- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.097
- 498
yulaf ezmesi varsa robottan geçirip un yapabilirsin ben tarif paylaşmıştım onda 2 kaşık yetiyor zatenTam buğday unu yok esime aldirayim unutmazsa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yulaf ezmesi varsa robottan geçirip un yapabilirsin ben tarif paylaşmıştım onda 2 kaşık yetiyor zatenTam buğday unu yok esime aldirayim unutmazsa![]()
Oda yok ondanyulaf ezmesi varsa robottan geçirip un yapabilirsin ben tarif paylaşmıştım onda 2 kaşık yetiyor zaten![]()
Annemlere geldim yürüyüşe çıkmıştık kardeşimle markete uğrayıp yulaf aldım hemen getirmeyi unutmusum dayulaf ezmesi varsa robottan geçirip un yapabilirsin ben tarif paylaşmıştım onda 2 kaşık yetiyor zaten![]()
Canim müsait zamanda resim atayim. Hiç 54 gibi durmuyorum. Bunku bu kilonun 30 kilosu popoda. Acayip bir basen var. Ve ben artık karar verdim, benim basen kemiklerim iri@SaFran aramızda 10 kg mı var şimdi ne güzel incelmişsindir
Canim Ramazan öncesi başla sende mutlaka. Pazartesi yap menü bildirimlerini. Ramazan'a kadar 60 olsan, Ramazan'da da daha kay 57-58 olursun.@SaFran aramızda 10 kg mı var şimdi ne güzel incelmişsindir
Kimin doğum günü canim ?Merhaba kızlar bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu ama erken yedim tüm gün koşturmacalı oldu umarım yediklerim gitmiştir yarında doğum günü var orada da tutmaya çalışacağım pazartesi doğru düzgün menü paylaşırım inşallah
Büyük oğlumun sınıf arkadaşının doğum günü canım. Annesiylede ben iyi görüşüyorum, sınıf annemiz oluyor.Kimin doğum günü canim ?
Maşallah iyi atlıyorsunDün temizlik yaptm genel yemek yapmaya vaktim olmadı makarna vardı biraz ondan yedim çok yemedim ayak üstü yedim temizliğe devam ettim
Bugün kahvaltı
Menemen yaptm iki yumurtalı biraz kıza ayirdim yerse
7 tane zeytin
Bir buçuk dilim tam buğday ekmeği
Çay
Bugün ip atliycam kahvaltıdan önce denedim kahvaltı gecikiyor su yapamadm 200 yaptm sadece devamı gelecek bacaklarım iyi kaslandi![]()
Şaşırdım bende muz elma püsküvüüüKahvaltı
Soganli çökelek kavurması 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
Bal kaymak
Ara
1 elma
1 minik muz
1 kaymaklı bisküvi
1 ceviz
Akşam
8 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
Yarım kase yoğurt
Bugün öğlen doymak bilmedim nedense. Ara öğünumkabarik ondan.
Şimdi bir Türk kahvesi ve bitter çikolata ile gunu kaapatacagim
Yok canım. Yarım litre filtre kahve yapmistim, kahvaltıdan sonra içtim. O sanırım midemi kazindirdi.Maşallah iyi atlıyorsun
Şaşırdım bende muz elma püsküvüüüRegl mi yaklaşıyor acep benim o zaman olur genelde..
Sen oruç tutamıyordun diye hatırlıyorum. Yarın kolay geçer inşallahYarın oruç tutacağız eşimle adağım vardı ....
Bugün
sabah
mantarlı omlet
1 dilim ekmek
peynir zeytin
Öğlen
5-6 kaşık zeytinyağlı pırasa
3 kaşık yoğurt
Akşam
6 kaşık susuz kuru fasulye
cacık
2 kaşık pilav salata
Evet canım doğru hatırlıyorsun kısa günlerde bi nebze tutabiliyorum..Ara daha da açılmadan tutayım dedim..İnşallah iyi geçer..Sen oruç tutamıyordun diye hatırlıyorum. Yarın kolay geçer inşallah
Bende 11. Ayda 2 hafta tuttum borç oruclarimdan.Evet canım doğru hatırlıyorsun kısa günlerde bi nebze tutabiliyorum..Ara daha da açılmadan tutayım dedim..İnşallah iyi geçer..![]()
Amin canım..Seninkileri de Allah kabul etsin maşşallah...Bende 11. Ayda 2 hafta tuttum borç oruclarimdan.
Allah kabul etsin sizinkileri de şimdiden. Sahur yapacak misin ?
Canim sağlıcakla çıksın ameliyattan insallahÇok uykum var a dostlar
Biraz da rahatsızım
Annem ameliyat olacak bugün dualarınızı bekliyorum
Sabah ezanda kalktım baş ağrısıyla bi lokma ekmek yedim 1 çay bardağı ıhlamur içtim ilaç içtim
10 gibi
Yulaf lapası yedim
Öğleye de pırasa yapıyorum Eki Görüntüle 3005997