- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
Canım hep aklımdasınız ama bir türlü gelmek nasip olmadı. Sersumcum seninle aynı gün diyete başlamıştım 85 e kadar düştüm ama araya birsürü şey girdi sürdürülebilir olamadı. Eşimle beraber cumartesi günü tekrar 87 ile diyete başladım. Hergün menü yazamasamda artık buralardayım inşallah. Son 3 yıldır hiç bu kadar motive olmamıştım. Allah nasip ederse inanıyorum bu defa olacakSelam kızlar
Bugün 89.2 geldim asıl benim tartı günüm yarın
Bildirim
Rumuz:sersum
Baş. Tar:5 Şubat 2022
Baş.kg:92.3 kg
Geçen hafta:89.6 kg
Bu hafta:89.2 kg
İlk hedef:80 kg
Hu huuuu kızlar hadi bildirimlere
Safransari @zeze_35 @Aytenazmi yeni gelen arkadaşlar bu arada N nnnadal Nerelerde
Hosbuldum canimCanimmmm
Hoşgeldin
Bebiş nasıl, alistiniz mi birbirinize ?
Emziriyor musun ?
Doğumda kaç kilon kaldı ?
Maşallah canım az kilo almışsın.Hosbuldum canim
Hamdolsun iyi alıştık hemencecik cok guzel bir duygu ❤
Emziiriyorum canim valla toplamda 13 kilo aldım hamilelikte 72 kg ile doguma girdim suan da 65.5kg yum yani 6 kilo gitmişti hala oyle duruyor 6 kilo da 60 olmak istiyorum ya bakalim
Sen yine iyisin canım beterin beteri varMaşallah canım az kilo almışsın.
Ben +20 kilo ile doğuma girdim, doğumda 3 kilo eksildi sadece 17 kilo bana kalmıştı
5 kilo çok değil, yavaş yavaş bebeğin sutuni etkilemeden verirsin inşallah.
Sen yediklerini buraya yazmaya basla
Canim sıkı bir hazırlık yapmıyoruz da, bilişsel beceriler aktivite deri var evde, onu yapıyor evde her gün 5 sayfa. Bilsem sorularıyla eş değer mi içindekiler bilmiyorum. Burda kontenjan çok az, kazanamaz da, yine de girmiş olsunSen yine iyisin canım beterin beteri varnasılsın canım nasıl gidiyor fıstık bilseme hazırlanıyor mu
Hiç belli olmaz canım kazanamaz deme sınav ne zamanCanim sıkı bir hazırlık yapmıyoruz da, bilişsel beceriler aktivite deri var evde, onu yapıyor evde her gün 5 sayfa. Bilsem sorularıyla eş değer mi içindekiler bilmiyorum. Burda kontenjan çok az, kazanamaz da, yine de girmiş olsun
Nisan 4 te resim sınavı var, nisan 24 te genel yetenek canim.Hiç belli olmaz canım kazanamaz deme sınav ne zaman
Gelir gelir 63 ler de devamKüllerimden doğduktan sonra burdayım
+ 400 gr patladı bana bu kederli günlerbi kurtulamadım şu 64 ten
Tek öğün yaptım bugün
1 tabak tavuklu bamya
1 kase marullu cacık
1 dilim tam buğday ekmeği
Çok iyi düşmüşsün yine düşersin hadi bakalım devam ediyoruz tam gazCanım hep aklımdasınız ama bir türlü gelmek nasip olmadı. Sersumcum seninle aynı gün diyete başlamıştım 85 e kadar düştüm ama araya birsürü şey girdi sürdürülebilir olamadı. Eşimle beraber cumartesi günü tekrar 87 ile diyete başladım. Hergün menü yazamasamda artık buralardayım inşallah. Son 3 yıldır hiç bu kadar motive olmamıştım. Allah nasip ederse inanıyorum bu defa olacak
Eşin doğru söylemiş canım metabolizma yaş aldıkça çooook yavaşlıyor maalesefGünaydın canlar kilo bildirimi yapmak istiyorum
Geçen hafta 87,2
Güncel kilom 86, 7
Fark 500 g
Maalesef bu hafta hiç kaçamak yapmadım, günlük ortalama 10000 adım attım, ölçülü yemek yedim, akşamları birşey yemedim. Sanıyorum metabolizma yavaşladı. Eşimde sabah 25 yaşındaki halinle kıyaslama dedi
Canim acaba ödem atıcı haplar var ya, ondan mı kullansan 2 haftada bir.Ben anlamadım bu işi asıl yarın tartılacağim ama +600 gözüküyorum..kaçamak olarak et yediğim gün biraz fazla ve tereyağında et yedim annemin doğum gününde de 2-3 çatal pasta yedim ne olacak benim bu halim
Ödemim var bence çokça bakalım diyetisyen hatun neler diyecek yarın
Kilo bildirimim
Başlangıç kg:92.3
Geçen hafta:88.8
Bu hafta:89.4
Fark:+600 gr
Ben anlamadım bu işi asıl yarın tartılacağim ama +600 gözüküyorum..kaçamak olarak et yediğim gün biraz fazla ve tereyağında et yedim annemin doğum gününde de 2-3 çatal pasta yedim ne olacak benim bu halim
Ödemim var bence çokça bakalım diyetisyen hatun neler diyecek yarın
Kilo bildirimim
Başlangıç kg:92.3
Geçen hafta:88.8
Bu hafta:89.4
Fark:+600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?