- 31 Ağustos 2012
- 22.144
- 35.319
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerrrRumuz Aytenazmi
Başlangıç 66,8
Geçen hafta 62,3
Bu hafta 60,9
Fark _1,400
Teşekkür ederim canım dün tadına bakayım diye bulgur pilavı yedim 3 kaşık ona rağmen buTebriklerrr
Valla bravooo
Güzel bir baslangic olmuşRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 64.6
Bu haftaki kilom: 63.9
Aradaki fark: ---- 700 gr
Harikaa canimRumuz Aytenazmi
Başlangıç 66,8
Geçen hafta 62,3
Bu hafta 60,9
Fark _1,400
Canım başlangıç değil,geçen hafta da 1.1 kg verdimGüzel bir baslangic olmuş![]()
Biliyorum canım takipteyim seniCanım başlangıç değil,geçen hafta da 1.1 kg verdim
Takip et beniiiBiliyorum canım takipteyim seni
Hani ilk haftalara göre iyi gidiyorsun diyirum
Bilsemle ilgili 4 kitaplık bir setin sonuncu kitabında. Sınava 1 ay var sanırım, bir kitap daha alacağım.Safransari benim oğlanı öğretmeni bilseme yazdırmış adını 1 kitap bitirdik 5 test çözümlü çok değil bilsem hazırlık için senin kızında yazılmıştı dimi nasıl hazırlanıyorsun ve dakikalık okuma yaptırıyormu öğretmen çok heyecanlanıyormuş oğlum evde hızlı okulda 45 50 kelime okuyor ilk 3 te ama heyecanı çok ve hatalı kelimeyi illa düzeltme ihtiyacı hissediyor
O gün tansiyonum düştü akşamı zor yaptım akşamında da misafirlerim geldi kp perşembe günü anjiyo oldu cuma günü de kalbine pil takıldı evde 10 kişiyiz 2 kaynım eltim ve çocuklar geldi. Yani benim diyet yalan oldu. Günler birbirine karıştı cuma tartılmayı unuttum.Nasıl gidiyor hayatta mısın![]()
Ama dedim çok sakin 9lan birgunde yapmalısın birde direk oruçla başladın sen en azından şu içmek için orucsuz olsan daha iyi olurdu geçmiş olsun kp için de inşaallah ben iyileşir sizdemi kalacakO gün tansiyonum düştü akşamı zor yaptım akşamında da misafirlerim geldi kp perşembe günü anjiyo oldu cuma günü de kalbine pil takıldı evde 10 kişiyiz 2 kaynım eltim ve çocuklar geldi. Yani benim diyet yalan oldu. Günler birbirine karıştı cuma tartılmayı unuttum.
Çok yoğunum benden şimdilik bu kadar ara bulursam gelirim öpüyorum sizi
Canım bende çok sakin bir gün sanmıştım herşey benim dışımda gelişti şimdi kaynımın birini ve ailesini yolcu ettim misafir sayım bire düştü kp dün taburcu oldu evine gitti salı günü de diğer kaynım gidecek sonra ev normal seyrine döner inşallahAma dedim çok sakin 9lan birgunde yapmalısın birde direk oruçla başladın sen en azından şu içmek için orucsuz olsan daha iyi olurdu geçmiş olsun kp için de inşaallah ben iyileşir sizdemi kalacak