Asıl tempolu yürüyüşler başlasa daha da gider canım..ben de asıl bayram sonuna bırakıyorum...Hayırlı cumalar kızlar
Size katılıyorum bayramdan sonra toparlarız tartım bozuk arada tartıyor kafasına göre takılıyor düz eczaneye gitmiştim ince mont ayakkabı ile tartıldım 92 çıktım 91 leri gördüm demekki ramazan güzel geçiyor elhamdülillah aç kalmak mideyi dinlendirmek güzel eşim evde olmasaydı bol yürüyüş yapardım desteklerdim bunada şükür
Bende bu günleri görecekmiyim yaBende şimdi tartıldım. 53.9
Korumaya devam şükürler olsun
Neden olmasın safransari ile bir zamanlar kilonuz aynıydı o yaptı şimdi sıra bizde. Tabi benim 55 gibi ütopik hayallerim yok ama 70 i görmek te benim için güzel bir hedef bu mübarek gecede dua niyetine geçsin hepimiz hedeflere ulaşalım inşallahBende bu günleri görecekmiyim ya
Canim bende yarın tartilip başlamayı planlıyordum, burada da kızları etiketliyecektim.Heyooo kızlar......nerelerdesiniz....
Ben arada geldim baktım kimseler yok...dedim yazayım artık da gelsinler
Bayramda kontrollü serbesttim almışım tabii..Bu hafta kaçamaksız ve hergün yürüyüşle anca aldığımı versem kardır...
88.4 düm bakalım ne olacak...
menü de yazayım
sabah
peynirli omlet
1 tb ekmeği
yeşillik
Öğlen
2 galeta ve 1 bardak ayran içeceğim
Heyooo kızlar......nerelerdesiniz....
Ben arada geldim baktım kimseler yok...dedim yazayım artık da gelsinler
Bayramda kontrollü serbesttim almışım tabii..Bu hafta kaçamaksız ve hergün yürüyüşle anca aldığımı versem kardır...
88.4 düm bakalım ne olacak...
menü de yazayım
sabah
peynirli omlet
1 tb ekmeği
yeşillik
Öğlen
2 galeta ve 1 bardak ayran içeceğim
Merhaba kızlar bende bayramda saldım daha düzen oturtamadım yarın tartılıp bende başlayacağım bugün yine saçma sapan yedim ama yarın düzene girerim inşallahCanim bende yarın tartilip başlamayı planlıyordum, burada da kızları etiketliyecektim.
Bayram nasıl geçti ?
Sınava da az kaldı, kizcen nasıl ?
Kızım full çalışıyor inşallah hayırlısıyla atlatacak Allah emeklerinin karşılığını versinCanim bende yarın tartilip başlamayı planlıyordum, burada da kızları etiketliyecektim.
Bayram nasıl geçti ?
Sınava da az kaldı, kizcen nasıl ?
Girersin girersin...o zaman kızlar yarın başlangıç yapalım artık sıkalım da biraz..tatiller yaklaşıyorMerhaba kızlar bende bayramda saldım daha düzen oturtamadım yarın tartılıp bende başlayacağım bugün yine saçma sapan yedim ama yarın düzene girerim inşallah
Benimde 2.5 ay kaldı canim.Kızım full çalışıyor inşallah hayırlısıyla atlatacak Allah emeklerinin karşılığını versinTabii stresi de var ama psikolog desteğiyle dengeleyecek inşallah...Sen napıyorsun canım..senin sınavda yaklaşıyor değil mi...İnşallah bu sefer herşey gönlünce olsun.
Girersin girersin...o zaman kızlar yarın başlangıç yapalım artık sıkalım da biraz..tatiller yaklaşıyor
hadi hayırlısı canımBenimde 2.5 ay kaldı canim.
10 gün memlekete gittim mecburi ara verdim. Bundan sonra çalışmalarım aralıksız olur artık insalah
Canim bilsem sonuçları aciklanmis.Günaydın kızlar yeni bir başlangıç için bende varım
Tartılmadım kahvaltıda yaptım
Tebrikler canım kuzuya..maşallah...Canim bilsem sonuçları aciklanmis.
Bizimki kazanmış şükür.
Bundan sonra bireysel değerlendirme yapilacakmis
Bu sefer olmaz başka sefer olur canım..Maşallah cnm kuzuyabenimki kazanmamış
Yarın tartıl onu başlangıç al canım...Günaydın kızlar yeni bir başlangıç için bende varım
Tartılmadım kahvaltıda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?