• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim acaba ödem atıcı haplar var ya, ondan mı kullansan 2 haftada bir.
Canım var evde geçen yıl diyetisyen kullandırmiştı ama o demeden başlamak istemedim.. Bakalım yarınki sonuç ne gelecek ve ne diyecek🙈🙈
Canim bence tereyağdan dolayı değil, benim bu 1.5 senedir yaptığım diyette tereyağ kaymak o kadar çok yedim ki. Aralıklı oruç yapıyorum biliyorsun, Karatay diyeti gibi ayni. Onda da tereyağ zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar çok fazla.
Biliyorum canım az mı Karatay yaptım .Ama liste dışı kaçamaklar bi o ikisi var o da bunu yapmaz kesin ödem .. :KK51: :KK51: :KK51:

Canım var evde geçen yıl diyetisyen kullandırmiştı ama o demeden başlamak istemedim.. Bakalım yarınki sonuç ne gelecek ve ne diyecek🙈🙈

Biliyorum canım az mı Karatay yaptım .Ama liste dışı kaçamaklar bi o ikisi var o da bunu yapmaz kesin ödem .. :KK51: :KK51: :KK51:
O ödem ilacı da kalbi etkiliyor, bana gelmiyor hiç. Ben anneminkini kullanmıştım çok sis olduğum bir dönem. Sana zarar vermiyorsa bir kaç haftada bir al canim

Ramazan hepimize hayırlar getirsin oruçlarınızı kolaylıkla tutun inşallah..
Eşim yarın başlarım dedi bugün piknik yerine yer ayırttık ilk gün başı çok ağrıyor cesaret edemedi..Sabah baklavalık yufkadan karaköy böreği yaptım güzel oldu internetten baktım..tavsiye ederim..4 kat aralarına tereyağı süt yoğurt karışımı sürdüm az kuru olmuş birdahakine yağını artıracağım daha iyi olur😉

Sahur
2 dilim sucuk
2 dilim ince kaşar
2 dilim tb ekmek
1 Haşlanmış yumurta
1 sade nescafe
1 fincan ıhlamur

İftar
2 kepçe domates çorbası
2 kaşık yoğurtlu kereviz
2 kaşık kapuska
1 minik olan baklava
Çay çay çay

İlk günden kaçamak yaptım inşallah yarın daha iyi olur

İstardan sonra yediklerimi de yazayım

1 dilim pasta (dün eşimin doğum gününden kalan, hazır değil kendim yapmıştım)
1 gün kurusu
Avuç kadar ekmek arası peynir tavuk füme

Sahuru da yarın yazayım karismasin bugünle 😄

Sahur
2 dilim sucuk
2 dilim ince kaşar
2 dilim tb ekmek
1 Haşlanmış yumurta
1 sade nescafe
1 fincan ıhlamur

İftar
2 kepçe domates çorbası
2 kaşık yoğurtlu kereviz
2 kaşık kapuska
1 minik olan baklava
Çay çay çay

İlk günden kaçamak yaptım inşallah yarın daha iyi olur
1 minik baklava demişsin küççük o bişey olmaz :confused: :KK70:
Canım diyetisyen ne dedi
900 gr gitmiş iyi gidiyoruz dedi bu hafta bulgur pilavı ve tb lı krep bile verdi sevindim :KK66: :KK8:yulaflı krep kötü oluyor çünkü
İstardan sonra yediklerimi de yazayım

1 dilim pasta (dün eşimin doğum gününden kalan, hazır değil kendim yapmıştım)
1 gün kurusu
Avuç kadar ekmek arası peynir tavuk füme

Sahuru da yarın yazayım karismasin bugünle 😄
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım hep beraber sağlıkla huzurla yaş alın beraberce inşallah :dua::KK68:

Bu sabah
1 Haşlanmış yumurta
3 lokma dünki börekten
1 dilim tb
Yeşillik peynir zeytin
Öğlen
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Salata 1 dilim tb
Akşama iftara da kıymalı lahana yaprak kuru biber patlıcan karışık sarma dolma
Yoğurt çorbası olacak

1 minik baklava demişsin küççük o bişey olmaz :confused: :KK70:

900 gr gitmiş iyi gidiyoruz dedi bu hafta bulgur pilavı ve tb lı krep bile verdi sevindim :KK66: :KK8:yulaflı krep kötü oluyor çünkü

Eşinin doğum günü kutlu olsun canım hep beraber sağlıkla huzurla yaş alın beraberce inşallah :dua::KK68:
Sersum haşhaş ve yumurta ile krebi denesene, ben çok sevdim sık yapıyorum. Diyetisyene bir sor, sana da altarnatif olur.

Sersum haşhaş ve yumurta ile krebi denesene, ben çok sevdim sık yapıyorum. Diyetisyene bir sor, sana da altarnatif olur.
Aman ona sormama gerek yok pek kendi tarifleri dışına sıcak bakmıyor ben serbest günümde denerim canım haşhaş ezmesi ve yumurta sadece değil mi süt bir de

Aman ona sormama gerek yok pek kendi tarifleri dışına sıcak bakmıyor ben serbest günümde denerim canım haşhaş ezmesi ve yumurta sadece değil mi süt bir de
1 yumurta 1kasik haşhaş 1 kasikta şu canim
Ben sevdiğimden 1 kasıkta tahin koyuyorum, ama tarifte yok. İyice çırpıp yağsız tavada krep gibi pirisiriyorim

Kızlar
Ramazan rehaveti çökmüş üzerimize belli..
Ben de regl oldum 2 aydır 5-6 gün erken geliyor devam ederse dr a gideceğim. Gerçi eski takvimime baktım arada oluyormuş benim.
Bu hafta da fiyasko kilo olacak gibi..
Cuma yine ödem atıcı alacağım çaresiz..
Gelmişken menü de paylaşayım
Sabah,tb unundan krep arasında peynir ve yeşillik
Öğlen,yulaf süt meyve
Akşama da balık yapacağım
Sizler nasılsınız iyi gidiyordur umarım..

Back