- 31 Ağustos 2012
- 22.145
- 35.319
- 798
Canım bizimki ev yapımı, kokmuyor öyle hazırlar gibiAyy çemeni nasıl yiyorsun yaaa2 hafta önceydi eşimin ısrarıyla aldım yedik 1 hafta koktuk ve direk çöpe attım dayanamıyorum kokusuna wc yi bile kokutuyor valla
ooo iyiymiş o zamanCanım bizimki ev yapımı, kokmuyor öyle hazırlar gibikemik suyuyla yapıyorlar burdakiler, çok lezzetli oluyor.
afiyet olsn canım . kilonda vucudun nasıl. incecik olmuşsundur. bi foto atsan ya safranGünaydın
Harika bir tost yaptım.
1 kaşık haşhaş, 1 kaşık tahin, 1 yumurta, 2 kaşık su, az kabarma tozu krep yapıp, tost yaptım, 1 dilim peynir ve 1 dilim salam ile.
2 gündür kahvaltı akşam arası tikistirip duruyorum. Bunun tok tutacağını düşündüm.
İlginç bir karışım yapmışsın tadı nasıl acepGünaydın
Harika bir tost yaptım.
1 kaşık haşhaş, 1 kaşık tahin, 1 yumurta, 2 kaşık su, az kabarma tozu krep yapıp, tost yaptım, 1 dilim peynir ve 1 dilim salam ile.
2 gündür kahvaltı akşam arası tikistirip duruyorum. Bunun tok tutacağını düşündüm.
Atayım en kısa zamanda. Ama hiç incecik değilim. Boy 158 olunca ve bölgesel toplanınca kilo hala istediğim gibi değilim.afiyet olsn canım . kilonda vucudun nasıl. incecik olmuşsundur. bi foto atsan ya safran
Keto beslenen bir sayfadan aldım tarifi. Tadı bana göre güzeldi.İlginç bir karışım yapmışsın tadı nasıl acep
O doğum günü pastasından sonra toparlanıp gelemedi
Atayım en kısa zamanda. Ama hiç incecik değilim. Boy 158 olunca ve bölgesel toplanınca kilo hala istediğim gibi değilim.
Pazartesi squat a başlayacağım.belki bacaklar biraz toparlanır.
Keto beslenen bir sayfadan aldım tarifi. Tadı bana göre güzeldi.
O doğum günü pastasından sonra toparlanıp gelemedi
A aaadddaaa seni çok özledim
Geçmiş olsun canim.Yok be kızlar pastadan değilde eşim korona oldu 3 gündür eve yetemiyorum 3 çocuk evi yıkıyor eve kapandık arkalarını toplamaya, önlerine koymaya yetişemiyorum. Düzen ne büyük bir nimet Allah ım
Sağol canım eşim grip gibi geçiriyor sanırım çocuklara bulaştı 2 ve 3 numarada dünden beri öksürük başladı ama başka belirti yok enerjileride tavan yapmış durumda. Akşam ben kötüydüm her kemiğim ağrıyordu korona oldum sandım ama dünün yorgunluğuydu sanırım bugün iyiyim.Geçmiş olsun canim.
Eşin nasil ?
Dikkat et sen de çocuklar da, bulasmasin
canım geçmiş olsunYok be kızlar pastadan değilde eşim korona oldu 3 gündür eve yetemiyorum 3 çocuk evi yıkıyor eve kapandık arkalarını toplamaya, önlerine koymaya yetişemiyorum. Düzen ne büyük bir nimet Allah ım
hayal göz kırp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?