• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ara
1 portakal
1 gün kurusu 1 ceviz

Akşam
1 tabakk pırasa yemeği
4 kaşık mantarlı bulgur pilavı

sersum sersum cumayi tartı gününü atlattım, chesecake mi yiyorum :dondurma: 10 dilime ayırdım, buzluğa attım. 10 kez minik minik yerim artık 😊

Eklentiler

• IMG_20220225_182619.jpg
    IMG_20220225_182619.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 27
Afiyetler olsun cicim hakettin...
Nasıl bari beğendin mi:KK66:
Canim ben hiç san Sebastian yemedim. Buradaki tatlicilar klasik baklava künefe tarzı hep. Ama bildiğim için akışkan olması biraz, bu dondurulmuşta olduğundan bildiğin cizkek gibiydi. Cizkek olarak beğendim, bir tık şeker fazlaydi bana göre.

Cizkek benim sık yaptığım bir şeydi, kilo sorunu öncesi. Bu sıralar da canim istiyordu yapacaktım. Bunu alınca gerek kalmadı yapmadı, küçük porsiyonlara da böldüm. Haftada birer dilim yerim.

Canim ben hiç san Sebastian yemedim. Buradaki tatlicilar klasik baklava künefe tarzı hep. Ama bildiğim için akışkan olması biraz, bu dondurulmuşta olduğundan bildiğin cizkek gibiydi. Cizkek olarak beğendim, bir tık şeker fazlaydi bana göre.

Cizkek benim sık yaptığım bir şeydi, kilo sorunu öncesi. Bu sıralar da canim istiyordu yapacaktım. Bunu alınca gerek kalmadı yapmadı, küçük porsiyonlara da böldüm. Haftada birer dilim yerim.
Beğenmene sevindim..Tabii pastanede taze taze daha güzel oluyor ama bulamadığında böyle süper bir tatlı canım..

Bugün tartıldım diyetisyen için 300 gr daha gitmiş ama hala şişim..diyetisyenim de regl den dedi..
Bugün serbest günüm sabah Göksu gölüne kahvaltıya gittik..Az yürüdük..Ama Ankara soğuk hala bu hafta daha iyi kilo vereceğim eminim...

Bugün tartıldım diyetisyen için 300 gr daha gitmiş ama hala şişim..diyetisyenim de regl den dedi..
Bugün serbest günüm sabah Göksu gölüne kahvaltıya gittik..Az yürüdük..Ama Ankara soğuk hala bu hafta daha iyi kilo vereceğim eminim...
Evet canim ödem de gidince daha iyi kilo verirsin, haftaya inşallah.

Ben regl öncesi çok sis oluyorum 1 hafta. Reglim 3. Günü felan iniyor şişlik.
Bu hafta hiç yeşil çay içmedim. Bende yeşil çayda bir düzen olusturacagim bu hafta.

Back