• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz Safransari
Güncel kilo 54
Korumada :KK24:

Bugün buzluktan bir dilim chesecake çıkartıp öğlen kahvemle yiyeceğim 🥰
Cuma günleri tartı sonrasına sakliyorum 😄

Eklentiler

• IMG_20220304_090641.jpg
    IMG_20220304_090641.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 23
Kahvaltı
1 yumurta, 1 kaşık tahin 1 kaşık haşhaş ezmesi ile krep
3 dilim kaşar
6 zeytin

Ara
Chesecake 1 dilim

Akşam
1 tabak yalancı yuvalama çorba
3 kaşık fellah köfte (fellah köfteyi bir tabak yiyecektim ama kızımin gözü doymadı, benim tabağımi da yedi, yarın yeniden yapacağım.)

Safransari Safransari benim oğlanı öğretmeni bilseme yazdırmış adını 1 kitap bitirdik 5 test çözümlü çok değil bilsem hazırlık için senin kızında yazılmıştı dimi nasıl hazırlanıyorsun ve dakikalık okuma yaptırıyormu öğretmen çok heyecanlanıyormuş oğlum evde hızlı okulda 45 50 kelime okuyor ilk 3 te ama heyecanı çok ve hatalı kelimeyi illa düzeltme ihtiyacı hissediyor

Safransari Safransari benim oğlanı öğretmeni bilseme yazdırmış adını 1 kitap bitirdik 5 test çözümlü çok değil bilsem hazırlık için senin kızında yazılmıştı dimi nasıl hazırlanıyorsun ve dakikalık okuma yaptırıyormu öğretmen çok heyecanlanıyormuş oğlum evde hızlı okulda 45 50 kelime okuyor ilk 3 te ama heyecanı çok ve hatalı kelimeyi illa düzeltme ihtiyacı hissediyor
Bilsemle ilgili 4 kitaplık bir setin sonuncu kitabında. Sınava 1 ay var sanırım, bir kitap daha alacağım.

Okuma ile ilgili, bizim hoca dk tutturmuyor. Ama benim kız okumaya biraz erken geçti sınıfa göre, sınıf yarıyıl tatiline girerken hikaye kitabı okumaya başladı. Benim kız o zaman 90 kitabı bitirmişti bile. Dun121. Hikaye kitabını okudu. Öğretmen okuduğu kitapları liste yaptırdığı için sayıyı takip ediyoruz.

Canim bilsem de hızlı okumanın bir faydası yok, okuduğunu anlasın yeter sorular için. Önemli olan asıl yeteneği bilsemde. YouTube de ayaz hoca bilsem yaz, orada 1. Sınıf soru çözüm videoları da izlet.

Kahvaltı
Salçalı yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 Bardak çay

Öğle
1 dilim yağlı ekmek
Peynir
1 bardak çay

Ara
Türk kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt

Nasıl gidiyor hayatta mısın 🤗🤗🤔🤔
O gün tansiyonum düştü akşamı zor yaptım akşamında da misafirlerim geldi kp perşembe günü anjiyo oldu cuma günü de kalbine pil takıldı evde 10 kişiyiz 2 kaynım eltim ve çocuklar geldi. Yani benim diyet yalan oldu. Günler birbirine karıştı cuma tartılmayı unuttum.
Çok yoğunum benden şimdilik bu kadar ara bulursam gelirim öpüyorum sizi

O gün tansiyonum düştü akşamı zor yaptım akşamında da misafirlerim geldi kp perşembe günü anjiyo oldu cuma günü de kalbine pil takıldı evde 10 kişiyiz 2 kaynım eltim ve çocuklar geldi. Yani benim diyet yalan oldu. Günler birbirine karıştı cuma tartılmayı unuttum.
Çok yoğunum benden şimdilik bu kadar ara bulursam gelirim öpüyorum sizi
Ama dedim çok sakin 9lan birgunde yapmalısın birde direk oruçla başladın sen en azından şu içmek için orucsuz olsan daha iyi olurdu geçmiş olsun kp için de inşaallah ben iyileşir sizdemi kalacak

Ama dedim çok sakin 9lan birgunde yapmalısın birde direk oruçla başladın sen en azından şu içmek için orucsuz olsan daha iyi olurdu geçmiş olsun kp için de inşaallah ben iyileşir sizdemi kalacak
Canım bende çok sakin bir gün sanmıştım herşey benim dışımda gelişti şimdi kaynımın birini ve ailesini yolcu ettim misafir sayım bire düştü kp dün taburcu oldu evine gitti salı günü de diğer kaynım gidecek sonra ev normal seyrine döner inşallah

Back