Sağlıkla bitsin gitsin inşallah canım..Çok uykum var a dostlar
Biraz da rahatsızım
Annem ameliyat olacak bugün dualarınızı bekliyorum
Sabah ezanda kalktım baş ağrısıyla bi lokma ekmek yedim 1 çay bardağı ıhlamur içtim ilaç içtim
10 gibi
Yulaf lapası yedim
Öğleye de pırasa yapıyorum Eki Görüntüle 3005997
Nasılsın. Nasıl gidiyor oruçSağlıkla bitsin gitsin inşallah canım..
Canim aidin Salih i beslenme tarzını yapmak için onu çok iyi kavramak gerek. Onun kitaplarını okuyup, iyice benimseyip, mantık olarakta kafana oturtman gerek ki, yapabilesin.Kızlar aidin salihin okuyan varmı denesem vücut sağlığı için faydalı olur mu sizce ileride su orucuda deniycem öneriniz varmı amacım kilo vermek değil lakin vücut sağlığı ve sıhhati yerine gelsin diye denemek istiyorum
Oyle yapıcam canım bu ağrılardan kurtulmak istiyorum artık karaciğer ve akciğer temizliği ile bsliycamCanim aidin Salih i beslenme tarzını yapmak için onu çok iyi kavramak gerek. Onun kitaplarını okuyup, iyice benimseyip, mantık olarakta kafana oturtman gerek ki, yapabilesin.
Onun beslenme tarzına tam hakim olmadan direk su orucuna başlarsan, devamı gelmez. Öncelikle vücudunu alıştırman gerek.
Bir şu orucuyla da vücut temizlenmez. Onun beslenme tarzini en az 6 ay uygulayıp öyle şu orucu yapman gerek.
Maşallah iyi gidiyor canım..Nasılsın. Nasıl gidiyor oruç
Hiçbir fikrim yokKızlar aidin salihin okuyan varmı denesem vücut sağlığı için faydalı olur mu sizce ileride su orucuda deniycem öneriniz varmı amacım kilo vermek değil lakin vücut sağlığı ve sıhhati yerine gelsin diye denemek istiyorum
Eline sağlık çok güzel gözüküyor..kızımın favorisiydi kekiklim kaldırdı tavuk dünyası nedenseKahvaltı
1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilimekmek
Bal kaymak
Ara
1 portakal
1 bitter
Bir avuç çerez
Akşam
Tavuk dünyası kekiklim
Yaaaa kaldırdı miEline sağlık çok güzel gözüküyor..kızımın favorisiydi kekiklim kaldırdı tavuk dünyası nedense
aidin salih ile şifa bulursun diye düşünüyorum.Kızlar aidin salihin okuyan varmı denesem vücut sağlığı için faydalı olur mu sizce ileride su orucuda deniycem öneriniz varmı amacım kilo vermek değil lakin vücut sağlığı ve sıhhati yerine gelsin diye denemek istiyorum
En azından denerimaidin salih ile şifa bulursun diye düşünüyorum.
bir dönem ben de çok inceledim. yapmak için değil de .
yoğutube de yine onun orucunu yapan biri vardı . onu izlemiştim . 40 gün yapmıştı galiba . çocuklusun. kaç günlük oruçları deneyeceksin .
gün olarak sayıları vardı onun . biliyorsundur. 1-3 -5-21 miydi acaba .
Ayy çemeni nasıl yiyorsun yaaaKahvaltı
2 yumurtalı cemenli omlet
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
Ara yedim yedim yedim...
2 portakal
Bir bitter çikolata
3 küçük ince dilim kömbe
2 ceviz
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase kadar dünkü zerdeçallı makarnadan
Bugün tek avuntum akşam 4 buçukta yemeği yemiş olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?