Yok başlamadım canım haftasonu geçsin Pazartesi başlayıp 3 gümlük yapsam olmaz mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok başlamadım canım haftasonu geçsin Pazartesi başlayıp 3 gümlük yapsam olmaz mı?
Olmaz canım birden diğer şeylere başlarsan şeker isteğin tekrar bu defa aşırı nuksedebilir yiyecekleri yavaş yavaş koyacaksın menuye ve bakacaksın hangi yiyecekten nasl enerji şeker geliyor ona göre çok yemiyceksin ilerdeYok başlamadım canım haftasonu geçsin Pazartesi başlayıp 3 gümlük yapsam olmaz mı?31 gün yapamam yalan yok
Afiyet olsun canım bu menüyü annemlerde yaptık tepsiye koyduk çok iyi yenmişti babam çok beğenmiştiKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 parça hamur kızartması
2 kesik köy peyniri
2 zeytin
Ara
Yarım muz
Elma
Akşam
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Biraz patates, biraz lavas ekmek
Yemeği ortadan yediğim için ne kadar yedim bilmiyorum. Ama iyi yedim![]()
Arnavut ciğeri yenmez mii..Afiyet olsun güzel gözüküyor eline sağlık..Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 parça hamur kızartması
2 kesik köy peyniri
2 zeytin
Ara
Yarım muz
Elma
Akşam
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Biraz patates, biraz lavas ekmek
Yemeği ortadan yediğim için ne kadar yedim bilmiyorum. Ama iyi yedim![]()
Günaydın MıhtarrrrArnavut ciğeri yenmez mii..Afiyet olsun güzel gözüküyor eline sağlık..
Hadi hayırlısı canım..Başla tabii..Selamın aleyküm kızlar,
Nasılsınız
Ben yoğunum, günlük yürüyüşe gidiyorum sabahları arkadaşla 1 haftadır kilomda azalma oldu 2 kilo kadar yemekten kısmadan
1martta yengemle başlıcaz o dukan yapıcak ben karatay ikimizde 93 kiloyuz bende ödem yok onda çok 7 zeytin 1 incir kürü kullanıyor yengem 2,5kilo vermiş kısmadan
Arkadaşımda 97 kilo ama diyet yapamıyor, bağışıklığı zayıf hemen hasta oluyormuş
Kedimin resmini atıyım size hayırlı bol zayıflamalı haftalar olsun
N nnnadal özele ekleyebilseydi çok anlatıcaklar vardı (brezilya fönü, kv, ev, başlıklar)![]()
Günaydın cicimm..Gel böyle işte özletme kendini...Günaydın Mıhtarrrr![]()
Bu yeni sokakta kalmıştı büyüttük buda kaçıcak gibiHadi hayırlısı canım..Başla tabii..
yerim onu ben..Kaybolan değil di mi bu yeni kedi..
Kısırlaştırmazsanız kaçar canım..Kısırlaşınca daha evcil oluyorlar..Bizimki de meraklı ama dışarı çıkınca pısıp kalıyor yürüyemiyor bileBu yeni sokakta kalmıştı büyüttük buda kaçıcak gibi![]()
Evet canım eski diyetisyenime başladım yine bu hafta regl den artı çıktım ama ödem kesin..89.5 oldum yani bu hafta daha iyi gider diye umuyorum..Disiplin şart bana..Diyetisyenlemi devam ediyorsun iyi gidiyorsun maşallah 2kilo falan verdin dimi
Kısırlaştırmazsanız kaçar canım..Kısırlaşınca daha evcil oluyorlar..Bizimki de meraklı ama dışarı çıkınca pısıp kalıyor yürüyemiyor bile..Ev ortamına alıştığı için dışarıda yapamaz zaten..
Aynen dur bir videosu var parka çıkardıydık atabilirsem atayım da gör haliniDün youtube da takip ettiğim bir kedi var mintik diye oda parka götürdüler çantasından çıkamıyordu korktu ev kedisi böyle demek
Ya maşallah 8 leri görmüşsün darısı bana çok heveslendim şimdi çikolata yicektim vazgeçtimEvet canım eski diyetisyenime başladım yine bu hafta regl den artı çıktım ama ödem kesin..89.5 oldum yani bu hafta daha iyi gider diye umuyorum..Disiplin şart bana..