeledi beni kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.Umarım iyi bir sonuç alırım.
Cumaya görüşürüz
Bendede oluyor Ramazan'dan dolayı canın birşeyler çekip yemen normalde bence bu hafta 59 u gorurmuyum bilmiyorum ama inşaallah diyelim bende aynıyım tatlı dokunduğu halde hurma falan istiyor canaim onuda yiyince dokunuyor daha önce bırakmıştım nasl bırakmışım bilmiyorum ramazanda benimde canım tatlı çekiyor anlamadmAy sersum ramazanda birşeyler oldu bana akşamları çok kaçıyor
Ondan menüyü toparlayıp yazamıyorum.
Canım olur o kadar bayramdan sonra toparlarsın..Açlık tetiklemiş olabilir tatlı isteğini..Yine halledersin senBendede oluyor Ramazan'dan dolayı canın birşeyler çekip yemen normalde bence bu hafta 59 u gorurmuyum bilmiyorum ama inşaallah diyelim bende aynıyım tatlı dokunduğu halde hurma falan istiyor canaim onuda yiyince dokunuyor daha önce bırakmıştım nasl bırakmışım bilmiyorum ramazanda benimde canım tatlı çekiyor anlamadm
Sizler ramazan koşuşturmacası diye gelemiyorsunuz ben de siz gelmiyorsunuz diye..Bayram dönüşü tam randıman başlarız canım..Kızlar cuma günü kilo bildirimi yapamadım size bakayım dedim ama kimse gelmemiş haftasonu 2 gün iftara misafir aldım çok yoğundum biraz fazla kaçırdım şu 3 gün kaçamaksız toparlıyayım cuma bildirim yapıcam inşallah günlük olarak yediklerimi yazamıyorum
İnşallah canim bayramdan sonra toparlanirizGeçen hafta yine 88 deydim bu hafta aralıklı oruç gibi yaptı listemi sabah kahve hurma ile başlayıp öğlen 1 de yemeye başlıyorum bu hafta bakalım nasıl etkileyecek.Yarına unutmazsam yazarım..Bayramdan sonra disiplinli devam edelim kızlar...
Canım tebrikler harika sonuç maşallahKilo bildirimi
Başlangıç tarihi 26 mart
Başlangıç kilom 87, 2
2 hafta önce 87,2
Güncel kilom 84,6
Fark - 2600 g
Mutluyum
Kalma tabiki gel beraber zayıflayalım kaç yaşta kaç kilodasın. Şişkoluk kişiden kişiye göre değişirNeden eskisi kadar aktif olan başlık yok
Şişko mu kalalım biz?
Harikasın canım...süper maşallah...Geçtin yine beni bakKilo bildirimi
Başlangıç tarihi 26 mart
Başlangıç kilom 87, 2
2 hafta önce 87,2
Güncel kilom 84,6
Fark - 2600 g
Mutluyum
Kalma kalma biz de kalmayalım Bayram sonu tam gaz başlıyoruz sen de gel katıl beraberce veririzNeden eskisi kadar aktif olan başlık yok
Şişko mu kalalım biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?