• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben şeker detoxunda herşeyi yiyemiyorum oruç gibiyim yememem gerekenler dışında orucum sende kendini şartlar o ufak ayrıntılar bizi kurtaracak hadi bakalım 🤗
Ben irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorum

Nasıl yani miden o kadar mı küçüldü? Sırrı ne peki bana söyleyin çabukkkk🥴🤯
Şeker toxundayim bunlar daha iyi 3 gün sadece yumurta ve salata havuç yasak patates yasak meyve yasak bir şoka giriyor vücut ama şuan şeker istemiyorum ayrıca yiyemiyorum da nekadar yediğimi biliyorsunuz akşam ikigundur havuç ekledim salataya peynir yeni eklendi daha 6. Gunumdeyim 31 gün yapıcam sonra aynı beslenme otomatik devam eder diye umuyorum ama tabiki biraz artacak beslenmede yiyecekler şuan unuttu şeker 2 ve 3. Günü artık şeker ver diye yalvarmaya başladı sanki vücut havuç ve süt ürünü ekleyince acıkma durdu istek durdu herşey normalde de güzel 🤗

Ben irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorum
Calisiyormuydun evdemiydin unuttum evdeysen detoxu denemek istersen sende farkı goreceksin birden bırakmayın a bu meletten kurtulmuyor malesef

Evdeyim canım ama ben detoxa ancak başlıyorum sonra devam edemiyorum diyorum ya o irade yok:KK42:
Kiz 3 e girecek bendede yoktu kilo vermek için diyet günlerin başına dek geldim onun etkisida var galiba şuan enerjide tavam yerimde duramıyorum çok iyiyim midem rahatsızdı düzeldi 🤗 ekmekte bile şeker var vücut onu yapay şeker algılıyor depoluyor tam yağlı süt yoğurt peynir tüket şeker emilimini azaltiyormus vücudun kullanmasını engelliyor kısıtlıyor iki tatlı kaşığı ev yapımı kaymak enerji tavan yapıyor bu nasl bir enerji dedim robot filmlerinde birden irkilme canlanma oluyor ya aynen öyle oldu aşağıdan yukarı bir enerji geldi 5 saniye sürmedi desem inanır mısın şok oldum ben böyle bir enerji bekleniyordum şekerden alacağın enerjiyi doğal yağlardan al 🤗😀

Canım çocuklarla da zorlandın bu dönem sen..Onların istekleri bitmiyor sen dayanamıyorsun..Ama olacak bak bu sefer hepberaberiz yine ..Salma sakın..Yavaş da olsa gider..:KK50:
Ben de çok salmıştım..Al ver al ver başım döndü..Vücut afalladı..Ama bu sefer eşim de destek oluyor o da bana uyuyor bu çok etkiledi..Burada sizlerle de olunca bu sefer bitireceğim bu işi kararlıyım...nekadar sürerse sürsün:rapci::rapci:

Öğlen
6ef74465-d8ce-4250-adfb-9d9d7954d131.jpg

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara
Küçük portakal 🍊
Yarım elma
Yarım dilim ekmek 8 zeytin (çok acıktım)
Hindistan cevizi yağı ile sade Nescafe

Akşam
1 dolu tabak kıymalı pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt

Şimdi Türk kahvesi içeceğim, 1 kare bitter ile

Canim sen 3 çocukla basediyorsun. Buna odaklamaman çok çok normal. İnşallah yavaş yavaş gidecek bu kilolar. Ayda 1 kilo bile olsa pes etme.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
6 zeytin
Yufka ekmek

Ara
Küçük portakal
1 elma
1 gün kurusu

Akşam
4 kaşık kıymalı pırasa yemeği
1 tavuk but
4 parmak patates