• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Küllerimden doğduktan sonra burdayım 😅
+ 400 gr patladı bana bu kederli günler 🥲bi kurtulamadım şu 64 ten 🤓
Tek öğün yaptım bugün
1 tabak tavuklu bamya
1 kase marullu cacık
1 dilim tam buğday ekmeği

Selam kızlar
Bugün 89.2 geldim asıl benim tartı günüm yarın
Bildirim
Rumuz:sersum
Baş. Tar:5 Şubat 2022
Baş.kg:92.3 kg
Geçen hafta:89.6 kg
Bu hafta:89.2 kg
İlk hedef:80 kg

Hu huuuu kızlar hadi bildirimlere🤗
Safransari Safransari @zeze_35 @Aytenazmi yeni gelen arkadaşlar bu arada N nnnadal Nerelerde🤔
Canım hep aklımdasınız ama bir türlü gelmek nasip olmadı. Sersumcum seninle aynı gün diyete başlamıştım 85 e kadar düştüm ama araya birsürü şey girdi sürdürülebilir olamadı. Eşimle beraber cumartesi günü tekrar 87 ile diyete başladım. Hergün menü yazamasamda artık buralardayım inşallah. Son 3 yıldır hiç bu kadar motive olmamıştım. Allah nasip ederse inanıyorum bu defa olacak 🤲🤲

Canimmmm
Hoşgeldin
Bebiş nasıl, alistiniz mi birbirinize ?
Emziriyor musun ?
Doğumda kaç kilon kaldı ?
Hosbuldum canim
Hamdolsun iyi alıştık hemencecik cok guzel bir duygu ❤
Emziiriyorum canim valla toplamda 13 kilo aldım hamilelikte 72 kg ile doguma girdim suan da 65.5kg yum yani 6 kilo gitmişti hala oyle duruyor 6 kilo da 60 olmak istiyorum ya bakalim

Hosbuldum canim
Hamdolsun iyi alıştık hemencecik cok guzel bir duygu ❤
Emziiriyorum canim valla toplamda 13 kilo aldım hamilelikte 72 kg ile doguma girdim suan da 65.5kg yum yani 6 kilo gitmişti hala oyle duruyor 6 kilo da 60 olmak istiyorum ya bakalim
Maşallah canım az kilo almışsın.
Ben +20 kilo ile doğuma girdim, doğumda 3 kilo eksildi sadece 17 kilo bana kalmıştı 😊

5 kilo çok değil, yavaş yavaş bebeğin sutuni etkilemeden verirsin inşallah.

Sen yediklerini buraya yazmaya basla 😉

Maşallah canım az kilo almışsın.
Ben +20 kilo ile doğuma girdim, doğumda 3 kilo eksildi sadece 17 kilo bana kalmıştı 😊

5 kilo çok değil, yavaş yavaş bebeğin sutuni etkilemeden verirsin inşallah.

Sen yediklerini buraya yazmaya basla 😉
Sen yine iyisin canım beterin beteri var 😘 nasılsın canım nasıl gidiyor fıstık bilseme hazırlanıyor mu

Sen yine iyisin canım beterin beteri var 😘 nasılsın canım nasıl gidiyor fıstık bilseme hazırlanıyor mu
Canim sıkı bir hazırlık yapmıyoruz da, bilişsel beceriler aktivite deri var evde, onu yapıyor evde her gün 5 sayfa. Bilsem sorularıyla eş değer mi içindekiler bilmiyorum. Burda kontenjan çok az, kazanamaz da, yine de girmiş olsun

Canim sıkı bir hazırlık yapmıyoruz da, bilişsel beceriler aktivite deri var evde, onu yapıyor evde her gün 5 sayfa. Bilsem sorularıyla eş değer mi içindekiler bilmiyorum. Burda kontenjan çok az, kazanamaz da, yine de girmiş olsun
Hiç belli olmaz canım kazanamaz deme sınav ne zaman

Küllerimden doğduktan sonra burdayım 😅
+ 400 gr patladı bana bu kederli günler 🥲bi kurtulamadım şu 64 ten 🤓
Tek öğün yaptım bugün
1 tabak tavuklu bamya
1 kase marullu cacık
1 dilim tam buğday ekmeği
Gelir gelir 63 ler de devam🥳🥳
Canım hep aklımdasınız ama bir türlü gelmek nasip olmadı. Sersumcum seninle aynı gün diyete başlamıştım 85 e kadar düştüm ama araya birsürü şey girdi sürdürülebilir olamadı. Eşimle beraber cumartesi günü tekrar 87 ile diyete başladım. Hergün menü yazamasamda artık buralardayım inşallah. Son 3 yıldır hiç bu kadar motive olmamıştım. Allah nasip ederse inanıyorum bu defa olacak 🤲🤲
Çok iyi düşmüşsün yine düşersin hadi bakalım devam ediyoruz tam gaz🙋‍♀️🌺

Selam kızlar
Dün
Sabah az kaşarlı tost
Öğlen z.yaglı Taze fasulye yoğurt 1 dilim tb
Akşam fırında karnıyarık 2 kaşık bulgur pilavı
Bugün
Sabah 3 minik tb lı bazlama, zeytin,yeşillik
Öğlen kefir meyve ceviz
Akşam fırında hamsi olacak

Kahvaltı
2 yumurta 1 tatlı kaşığı haşhaş 1 kaşık tahin ile krep arası 2 dilim peynirle tost
8 zeytin

Ara
1 kare bitter

Akşam
2.5 ev yapımı lahmacun, yesillik

Dün akşam tereyağı ile pişirilmiş antrikot (az biraz kalorili oldu ama napiimm🙈)
Bugün
Sabah meyveli sütlü yulaf
Öğlen portakallı kereviz brokoli kefir 1 dilim tb ekmeği
Bu hafta diyetisyenimin cezası olarak hiç tartılmadım ilk yarın burası için tartilacağım
Bakalım durumlar nasıl
Pazartesi-çarşamba olmak üzere 2 gün 3km yürüyüş yaptım Bugün de üşenmesem çıkacağım 😋

Kahvalti

Bir poğaça, 1 hastası poğaça

Ara
1 kare bitter

Akşam
1 tabak türlü yemegi
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacik

Günaydın canlar kilo bildirimi yapmak istiyorum 🙈
Geçen hafta 87,2
Güncel kilom 86, 7
Fark 500 g

Maalesef bu hafta hiç kaçamak yapmadım, günlük ortalama 10000 adım attım, ölçülü yemek yedim, akşamları birşey yemedim. Sanıyorum metabolizma yavaşladı. Eşimde sabah 25 yaşındaki halinle kıyaslama dedi🤔

Günaydın canlar kilo bildirimi yapmak istiyorum 🙈
Geçen hafta 87,2
Güncel kilom 86, 7
Fark 500 g

Maalesef bu hafta hiç kaçamak yapmadım, günlük ortalama 10000 adım attım, ölçülü yemek yedim, akşamları birşey yemedim. Sanıyorum metabolizma yavaşladı. Eşimde sabah 25 yaşındaki halinle kıyaslama dedi🤔
Eşin doğru söylemiş canım metabolizma yaş aldıkça çooook yavaşlıyor maalesef 🙁

Ben anlamadım bu işi asıl yarın tartılacağim ama +600 gözüküyorum..kaçamak olarak et yediğim gün biraz fazla ve tereyağında et yedim annemin doğum gününde de 2-3 çatal pasta yedim ne olacak benim bu halim :KK43:
Ödemim var bence çokça bakalım diyetisyen hatun neler diyecek yarın :KK51: :KK51:
Kilo bildirimim
Başlangıç kg:92.3
Geçen hafta:88.8
Bu hafta:89.4
Fark:+600 gr:duduk:

Ben anlamadım bu işi asıl yarın tartılacağim ama +600 gözüküyorum..kaçamak olarak et yediğim gün biraz fazla ve tereyağında et yedim annemin doğum gününde de 2-3 çatal pasta yedim ne olacak benim bu halim :KK43:
Ödemim var bence çokça bakalım diyetisyen hatun neler diyecek yarın :KK51: :KK51:
Kilo bildirimim
Canim acaba ödem atıcı haplar var ya, ondan mı kullansan 2 haftada bir.

Kilo bildirimim

Canim bence tereyağdan dolayı değil, benim bu 1.5 senedir yaptığım diyette tereyağ kaymak o kadar çok yedim ki. Aralıklı oruç yapıyorum biliyorsun, Karatay diyeti gibi ayni. Onda da tereyağ zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar çok fazla.

Back