• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya kizlarr ben bi türlü toparlayamıyorum kendimi diyet moduna giremiyorum. Çok yiyorum sanki en kötüsü acıkıyorum sık sık offf
Düzen olmayınca motive de olamıyor insan...Bi düzene girdi mi gerisi geliyor..Yeter ki bir başlamaya niyetlen...
N nnnadal Geçmiş olsun canım bugün de eşim pozitif çıktı ilk defa covid oldu.Çocuklarla evde nasıl olcak bilmiyorum.
Sağol canım eşim grip gibi geçiriyor sanırım çocuklara bulaştı 2 ve 3 numarada dünden beri öksürük başladı ama başka belirti yok enerjileride tavan yapmış durumda. Akşam ben kötüydüm her kemiğim ağrıyordu korona oldum sandım ama dünün yorgunluğuydu sanırım bugün iyiyim.
Kızlar geçmiş olsun hepinize..Çabucak kolayca atlatırlar inşallah

Akşamm
Karnabahar mantı
c5d68911-5e27-424d-9efe-12a2350448e3.jpg

Günaydın

Harika bir tost yaptım.
1 kaşık haşhaş, 1 kaşık tahin, 1 yumurta, 2 kaşık su, az kabarma tozu krep yapıp, tost yaptım, 1 dilim peynir ve 1 dilim salam ile.

2 gündür kahvaltı akşam arası tikistirip duruyorum. Bunun tok tutacağını düşündüm.
Ara öğün
1 portakal
Sütlü kahve
1 minik turta

Akşam
Eminönü balık 🐟 ekmek 😊
Çeyrek ekmek arası yarım uskumru yeşillik
Turşu, 1 bardak salgam

Geçmiş olsun canim.
Odaya kapat eşini, çok hızlı yayılıyor.esin. Nasıl peki ?
Yatak odasına kapattım onu iyi hafiften vücut kırgınlığı varmış, geçti diyor.İşin kötüsü online ders anlatmaya devam edecek .Yarın 8 dersi varmış biraz zorlanabilir. 3 doz aşımız vardı.Bakalım nasıl geçecek?

N nnnadal Geçmiş olsun canım bugün de eşim pozitif çıktı ilk defa covid oldu.Çocuklarla evde nasıl olcak bilmiyorum.
Çok zor oluyor canım geçmiş olsun biz bu haftadan sağsalim çıkarsak ne mutlu bize 🤲
canım geçmiş olsun
haklısın gerçekten .
4 günü kalmış eşinin karantinasına .
senin aşılar tam ise çıkabilirsin .
sende bir şey yok değil mi.
Bana karantina yok canım ekmek almaya çıktım ama kimseye hastalık taşımamak için mümkün olduğunca çıkmıyorum
Geçmiş olsun canim.
Odaya kapat eşini, çok hızlı yayılıyor.esin. Nasıl peki ?
Bizim ev sobalı olunca tamamen odasını ayıramadım ama mümkün olduğunca az temas oluyor yemekleri farklı zamanlarda hazırladım eşim tüm gün uyuyor o uyanınca çocukları uyutuyorum 😄

Ben de dün yediklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek ekmekten az büyük tost
1 bardak limonata

1 fincan sade nescafe

Akşam
3 kaşık Arnavut ciğeri
4 kaşık karışık yoğurtlu

Çay çay çay
1 sade nescafe

Ben de dün yediklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek ekmekten az büyük tost
1 bardak limonata

1 fincan sade nescafe

Akşam
3 kaşık Arnavut ciğeri
4 kaşık karışık yoğurtlu

Çay çay çay
1 sade nescafe
Canim arnavut ciğerini hangi cigerle yaptın ? Benim de bugünlerde canim istiyor

Kahvaltı

Menemen
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara
1 kare bitter
1 portakal
1 parmak cevizli sucuk
1 avuç kavrulmamis çekirdek

Akşam
1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 bardak ayran, turşu

Rumuz sarfansari
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 55.1
Fark +600 Gr

Regle 3 gün kaldı ve dün bulgur pilavı yedim. Bunların etkisiyle fazla çıktım sanırım.

sersum sersum haberler sende ;)

Eklentiler

• IMG_20220218_090130.jpg
    IMG_20220218_090130.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 29
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 55.1
Fark +600 Gr

Regle 3 gün kaldı ve dün bulgur pilavı yedim. Bunların etkisiyle fazla çıktım sanırım.

sersum sersum haberler sende :KK66:
İkisinin de etkisi vardır canım..Zaten sen bundan sonra 2 ileri bir geri böyle gidecek çünkü ideal kilondasın..Yeter ki koru..

Günaydınn...

Safransari Safransari canımcım asıl yarın tabii ama bugün de çok gitmemiş yarın ola hayrola..Ödemim var benimde sanırım..

rumuz:sersum
baş.tarihi:5 şubat 2022
Baş.kg:92.3 kg
geçen hafta:90.7 kg
bu hafta:90.4 kg
fark:-300 gr:KK51:

Back