- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.097
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimiGünayyydınnn....
İlk bildirim benden gelsin..Asıl yarın tartı günüm diyetisyen için bu sizin için
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.tarihi:4 Şubat 2022
baş.kilo:92.3 kg
bu hafta:91.1 kg
Fark:1200 grFena diil
Yüzde:%1.300
Ne yani kilo verdikten sonra yine mi diyet şöyle yarım ekmeği yarıp güzel bir sandviç yiyemeyecekmiyiz hiçKahvaltı
Soğanlı çökelek kavurma 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
Bal kaymak
Maşallah sanaRumuz: safransari
Geçen hafta: 54.6
Bu hafta: 54.5
Korumada![]()
Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bileNe yani kilo verdikten sonra yine mi diyet şöyle yarım ekmeği yarıp güzel bir sandviç yiyemeyecekmiyiz hiç![]()
Kız dövüyorum ya daha napiimmSüpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimi
İlk hafta çok iyidin canim.Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bile
Kız dövüyorum ya daha napiimm
Yeme yeme tut kendini..Bu hafta daha motive olursun bence..İlk hafta bi bocalama oluyor..yapıciiiizzz beraberce oki doki![]()
Onu da yerim insallahNe yani kilo verdikten sonra yine mi diyet şöyle yarım ekmeği yarıp güzel bir sandviç yiyemeyecekmiyiz hiç![]()
Canim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.Bu kadar dert yandıktan sonra bildirim yapayım bari
RRumuz :nnnadal
Boy :163
Başlangıç kilom :87
Çok sağol canımİlk hafta çok iyidin canim.
Foto da çekin boydan mutlaka. 2 ay sonra öncesi sonrası yaparız![]()
Kesinlikle katılıyorum..İyi sağlam kahvaltı çok etkiliyor krizleriCanim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Doğru söze ne denirKilomu da altta guncelledim
Bunu hakkettim
Siz yemeklerle gününüzü gün ederken, ben burda tek başıma menü bildirimi yapıyordum hatunlar![]()
Bu sabah foto çekemedim ama yine seni taklid ettim
Kesinlikle haklısın ben o aralar tatlı börek mantıyı gömüyordumKilomu da altta guncelledim
Bunu hakkettim
Siz yemeklerle gününüzü gün ederken, ben burda tek başıma menü bildirimi yapıyordum hatunlar![]()
Benimde kahvaltı hiç huyum değil yalnız olunca canım hazırlamak istemiyor ama 2 gündür hazırlıyorum devam ettiririm inşallahCanim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Yap canim kahvaltı önemli. Ben akşam yemek olayını 6 da bitirdiğim için kahvaltı hayaliyle uyuyuyorum.Benimde kahvaltı hiç huyum değil yalnız olunca canım hazırlamak istemiyor ama 2 gündür hazırlıyorum devam ettiririm inşallah