• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günayyydınnn....

İlk bildirim benden gelsin..Asıl yarın tartı günüm diyetisyen için bu sizin için:KK52:

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.tarihi:4 Şubat 2022
baş.kilo:92.3 kg
bu hafta:91.1 kg
Fark:1200 gr:KK73::KK73: Fena diil

Yüzde:%1.300

Kahvaltım

1.jpg

Günayyydınnn....

İlk bildirim benden gelsin..Asıl yarın tartı günüm diyetisyen için bu sizin için:KK52:

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.tarihi:4 Şubat 2022
baş.kilo:92.3 kg
bu hafta:91.1 kg
Fark:1200 gr:KK73::KK73: Fena diil

Yüzde:%1.300
Süpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimi

Ne yani kilo verdikten sonra yine mi diyet şöyle yarım ekmeği yarıp güzel bir sandviç yiyemeyecekmiyiz hiç😔
Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bile:KK47::KK47::KK47:
Süpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimi
Kız dövüyorum ya daha napiimm:KK70::KK70:
Yeme yeme tut kendini..Bu hafta daha motive olursun bence..İlk hafta bi bocalama oluyor..yapıciiiizzz beraberce oki doki:KK19:

Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bile:KK47::KK47::KK47:

Kız dövüyorum ya daha napiimm:KK70::KK70:
Yeme yeme tut kendini..Bu hafta daha motive olursun bence..İlk hafta bi bocalama oluyor..yapıciiiizzz beraberce oki doki:KK19:
İlk hafta çok iyidin canim.
Foto da çekin boydan mutlaka. 2 ay sonra öncesi sonrası yaparız ;)

İlk hafta çok iyidin canim.
Foto da çekin boydan mutlaka. 2 ay sonra öncesi sonrası yaparız :KK66:
Çok sağol canım:KK68:..Böyle devam eder inşallah...:dua::nazar:
Evet evet foto olsun bence de..:KK66:

Canim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Kesinlikle katılıyorum..İyi sağlam kahvaltı çok etkiliyor krizleri

Bu sabah foto çekemedim ama yine seni taklid ettim
2 Haşlanmış yumurta
Marul domates salatalık (salata yaptım)
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Canım ekmek istemedi fırsat bildim bir parça ekmek yedi mi gerisini bırakmak güç oluyor ne bu kadar ekmekçiyim bilmiyorum. Ekmek olsun tuz biber serpip karnımı doyururum yani :KK43:

Canim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Benimde kahvaltı hiç huyum değil yalnız olunca canım hazırlamak istemiyor ama 2 gündür hazırlıyorum devam ettiririm inşallah

Back