Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şükür iyi gidiyor canim.
Bende abartmaya başladım, ne yediğini kafamda toparlayıp yazamıyorum.
Gündüz açken ders calisamadigimdan sahura kadar ders çalışıyorum, uyanık olunca da yeniyor. Bugünden itibaren dikkat edecem bende. Ondan akşamı daha hafif geçirdim.

1 kase mercimek çorba
1 lahmacun
1 ayran
Salata

Şimdi Türk kahvesi yapacağım yanında zuber bar olacak.

Selamın aleyküm kızlar, hayırlı ramazanlar
İyiki ramazan geldi midemizi nasıl terbiye edecektik yoksa aç kalmayı özlemişim ya
92 oldum bende farkına varmadan evde kızımla ben tutuyoruz eşim 2 3 gün tuttu bıraktı
Oğlumun bugün sınavı vardı Bilsem zavallı sınavda istifra etmiş midesini üşüttü sanırım dondurma yemişti 1 gün önce yine de yapmış bütün soruları en son o çıktı eve gelince duş yaptırıp yatırdım çorba yaptım ama içermi çıkarırmı neyse eşimde evde hala boştayız öyleyiz yani sizleri okudum şükür hepiniz iyisiniz Nadal gelmene çok sevindim bol eksiler kızlar

Canim oglusuna çok geçmiş olsun.
Bu mübarek günde Rabbim eşime hayırlı kapılar açmayı nasip etsin inşallah.
Oglusuna da çok geçmiş olsun.
Benim kızın sınavı ayın 24 ünde.
Sizinki erken olmuş baya.

Sağol cnm şükür ki 1 günlük hastalandı belkide heyecan yaptı annemlerden yeni geldik iyiydi

Ay sersum ramazanda birşeyler oldu bana akşamları çok kaçıyor
Ondan menüyü toparlayıp yazamıyorum.
Bendede oluyor Ramazan'dan dolayı canın birşeyler çekip yemen normalde bence bu hafta 59 u gorurmuyum bilmiyorum ama inşaallah diyelim bende aynıyım tatlı dokunduğu halde hurma falan istiyor canaim onuda yiyince dokunuyor daha önce bırakmıştım nasl bırakmışım bilmiyorum ramazanda benimde canım tatlı çekiyor anlamadm

Kızlar cuma günü kilo bildirimi yapamadım size bakayım dedim ama kimse gelmemiş haftasonu 2 gün iftara misafir aldım çok yoğundum biraz fazla kaçırdım şu 3 gün kaçamaksız toparlıyayım cuma bildirim yapıcam inşallah günlük olarak yediklerimi yazamıyorum

Canım olur o kadar bayramdan sonra toparlarsın..Açlık tetiklemiş olabilir tatlı isteğini..Yine halledersin sen
Sizler ramazan koşuşturmacası diye gelemiyorsunuz ben de siz gelmiyorsunuz diye..Bayram dönüşü tam randıman başlarız canım..

Geçen hafta yine 88 deydim bu hafta aralıklı oruç gibi yaptı listemi sabah kahve hurma ile başlayıp öğlen 1 de yemeye başlıyorum bu hafta bakalım nasıl etkileyecek.Yarına unutmazsam yazarım..Bayramdan sonra disiplinli devam edelim kızlar...

İnşallah canim bayramdan sonra toparlaniriz

Hayırlı cumalar kızlar
Size katılıyorum bayramdan sonra toparlarız tartım bozuk arada tartıyor kafasına göre takılıyor düz eczaneye gitmiştim ince mont ayakkabı ile tartıldım 92 çıktım 91 leri gördüm demekki ramazan güzel geçiyor elhamdülillah aç kalmak mideyi dinlendirmek güzel eşim evde olmasaydı bol yürüyüş yapardım desteklerdim bunada şükür

Günaydın, yaşım 31 ama kilomdan haberim yok. Sadece şişkoyum. Tartıyla yüzleşemedim henüz.

Kilo bildirimi
Başlangıç tarihi 26 mart
Başlangıç kilom 87, 2
2 hafta önce 87,2
Güncel kilom 84,6
Fark - 2600 g

Mutluyum
Harikasın canım...süper maşallah...Geçtin yine beni bak
Neden eskisi kadar aktif olan başlık yok
Şişko mu kalalım biz?
Kalma kalma biz de kalmayalım Bayram sonu tam gaz başlıyoruz sen de gel katıl beraberce veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…