• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O gün tansiyonum düştü akşamı zor yaptım akşamında da misafirlerim geldi kp perşembe günü anjiyo oldu cuma günü de kalbine pil takıldı evde 10 kişiyiz 2 kaynım eltim ve çocuklar geldi. Yani benim diyet yalan oldu. Günler birbirine karıştı cuma tartılmayı unuttum.
Çok yoğunum benden şimdilik bu kadar ara bulursam gelirim öpüyorum sizi
Geçmiş olsun canım..Sana da kolaylıklar diliyorum..Sen bir sakinle düzene girersin elbet..

Canım bende çok sakin bir gün sanmıştım herşey benim dışımda gelişti şimdi kaynımın birini ve ailesini yolcu ettim misafir sayım bire düştü kp dün taburcu oldu evine gitti salı günü de diğer kaynım gidecek sonra ev normal seyrine döner inşallah
Geçmiş olsun canim.
Kayinbabam şimdi nasıl ?

Kahvaltım image.jpg

Bilsemle ilgili 4 kitaplık bir setin sonuncu kitabında. Sınava 1 ay var sanırım, bir kitap daha alacağım.

Okuma ile ilgili, bizim hoca dk tutturmuyor. Ama benim kız okumaya biraz erken geçti sınıfa göre, sınıf yarıyıl tatiline girerken hikaye kitabı okumaya başladı. Benim kız o zaman 90 kitabı bitirmişti bile. Dun121. Hikaye kitabını okudu. Öğretmen okuduğu kitapları liste yaptırdığı için sayıyı takip ediyoruz.

Canim bilsem de hızlı okumanın bir faydası yok, okuduğunu anlasın yeter sorular için. Önemli olan asıl yeteneği bilsemde. YouTube de ayaz hoca bilsem yaz, orada 1. Sınıf soru çözüm videoları da izlet.
Sağol cnm çok şükür sıkıntı çıkarmadan öğrendiler okumayı bizimde kitap seti aldırdı öğretmen okumaya çok önem veriyor ailecek okumamızı istiyor ama çok vaktim olmuyor
bilsem sınavı genel yetenek ve dikkat sınavı beklentim yok sınavla geçecek yıllara hazırlık olsun Allah nasip ederse bilsem test kitabı bitti bugün faaliyet kitabı da bitti normal yaprak teste başladık ama hasta oldu kuzum öksürüyor halsiz göndermicem iyileşene kadar

Sağol cnm çok şükür sıkıntı çıkarmadan öğrendiler okumayı bizimde kitap seti aldırdı öğretmen okumaya çok önem veriyor ailecek okumamızı istiyor ama çok vaktim olmuyor
bilsem sınavı genel yetenek ve dikkat sınavı beklentim yok sınavla geçecek yıllara hazırlık olsun Allah nasip ederse bilsem test kitabı bitti bugün faaliyet kitabı da bitti normal yaprak teste başladık ama hasta oldu kuzum öksürüyor halsiz göndermicem iyileşene kadar
Benim kızda 2 gündür öksürüyor canim. Dün de o kadar çok oksurdu ki, bugünü bekledim doktor için. Bende bugün göndermeyecegim, doktora gider geliriz sonra evde dinlensin

Selam kızlar...
kahvaltım
624ec7bc-c30c-4a53-8473-2ad198db42a1.jpg
Öğlen
Suflemsi muz yumurta kabartma tozu kakao yulaf unu ve 1 bitter
fena değil bitter olmasa tadı yetmiyor..ben ekledim bitteri ara öğünümde yemektense az tat versin dedim:KK48:
722fa0bf-9430-487f-baae-a22bde91532d.jpg

Günaydın

Dün komşu oturmasindaydim. Biraz kaçırdım. Ondan önceki gün de açık büfede kaçırdım. Bugün dengelemek için sabah 2 yumurtalı salata yedim. Akşam da salata ve 2 tavuk budu yemeği planlıyorum.

Kahvaltı
1 yumurtalı 1 kaşık tahin 1 kaşık hashas ile omlet
1 kk peynir
6 zeytin

Ara
1 elma
1 dilim kek
Sütlü kahve

Aksam
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt

Back