Canım var evde geçen yıl diyetisyen kullandırmiştı ama o demeden başlamak istemedim.. Bakalım yarınki sonuç ne gelecek ve ne diyecekCanim acaba ödem atıcı haplar var ya, ondan mı kullansan 2 haftada bir.
Biliyorum canım az mı Karatay yaptım .Ama liste dışı kaçamaklar bi o ikisi var o da bunu yapmaz kesin ödem ..Canim bence tereyağdan dolayı değil, benim bu 1.5 senedir yaptığım diyette tereyağ kaymak o kadar çok yedim ki. Aralıklı oruç yapıyorum biliyorsun, Karatay diyeti gibi ayni. Onda da tereyağ zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar çok fazla.
O ödem ilacı da kalbi etkiliyor, bana gelmiyor hiç. Ben anneminkini kullanmıştım çok sis olduğum bir dönem. Sana zarar vermiyorsa bir kaç haftada bir al canimCanım var evde geçen yıl diyetisyen kullandırmiştı ama o demeden başlamak istemedim.. Bakalım yarınki sonuç ne gelecek ve ne diyecek
Biliyorum canım az mı Karatay yaptım .Ama liste dışı kaçamaklar bi o ikisi var o da bunu yapmaz kesin ödem ..
Ben salya ve peynir yiyorum,Kızlar sahurda ne yicez
Canim ben kahvaltıda yediklerimi sahurda yiyeceğim hepKızlar sahurda ne yicez
İyi olmuş canim.Selammmn
Safransari canımcım seni dinledim dün içtim ödem atıcı işe yaradı tabiiki sonuç
Ucundan da olsa 87.9 kg
Canım diyetisyen ne dediSelammmn
Safransari canımcım seni dinledim dün içtim ödem atıcı işe yaradı tabiiki sonuç
Ucundan da olsa 87.9 kg
1 minik baklava demişsin küççük o bişey olmazSahur
2 dilim sucuk
2 dilim ince kaşar
2 dilim tb ekmek
1 Haşlanmış yumurta
1 sade nescafe
1 fincan ıhlamur
İftar
2 kepçe domates çorbası
2 kaşık yoğurtlu kereviz
2 kaşık kapuska
1 minik olan baklava
Çay çay çay
İlk günden kaçamak yaptım inşallah yarın daha iyi olur
900 gr gitmiş iyi gidiyoruz dedi bu hafta bulgur pilavı ve tb lı krep bile verdi sevindimCanım diyetisyen ne dedi
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım hep beraber sağlıkla huzurla yaş alın beraberce inşallahİstardan sonra yediklerimi de yazayım
1 dilim pasta (dün eşimin doğum gününden kalan, hazır değil kendim yapmıştım)
1 gün kurusu
Avuç kadar ekmek arası peynir tavuk füme
Sahuru da yarın yazayım karismasin bugünle
Sersum haşhaş ve yumurta ile krebi denesene, ben çok sevdim sık yapıyorum. Diyetisyene bir sor, sana da altarnatif olur.1 minik baklava demişsin küççük o bişey olmaz
900 gr gitmiş iyi gidiyoruz dedi bu hafta bulgur pilavı ve tb lı krep bile verdi sevindimyulaflı krep kötü oluyor çünkü
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım hep beraber sağlıkla huzurla yaş alın beraberce inşallah
Aman ona sormama gerek yok pek kendi tarifleri dışına sıcak bakmıyor ben serbest günümde denerim canım haşhaş ezmesi ve yumurta sadece değil mi süt bir deSersum haşhaş ve yumurta ile krebi denesene, ben çok sevdim sık yapıyorum. Diyetisyene bir sor, sana da altarnatif olur.
1 yumurta 1kasik haşhaş 1 kasikta şu canimAman ona sormama gerek yok pek kendi tarifleri dışına sıcak bakmıyor ben serbest günümde denerim canım haşhaş ezmesi ve yumurta sadece değil mi süt bir de
Tamamdır canım sağol deneyeceğim1 yumurta 1kasik haşhaş 1 kasikta şu canim
Ben sevdiğimden 1 kasıkta tahin koyuyorum, ama tarifte yok. İyice çırpıp yağsız tavada krep gibi pirisiriyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?