• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen yemeğim
2.jpg

Bu sabah foto çekemedim ama yine seni taklid ettim
2 Haşlanmış yumurta
Marul domates salatalık (salata yaptım)
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Canım ekmek istemedi fırsat bildim bir parça ekmek yedi mi gerisini bırakmak güç oluyor ne bu kadar ekmekçiyim bilmiyorum. Ekmek olsun tuz biber serpip karnımı doyururum yani :KK43:
Kahvaltıda iyi yersen acıkmazsın işte böyle yemelisin ama 1 dilim de olsa ekmek yemelisin bence

Kahvaltıda iyi yersen acıkmazsın işte böyle yemelisin ama 1 dilim de olsa ekmek yemelisin bence
Canım işte o bir dilim ekmeği yiyince gerisi açlıktan değil fiysizlikten geliyor yemezsem aramıyorum ekmek ile aramdaki bağı koparmaya uğraşıyorum akşam ne yiyeceksin

Canım işte o bir dilim ekmeği yiyince gerisi açlıktan değil fiysizlikten geliyor yemezsem aramıyorum ekmek ile aramdaki bağı koparmaya uğraşıyorum akşam ne yiyeceksin
Canim tam buğday ekmeği al, bir dilim köy tabağına. Gerisi buzdolabında beklesin.

Ben günde 1 dilim ekmek yiyorum kahvaltıda
Akşam da yemeğin yanına mutlaka karbonhidrat olduğundan yemiyorum.
Dün mesela erişte vardı.
Bugün pirinç pilavı var.
Patates olduğunda da yemiyorum aksamalari

Safran haklı ben de beyaz ekmek demedim zaten beyaz bağımlılık yapar ama tb çavdar yapmaz. Akşam sebze pırasa kabak var yanına karar vermedim..

Canim tam buğday ekmeği al, bir dilim köy tabağına. Gerisi buzdolabında beklesin.

Ben günde 1 dilim ekmek yiyorum kahvaltıda
Akşam da yemeğin yanına mutlaka karbonhidrat olduğundan yemiyorum.
Dün mesela erişte vardı.
Bugün pirinç pilavı var.
Patates olduğunda da yemiyorum aksamalari
yiyormuşşun . iyi bari. ekmeksiz olmuyor artık. eskidendi o ekmeksiz günler .

Veee bugünki kilommmmm:KK49::rapci::21::KK73::rolleyes:

Diyetisyene bildirim
geçen hafta:92.3 kg
bugün:90.7 kg

fark:1.6 kg

Son düzenleme:
Geçen haftaki hareketsizlik bu hafta beni çok etkiledi en az haftada 3 gün spor yapmam lazm
Kahvaltı
İki yumurta haşlanmış
Yarım salatalık
3 dilin domates
7 adet zeytin
İki adet çubuk peynir
Tam buğday ekmeği uzundu bende yarıya böldüm zor yedim zaten
Çay
Akşam fırında sebzeli yapsam sebzeli mücveri bilemedim bakıcam 🙂

Geçen haftaki hareketsizlik bu hafta beni çok etkiledi en az haftada 3 gün spor yapmam lazm
Kahvaltı
İki yumurta haşlanmış
Yarım salatalık
3 dilin domates
7 adet zeytin
İki adet çubuk peynir
Tam buğday ekmeği uzundu bende yarıya böldüm zor yedim zaten
Çay
Akşam fırında sebzeli yapsam sebzeli mücveri bilemedim bakıcam 🙂
Fırında mücver çok lezzetli ve doyurucu oluyor içine de tb unu veya yulaf unu ilave edersen süper..

Bugün kahvaltımı biraz kaçamaklı yaptım
soğanlı omlet
az sucuk pastırma
pastaneden aldığım baharatlı ekmekten 1.5 dilim

Az önce arada da
1 sütlü kahve 2 küçük tartolet

Back