Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağlıkla bitsin gitsin inşallah canım..

Kızlar aidin salihin okuyan varmı denesem vücut sağlığı için faydalı olur mu sizce ileride su orucuda deniycem öneriniz varmı amacım kilo vermek değil lakin vücut sağlığı ve sıhhati yerine gelsin diye denemek istiyorum

Canim aidin Salih i beslenme tarzını yapmak için onu çok iyi kavramak gerek. Onun kitaplarını okuyup, iyice benimseyip, mantık olarakta kafana oturtman gerek ki, yapabilesin.

Onun beslenme tarzına tam hakim olmadan direk su orucuna başlarsan, devamı gelmez. Öncelikle vücudunu alıştırman gerek.

Bir şu orucuyla da vücut temizlenmez. Onun beslenme tarzini en az 6 ay uygulayıp öyle şu orucu yapman gerek.

Oyle yapıcam canım bu ağrılardan kurtulmak istiyorum artık karaciğer ve akciğer temizliği ile bsliycam

Kahvaltıyi çok geç yaptm ozamana kadar 4 bardak su içtim
Kahvaltı
Kıza iki yumurtalı patates önlerinde yaptm patatessiz yerinden çok az aldm
7 adet zeytin yedim küçük tam buğday ekmeği
Ve çay
İki saat önce birtane küçük havuç yedim mideye iyi geldiği için rahatsız biraz bugünlerde midem

Bir saate de akşam yemeği yiyecem iki dilim kabak mücver var yoğurtla yerim artık

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilimekmek
Bal kaymak

Ara
1 portakal
1 bitter
Bir avuç çerez

Akşam
Tavuk dünyası kekiklim

Eklentiler

• IMG_20220214_184538.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 28
Sahurda 2 dilim çavdar ekmeğiyle yumurtalı ekmekli tost yaptım..Oruçta doyurucu oluyor..
iftar
çorba knorun pişmiş kelle paça çorbası

Eline sağlık çok güzel gözüküyor..kızımın favorisiydi kekiklim kaldırdı tavuk dünyası nedense
Yaaaa kaldırdı mi
İnternette çok fazla kekiklim tarifi var, en beğenilen menüsü
Ben hiç tavuk dünyası yemedim.
Malum yaşadığım yerde böyle zincir yerler yok.
Memlekete gittiğimde de yemek denk gelmedi.

aidin salih ile şifa bulursun diye düşünüyorum.
bir dönem ben de çok inceledim. yapmak için değil de .
yoğutube de yine onun orucunu yapan biri vardı . onu izlemiştim . 40 gün yapmıştı galiba . çocuklusun. kaç günlük oruçları deneyeceksin .
gün olarak sayıları vardı onun . biliyorsundur. 1-3 -5-21 miydi acaba .

En azından denerim

Kahvaltı
2 yumurtalı cemenli omlet
2 çatal peynir
1 dilim ekmek

Ara yedim yedim yedim...
2 portakal
Bir bitter çikolata
3 küçük ince dilim kömbe
2 ceviz

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase kadar dünkü zerdeçallı makarnadan

Bugün tek avuntum akşam 4 buçukta yemeği yemiş olmam.

Ayy çemeni nasıl yiyorsun yaaa2 hafta önceydi eşimin ısrarıyla aldım yedik 1 hafta koktuk ve direk çöpe attım dayanamıyorum kokusuna wc yi bile kokutuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…