Gördüm canım pazartesi günü hele bir deneyim bakimBir önceki sayfada kalmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm canım pazartesi günü hele bir deneyim bakimBir önceki sayfada kalmış![]()
Ama başladım bitiricen yok öyleGördüm canım pazartesi günü hele bir deneyim bakim![]()
Harika canim.Aytenazmi
Başlangıç 66.8
Geçen hafta 64,8
Bu hafta 62,3
Fark 2,500
Dün 61 falandim hemen regli şişliği belli etti kendini ama çok değil iyiki ama yinede durum fena değil![]()
Bu hafta artık yavaş yavaş eklemeler yapıcam fazla olmasada olur mutlaka ekmek şeker yok sonuçtaHarika canim.
Haftaya nasıl olacak bakalım.
Afiyetler olsun cicim hakettin...Ara
1 portakal
1 gün kurusu 1 ceviz
Akşam
1 tabakk pırasa yemeği
4 kaşık mantarlı bulgur pilavı
sersum cumayi tartı gününü atlattım, chesecake mi yiyorum
10 dilime ayırdım, buzluğa attım. 10 kez minik minik yerim artık
![]()
Canim ben hiç san Sebastian yemedim. Buradaki tatlicilar klasik baklava künefe tarzı hep. Ama bildiğim için akışkan olması biraz, bu dondurulmuşta olduğundan bildiğin cizkek gibiydi. Cizkek olarak beğendim, bir tık şeker fazlaydi bana göre.Afiyetler olsun cicim hakettin...
Nasıl bari beğendin mi![]()
Beğenmene sevindim..Tabii pastanede taze taze daha güzel oluyor ama bulamadığında böyle süper bir tatlı canım..Canim ben hiç san Sebastian yemedim. Buradaki tatlicilar klasik baklava künefe tarzı hep. Ama bildiğim için akışkan olması biraz, bu dondurulmuşta olduğundan bildiğin cizkek gibiydi. Cizkek olarak beğendim, bir tık şeker fazlaydi bana göre.
Cizkek benim sık yaptığım bir şeydi, kilo sorunu öncesi. Bu sıralar da canim istiyordu yapacaktım. Bunu alınca gerek kalmadı yapmadı, küçük porsiyonlara da böldüm. Haftada birer dilim yerim.
Canim maşallah birden çok iyi uyum sağladın bu diyeteDün akşam pırasalı havuc haşlama çok az zeytin yağı ile
Kahvaltı
İki yumurta tavada
Bir dilim peynir
Çay
Evet canim ödem de gidince daha iyi kilo verirsin, haftaya inşallah.Bugün tartıldım diyetisyen için 300 gr daha gitmiş ama hala şişim..diyetisyenim de regl den dedi..
Bugün serbest günüm sabah Göksu gölüne kahvaltıya gittik..Az yürüdük..Ama Ankara soğuk hala bu hafta daha iyi kilo vereceğim eminim...
Evet canım kendimi iyi verdim demekki zamanı gelmiştiCanim maşallah birden çok iyi uyum sağladın bu diyete
AraKahvaltim
1 yumurta
1 tatlı kaşığı haşhaş
1 tatlı kaşığı tahin ile krep yaptım.
1 dilim kaşar ile Tosta çevirdim.
HatikaaaaAra birtane küçük elma
Birtane küçük havuc
Akşam karnabahar birtane minik patates haşlama
Çay