Düzen olmayınca motive de olamıyor insan...Bi düzene girdi mi gerisi geliyor..Yeter ki bir başlamaya niyetlen...Ya kizlarr ben bi türlü toparlayamıyorum kendimi diyet moduna giremiyorum. Çok yiyorum sanki en kötüsü acıkıyorum sık sık offf
Kızlar geçmiş olsun hepinize..Çabucak kolayca atlatırlar inşallahSağol canım eşim grip gibi geçiriyor sanırım çocuklara bulaştı 2 ve 3 numarada dünden beri öksürük başladı ama başka belirti yok enerjileride tavan yapmış durumda. Akşam ben kötüydüm her kemiğim ağrıyordu korona oldum sandım ama dünün yorgunluğuydu sanırım bugün iyiyim.
Ara öğünGünaydın
Harika bir tost yaptım.
1 kaşık haşhaş, 1 kaşık tahin, 1 yumurta, 2 kaşık su, az kabarma tozu krep yapıp, tost yaptım, 1 dilim peynir ve 1 dilim salam ile.
2 gündür kahvaltı akşam arası tikistirip duruyorum. Bunun tok tutacağını düşündüm.
Wayy eminönü balık ekmekAra öğün
1 portakal
Sütlü kahve
1 minik turta
Akşam
Eminönü balıkekmek
Çeyrek ekmek arası yarım uskumru yeşillik
Turşu, 1 bardak salgam
Yatak odasına kapattım onu iyi hafiften vücut kırgınlığı varmış, geçti diyor.İşin kötüsü online ders anlatmaya devam edecek .Yarın 8 dersi varmış biraz zorlanabilir. 3 doz aşımız vardı.Bakalım nasıl geçecek?Geçmiş olsun canim.
Odaya kapat eşini, çok hızlı yayılıyor.esin. Nasıl peki ?
Çok zor oluyor canım geçmiş olsun biz bu haftadan sağsalim çıkarsak ne mutlu bize
Bana karantina yok canım ekmek almaya çıktım ama kimseye hastalık taşımamak için mümkün olduğunca çıkmıyorumcanım geçmiş olsun
haklısın gerçekten .
4 günü kalmış eşinin karantinasına .
senin aşılar tam ise çıkabilirsin .
sende bir şey yok değil mi.
Bizim ev sobalı olunca tamamen odasını ayıramadım ama mümkün olduğunca az temas oluyor yemekleri farklı zamanlarda hazırladım eşim tüm gün uyuyor o uyanınca çocukları uyutuyorumGeçmiş olsun canim.
Odaya kapat eşini, çok hızlı yayılıyor.esin. Nasıl peki ?
Canim arnavut ciğerini hangi cigerle yaptın ? Benim de bugünlerde canim istiyorBen de dün yediklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek ekmekten az büyük tost
1 bardak limonata
1 fincan sade nescafe
Akşam
3 kaşık Arnavut ciğeri
4 kaşık karışık yoğurtlu
Çay çay çay
1 sade nescafe
Canım ben onu tavuk ciğeri ile yapıyorum daha hafif oluyor çocuklar daha çok seviyorCanim arnavut ciğerini hangi cigerle yaptın ? Benim de bugünlerde canim istiyor
İkimizde mercimek yapmışız bugün...Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara
1 kare bitter
1 portakal
1 parmak cevizli sucuk
1 avuç kavrulmamis çekirdek
Akşam
1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 bardak ayran, turşu
Ben erişteli yemeğini yaoacaktim. Eşim duyunca yüzü asıldı, pilava döndüm. Yarın tartı günü, bulgur şişiriyor, + çıkacağımi bile bile yaptimİkimizde mercimek yapmışız bugün...
İkisinin de etkisi vardır canım..Zaten sen bundan sonra 2 ileri bir geri böyle gidecek çünkü ideal kilondasın..Yeter ki koru..Rumuz sarfansari
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 55.1
Fark +600 Gr
Regle 3 gün kaldı ve dün bulgur pilavı yedim. Bunların etkisiyle fazla çıktım sanırım.
sersum haberler sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?