• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayırlı cumalar kızlar
Size katılıyorum bayramdan sonra toparlarız tartım bozuk arada tartıyor kafasına göre takılıyor düz eczaneye gitmiştim ince mont ayakkabı ile tartıldım 92 çıktım 91 leri gördüm demekki ramazan güzel geçiyor elhamdülillah aç kalmak mideyi dinlendirmek güzel eşim evde olmasaydı bol yürüyüş yapardım desteklerdim bunada şükür
Asıl tempolu yürüyüşler başlasa daha da gider canım..ben de asıl bayram sonuna bırakıyorum...

23 nisan bayramımız kutlu olsun

Eklentiler

• IMG_20220423_175922.jpg
    IMG_20220423_175922.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 20
Bende akşam kiyafetle tartıldım 60.1 dün kiyafetsiz 59 u görürdüm sanırım çok şükür ama çok yiyorum ya anlamadm reglimde gecikti ramazan bitene kadar ses etmiyorum kaza çıkmasın diye bahar çarptı galiba beni

Bende bu günleri görecekmiyim ya
Neden olmasın safransari ile bir zamanlar kilonuz aynıydı o yaptı şimdi sıra bizde. Tabi benim 55 gibi ütopik hayallerim yok ama 70 i görmek te benim için güzel bir hedef bu mübarek gecede dua niyetine geçsin hepimiz hedeflere ulaşalım inşallah 🤲🤲

Heyooo kızlar......nerelerdesiniz....:KK3:
Ben arada geldim baktım kimseler yok...dedim yazayım artık da gelsinler:KK76:
Bayramda kontrollü serbesttim almışım tabii..Bu hafta kaçamaksız ve hergün yürüyüşle anca aldığımı versem kardır...
88.4 düm bakalım ne olacak...
menü de yazayım
sabah
peynirli omlet
1 tb ekmeği
yeşillik

Öğlen
2 galeta ve 1 bardak ayran içeceğim

Bayramda kontrollü serbesttim almışım tabii..Bu hafta kaçamaksız ve hergün yürüyüşle anca aldığımı versem kardır...
menü de yazayım
sabah
peynirli omlet
1 tb ekmeği
yeşillik

Öğlen
Canim bende yarın tartilip başlamayı planlıyordum, burada da kızları etiketliyecektim.

Bayram nasıl geçti ?
Sınava da az kaldı, kizcen nasıl ?

menü de yazayım
sabah
peynirli omlet
1 tb ekmeği
yeşillik

Öğlen

Canim bende yarın tartilip başlamayı planlıyordum, burada da kızları etiketliyecektim.

Bayram nasıl geçti ?
Merhaba kızlar bende bayramda saldım daha düzen oturtamadım yarın tartılıp bende başlayacağım bugün yine saçma sapan yedim ama yarın düzene girerim inşallah

Bayram nasıl geçti ?
Kızım full çalışıyor inşallah hayırlısıyla atlatacak Allah emeklerinin karşılığını versin :dua::dua:Tabii stresi de var ama psikolog desteğiyle dengeleyecek inşallah...Sen napıyorsun canım..senin sınavda yaklaşıyor değil mi...İnşallah bu sefer herşey gönlünce olsun.:dua::dua:
Merhaba kızlar bende bayramda saldım daha düzen oturtamadım yarın tartılıp bende başlayacağım bugün yine saçma sapan yedim ama yarın düzene girerim inşallah
Girersin girersin...o zaman kızlar yarın başlangıç yapalım artık sıkalım da biraz..tatiller yaklaşıyor:işsiz::işsiz:

Kızım full çalışıyor inşallah hayırlısıyla atlatacak Allah emeklerinin karşılığını versin :dua::dua:Tabii stresi de var ama psikolog desteğiyle dengeleyecek inşallah...Sen napıyorsun canım..senin sınavda yaklaşıyor değil mi...İnşallah bu sefer herşey gönlünce olsun.:dua::dua:

Girersin girersin...o zaman kızlar yarın başlangıç yapalım artık sıkalım da biraz..tatiller yaklaşıyor:işsiz::işsiz:
Benimde 2.5 ay kaldı canim.
10 gün memlekete gittim mecburi ara verdim. Bundan sonra çalışmalarım aralıksız olur artık insalah

Canim bilsem sonuçları aciklanmis.
Bizimki kazanmış şükür.
Bundan sonra bireysel değerlendirme yapilacakmis
Tebrikler canım kuzuya..maşallah...
Maşallah cnm kuzuya😍🤩💮 benimki kazanmamış
Bu sefer olmaz başka sefer olur canım..:KK36:
Günaydın kızlar yeni bir başlangıç için bende varım
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🙈Tartılmadım kahvaltıda yaptım
Yarın tartıl onu başlangıç al canım...

Back