Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçak nerelerdesin senSelamın aleyküm kızlar,
Nasılsınız
Ben yoğunum, günlük yürüyüşe gidiyorum sabahları arkadaşla 1 haftadır kilomda azalma oldu 2 kilo kadar yemekten kısmadan
1martta yengemle başlıcaz o dukan yapıcak ben karatay ikimizde 93 kiloyuz bende ödem yok onda çok 7 zeytin 1 incir kürü kullanıyor yengem 2,5kilo vermiş kısmadan
Arkadaşımda 97 kilo ama diyet yapamıyor, bağışıklığı zayıf hemen hasta oluyormuş
Kedimin resmini atıyım size hayırlı bol zayıflamalı haftalar olsun
N nnnadal özele ekleyebilseydi çok anlatıcaklar vardı (brezilya fönü, kv, ev, başlıklar)![]()
Valla hiç emin değilim kendime güvenemiyorum dün misafir geldi benim diyetten eser kalmadı bugünde sürekli dışarıdayım yine denemeye başlayamadım dur sabah deneyim bariAma başladım bitiricen yok öyleyasaklara dikkat edersen rahat edersin ilk 3 gün zor olabilir vücut bağımlı olduğu şeyi istiyor ama aşırı istiyor eminmisin
![]()
Canım ilk 3 günde bulgur ve pirinç hiç olmuyor dimiYazayım da ayrıntı 3 ungul falaz değil ama linki atayım onun üzerinden anlatayım orda eksik anlatım var
![]()
Şeker Detoksu Nasıl Yapılır? Şeker Detoksu Nedir? Kilo Verdirir mi?
Şeker Detoksu Nasıl Yapılır? Şeker Detoksu Nedir? Detoks Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? Kimler Dikkatli Olmalı? Şeker Bağımlılık Yapar mı?www.gidahatti.com
Nerdeyse tüm sebzelerde yok patates havuç herşey pirinçler sonralarda yumurta istediğin gibi yap 3 tane yiyebilirsin akşamda salata sadece hmarul ve salatalık başka sebze yok içinde dayanabilir misin günler uzatmadan dene istersenCanım ilk 3 günde bulgur ve pirinç hiç olmuyor dimi
Emin 9l 4. Günden itibaren artık normal seyrediyor en zoru 2. Gün oluyor ama çokta fazla değil istersen adım adım ben takip edeyim seniValla hiç emin değilim kendime güvenemiyorum dün misafir geldi benim diyetten eser kalmadı bugünde sürekli dışarıdayım yine denemeye başlayamadım dur sabah deneyim bari![]()
Benim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorumEmin 9l 4. Günden itibaren artık normal seyrediyor en zoru 2. Gün oluyor ama çokta fazla değil istersen adım adım ben takip edeyim seni
Yoğurtta yok maalesef 4. Gün ekliycen birtane süt ürünü yumurta ye öglende salata akşamda salta bol su arınma gibi düşün başka birşey yap senin sevmediğin evdekilerin sevdiği kendini oruç sayBenim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorum
Sen söyle yarın ne yiyeyim yoğurt var mı
Tavukta yok balıktaYani öğlen ve akşam sadece tavuk balık yeşil salata mı yiyebilirim mesela dün akşam yaptığım hamsili pilav var![]()
Eşime kabak yapayım çocuklarada makarnaYoğurtta yok maalesef 4. Gün ekliycen birtane süt ürünü yumurta ye öglende salata akşamda salta bol su arınma gibi düşün başka birşey yap senin sevmediğin evdekilerin sevdiği kendini oruç say
Ama senin gönderdiğin linkte öyle demiyor o bile senden insaflı çıktıTavukta yok balıktasadece yumurta ve sebze
Örnek menü varya orda ona uyduracaksin 4. Günden sonra ekleme yapacaksınAma senin gönderdiğin linkte öyle demiyor o bile senden insaflı çıktı![]()
Ya salta ya tavuk ya balık ikisi bir olmayacak ama uy ozamn onaAma senin gönderdiğin linkte öyle demiyor o bile senden insaflı çıktı![]()
En iyisi ben kalkayım şimdi 3 tane yumurta haşlayıp yiyeyim oruca niyetleneyim hem sevap kazanayım hemde irademi terbiye edeyim nasıl fikir zaten kaza borcum çokÖrnek menü varya orda ona uyduracaksin 4. Günden sonra ekleme yapacaksınkendine uydurma da aman